Camilla urobila srdečné gesto smerom k Meghan! Zbytočne, Harryho manželka ho odignorovala

Keď herečka Meghan Markle vstúpila ako nový člen do kráľovskej rodiny, vychádzala s princom Charlesom (dnes kráľom Karolom III.) a jeho manželkou Camillou dobre.

04.10.2022 00:00
meghan koláž Foto:
Vojvodkyňa Meghan a kráľovná manželka Camilla.
debata (4)

Dôkazom bol aj svadobný deň dvojice, bol to práve Harryho otec, kto priviedol nevestu k oltáru a tam ju „odovzdal“ ženíchovi.

Britain Royals Čítajte viac Oficiálny záber kráľovskej rodiny spôsobil ošiaľ medzi fanúšikmi! Keď si ho pozriete, pochopíte

Meghan v prvých mesiacoch našla spriaznenú dušu práve v Camille, ktorá ju pozývala na obedy vo dvojici a povzbudzovala ju v tom, aby sa dokázala odosobniť od negatívnych článkov v médiách. S tým mala práve Camilla v minulosti svoje skúsenosti, ako píše Daily Mail. Idylka dvoch žien však netrvala dlho…

Vojvodkyňa Meghan vo  Westminsterskom opátstve.
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
+12Vojvodkyňa Meghan  vo Westminsterskom opátstve.

Ako sa Meghan vyjadrila neskôr v rozhovore s Oprah Winfreyovou či aj nedávno v rozhovore pre magazín „The Cut“, pre ktorý povedala aj vetu: „Samotnou našou existenciou sme narušili dynamiku hierarchie“, jej život v kráľovskej rodine sa stal pre ňu „nočnou morou“ čo bol jeden z dôvodov, prečo Britániu spolu s manželom napokon opustili a domov si našli v Kalifornii.

Britain Royals Čítajte viac Niečo také tu ešte nebolo! Fotograf sa pustil do princeznej Kate, z jeho úst sa vyhrnuli výčitky

V knihe autorky Angely Levinovej venovanej Camille s názvom „Camilla, Duchess of Cornwall: From Outcast to Queen Consort“ sa však spomína príhoda, ktorá vypovedá o snahe Camilly priblížiť sa vojvodkyni Meghan.

Autorka opisuje príhodu zo spoločného obeda štvorice, ktorý sa konal v „Highgrove House“, vidieckom sídle kráľa Karola III. vo vojvodstve Cornwall. Charles a Camilla pozvali Harryho a Meghan na obed a Camilla nechala pripraviť recepty z Meghaninej kuchárskej knihy, ktorú vydala v roku 2017 „Together: Our Community Cookbook“. Meghan vtedy prišla s nápadom na knihu a napísala aj predslov na podporu ľudí postihnutých ničivým požiarom v londýnskej Grenfell Tower v júni 2017. Ako sa však píše v knihe, toto gesto od Camilly vojvodkyňu Meghan nechalo úplne chladnou a v podstate ho odignorovala.

Aký bol teda skutočne vzťah Camilly a Meghan? Harryho manželka pred kamerami v šou Oprah Winfreyovej povedala, sa ešte pred narodením ich prvého syna sa v rodinnom kruhu odohrala konverzácia, ktorá ju veľmi ranila. Niektorý z členov rodiny totiž viackrát vytiahol otázku na farbu pleti nenarodeného Archieho. "V mesiacoch, keď som bola tehotná… mali sme niekoľko rozhovorov, že môj syn nedostane ochranu. A tiež, že mu nebude udelený titul. A tiež obavy a rozhovory o tom, aká tmavá môže byť jeho koža, keď sa narodí,“ vyhlásila pred Winfreyovou Meghan.

Britain Royals Čítajte viac Úder od Karola III.? Tomu sa hovorí degradácia Harryho a Meghan

Podľa inej knihy, ktorú napísal Tom Bower "Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors“ (Pomsta: Meghan, Harry a vojna medzi Windsorovcami), mal zvlášť jeden člen rodiny "špekulovať“ o tom, „ako bude vyzerať ich budúce dieťa“. Mala to byť práve Camilla, tvrdí investigatívny novinár Tom Bower.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #kráľ Karol III.

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...