Ortur Laser Master 3 opäť za neodolateľne nízku cenu! Populárny výrobca spúšťa jesenný výpredaj

Exkluzívne zľavy na tie najpopulárnejšie laserové gravírovačky Ortur nájdeš priamo na oficiálnych stránkach výrobcu.

ortur laser master 3 ilustracny obrazok
Zdroj: Ortur, úprava: Vosveteit.sk

Ponor sa do sveta laserového gravírovania aj ty! Domáce kutilské projekty vďaka tejto modernej technológii môžu nabrať úplne nový rozmer. Ponoriť sa do sveta tejto technológie pritom vôbec nie je náročné. Na trhu nájdeš mnoho skvelých výrobkov s jednoduchým a intuitívnym ovládaním, pričom pri niektorých kúskoch nemusíš ani siahať hlboko do peňaženky.

Ortur Laser Master 3 – drahšia alternatíva pre náročných

Základom laserovej gravírovačky Ortur Laser Master 3 je 10W laserový modul 4. generácie. Ide o technologicky najvyspelejší modul od tohto výrobcu, ktorý ponúka špičkové parametre, najmä čo sa týka priemeru laserového lúča. Ten sa výrobcovi podarilo zmenšiť natoľko, že gravírovačka dokáže nie len rezať, ale aj gravírovať s priemerom až do 0,01 mm.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
ortur laser master 3 mobilna aplikacia
Zdroj: Ortur

Veľmi silnou stránkou tohto už naozaj technologicky vyspelého modelu však nie je iba špičková presnosť. Výrobca pomocou najnovších technológií taktiež mimoriadne zvýšil gravírovaciu rýchlosť. Tá sa vyšplhala až na hodnotu 20 000 mm/min. Malé projekty je tak možné realizovať už za menej ako minútu. Pri veľkých projektoch zároveň nemusí človek stráviť celé desiatky minút, keďže ich vyhotovenie zvládne Laser Master 3 do pár minút.

ortur laser master 3 specifikacie
Zdroj: Ortur

Zloženie už za pár minút

Ako sme už spomínali v úvode, laserová gravírovačka Ortur Laser Master 3 je vhodná aj pre úplných začiatočníkov v domácom prostredí. Gravírovačka je dodávaná formou DIY skladačky. Jej postavenie však ani úplnému amatérovi nezaberie viac ako 10 minút. Jej veľkou prednosťou je aj mimoriadne jednoduché ovládanie. K dispozícii je aj mobilná aplikácia, ktorá tvorbu projektov ešte viac zjednodušuje, keďže teoreticky nie je nutné ani gravírovačku pripájať ku laptopu či PC.

Prípadných záujemcov určite poteší aj prítomnosť viacerých bezpečnostných funkcionalít a prvkov. Integrovaných je až 7 bezpečnostných systémov, no technických nadšencov poteší aj prítomnosť kvalitnej základnej dosky s mimoriadne tichým chodom. Na záver ešte spomenieme, že gravírovačka je vyhotovená z trvácneho hliníkového profilu, vďaka čomu je jej váha iba na úrovni 6,5 kg. Čo ta veľkosti gravírovacej plochy týka, gravírovačka pohodlne poslúži aj pri tých najväčších projektoch, keďže priestor 400 x 400 mm zrejme vystačí na väčšinu domácich projektov.

Stále pomerne čerstvá novinka v podobe gravírovačky Ortur Laser Master 3 je k dispozícii priamo na stránkach výrobcu Ortur. Pri využití zľavového kupónu 50OLM3 môžeš zraziť jej cenu už na skvelých 649,99 dolárov. Poteší aj bezplatná doprava z EÚ skladu bez akýchkoľvek poplatkov ako clo alebo DPH

Aufero Laser 1 – prenosná cenovo dostupná alternatíva pre začiatočníkov

Ak sa do sveta laserového gravírovania nechceš pustiť úplne zhurta, máme pre teba aj omnoho cenovo atraktívnejšiu alternatívu. Ide o prenosnú laserovú gravírovačku Aufero Laser 1, ktorá svojimi parametrami nijako nezaostáva za prémiovými produktami. Vybavená je 7W všestranným laserovým modulom s vysokou presnosťou. Jej najväčšou výhodou je však mimoriadne jednoduché zloženie a intuitívne ovládanie.

Zloženie je naozaj otázkou pár minút, keďže väčšina komponentov je zložená už vopred. Zložená je iba z dvoch hlavných hliníkových profilov, z čoho vychádza aj priestorový kompromis. Plocha 180 x 180 mm však bezproblémovo stačí na bežné domáce projekty. Takúto gravírovačku možno považovať za skvelú alternatívu pre začiatočníkov, čo sa týka pomeru cena:výkon.

Práve jej cenovka totižto na platforme Sinsmall padla na skvelých 149,99 dolárov. V tomto prípade je taktiež dostupná bezplatná doprava z EÚ skladu bez akýchkoľvek ďalších dodatočných poplatkov.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre