Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Slovensko

Do kondolenčných kníh na pamiatku zosnulým sa podpísal aj B. Kollár

Na snímke predseda Národnej rady SR Boris Kollár (Sme rodina) sa zapísal do kondolenčných kníh na pamiatku obetí nedeľnej tragickej dopravnej nehody v aule Univerzity Komenského v Bratislave 3. októbra 2022 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Počas dňa sa do kondolenčných kníh v priestoroch Univerzity Komenského v Bratislave podpísal aj predseda vlády SR Eduard Heger (OĽANO).

Bratislava 3. októbra (TASR) - Predseda Národnej rady SR Boris Kollár (Sme rodina) sa v pondelok podvečer v priestoroch Univerzity Komenského v Bratislave podpísal do kondolenčných kníh. Zároveň si uctil pamiatku obetí nedeľnej (2. 10.) tragickej dopravnej nehody, ktorá si doteraz vyžiadala päť obetí.

Tri obete nehody boli študentmi najväčšej slovenskej univerzity. O život prišiel aj študent prvého ročníka Fakulty informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.

Kollár ešte v noci vyjadril úprimnú sústrasť pozostalým a rodinám obetí po nedeľnej tragédii v Bratislave. Zraneným zaželal skoré uzdravenie.

Počas dňa sa do kondolenčných kníh v priestoroch Univerzity Komenského v Bratislave podpísal aj predseda vlády SR Eduard Heger (OĽANO).

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu v noci auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a niekoľko zranených.