Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Premiér si na Univerzite Komenského uctil pamiatku obetí tragickej nehody

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Premiér Eduard Heger (OĽANO) si v priestoroch auly Univerzity Komenského (UK) v Bratislave uctil pamiatku obetí nedeľňajšej (2. 10.) tragickej dopravnej nehody, ktorá si doteraz vyžiadala päť obetí a viacero zranených mladých ľudí.

"Ako otec štyroch detí si o to viac neviem predstaviť bolesť, ktorú teraz prežívajú rodičia a príbuzní," vyhlásil Heger ako dočasný minister školstva, po tom, ako sa zapísal do troch kondolenčných kníh na pamiatku zosnulých študentov UK.

Eduard Heger si uctil pamiatku zosnulých študentov na Univerzite Komenského (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Juraj Šeliga
Zobraziť galériu (3)
Juraj Šeliga  (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Rodine obetí vyjadril úprimnú sústrasť a v tejto súvislosti zároveň verejnosť požiadal o pomoc pozostalým. "Pomôžme im, ako najlepšie vieme, aby tento čas zvládli," doplnil. V centre Bratislavy narazilo v nedeľu v noci auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy Zochova. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a niekoľko zranených.

VIDEO Premiér si na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Do kondolenčných kníh na pamiatku zosnulým sa podpísal aj Boris Kollár

Predseda Národnej rady SR Boris Kollár (Sme rodina) sa v pondelok podvečer v priestoroch Univerzity Komenského v Bratislave podpísal do kondolenčných kníh. Zároveň si uctil pamiatku obetí nedeľnej (2. 10.) tragickej dopravnej nehody, ktorá si doteraz vyžiadala päť obetí.

Tri obete nehody boli študentmi najväčšej slovenskej univerzity. O život prišiel aj študent prvého ročníka Fakulty informatiky a informačných technológií Slovenskej technickej univerzity v Bratislave. Kollár ešte v noci vyjadril úprimnú sústrasť pozostalým a rodinám obetí po nedeľnej tragédii v Bratislave. Zraneným zaželal skoré uzdravenie. Počas dňa sa do kondolenčných kníh v priestoroch Univerzity Komenského v Bratislave podpísal aj predseda vlády SR Eduard Heger (OĽANO).

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu v noci auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a niekoľko zranených.

Viac o téme: PremiérZochovaEduard HegerTragédia Univerzita Komenského
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu