Tanečník Jaro Bekr otvorene: Na toto vás nikto nepripraví

Tanečník a choreograf Jaro Bekr je dvojnásobným otcom. Spolu s manželkou, herečkou Monikou Hilmerovou, vychovávajú dve ratolesti, dcéru Zarku a syna Lea.

03.10.2022 00:00
IMG 1000 Foto:
Jaro Bekr s manželkou, herečkou Monikou Hilmerovou a ich dvoma ratolesťami, na krste novinky Na toto vás nikto nepripraví: Zápisky otca.
debata

Celá rodinka sa ukázala v jednom z bratislavských kníhkupectiev na krste novinky, pod ktorú sa podpísal práve Bekr.

Herečka Monika Hilmerová a jej manžel, Jaro...
Monika Hilmerová a Aleš Háma ako moderátori...
+4Jaro Bekr  s manželkou, herečkou Monikou...

Dvojnásobný otec tvrdí, že počtom detí sa láska nedelí, ale násobí. No nemyslel si to vždy. Skôr ako sa mu narodili deti Zarka a Leo nevedel o rodičovstve nič. Naivne si myslel, že na otcovstvo sa dá pripraviť. Že existuje akýsi manuál. No rokmi skúseností zistil, že neexistuje dokonalé manželstvo, ani dokonalé rodičovstvo. V oboch prípadoch sa učíme na vlastných chybách a krôčik po krôčiku objavujeme model, ktorý bude fungovať.

Monika Hilmerova    Macocha Čítajte viac Už ste videli herečku Moniku Hilmerovú ako macochu? Pozrite si video

V jeho knižnej novinke s názvom Na toto vás nikto nepripraví: Zápisky otca sa delí s ostatnými rodičmi o svoje skúsenosti a chyby, ktoré sprevádzali jeho prvé rodičovské roky.

Spoločne s manželkou patria k najstabilnejším párom v slovenskom showbiznise. Nechajme sa prekvapiť, čo kniha prezradí a ako nás namotivuje k tomu byť lepšími rodičmi.

Knižný večer sa niesol pod taktovkou moderátorky Adely Vinczeovej. Knihu do života uviedla Monika Hilmerová a Eva Marková z neziskovej organizácie Jeden rodič, ktorá pomáha osamelým rodičom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Hilmerová #Jaro Bekr

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...