Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
beh, jeseň
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, Gettyimages
1. októbra 2022 Šport Nitra od NitraDen.sknitra.eu Diskusia()

Radi beháte? Kláštorný beh vám spáli kalórie a spoznáte jesennú prírodu Zobora

Štartovné sa použije na podporu aktivít Zoborského skrášľovacieho spolku a zachovanie ruín Zoborského kláštora.

Začiatok októbra bude v Nitre patriť behu. Ak vás neodradí ani chladnejšie počasie, vytiahnite bežeckú obuv a zapojte sa do Kláštorného behu, ktorý štartuje už v nedeľu 2. októbra.

Vítaní sú nielen dospelí, ale aj mládež a deti (chlapci od 7 rokov, dievčatá od 9 rokov). Od 8.00 hod. do 10.00 hod. sa bude konať prezentácia v areáli Špecializovanej nemocnice sv. Svorada, kedy sa zároveň registrujú pretekári.

Deti čakajú dva okruhy v dĺžke 300 m (štart o 10.15 hod.) a 600 m (štart o 10.25 hod.). Vyrazia a skončia na parkovisku pred Špecializovanou nemocnicou sv. Svorada. Vyhlásenie výsledkov bude o 11.15 hod.

Mládež začne o 11.00 hod. na okruhu dlhom 3,5 km a dospelých čaká okruh 7 km so štartom o 11.10 hod. Mládež aj dospelí začnú na parkovisku pri turistickom altánku. Vyhlásenie výsledkov bude o 12.30 hod. v areáli nemocnice.

Za štartovné na mieste zaplatia deti a mládež 2 eurá, dospelí 10 eur. Bežcov čaká v cieli občerstvenie a každý si odnesie účastnícku medailu. Bežec s najkratším časom získa víťazný pohár Hypolita. Vyzbieraná suma poputuje na podporu aktivít Zoborského skrášľovacieho spolku a zachovanie ruín Zoborského kláštora.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X