Koľko by ste mali vystriedať partnerov v posteli? Aký je priemer?

Zdieľať
sex

S týmto zaujímavým testom prišli prevádzkovatelia jednej zoznamky. V každom vzťahu skôr alebo neskôr, príde reč medzi partnermi na tému ich minulé vzťahy. A môžeme potvrdiť, že to je málokedy príjemný rozhovor. Nikto z tých dvoch partnerov totiž nemôže tušiť, či ich náhodou vyššie číslo ohromí alebo znechutí alebo naopak, či veľmi nízke číslo nebude vyvolávať dojem neskúsenosti. To ale poznáme určite všetci že?

Čo by mal byť teda ideál? Veľa ľudí si povie: „Že to nejde určiť“. Je dokázaný, že ženy hovoria o dosť menej, naopak u mužov je to naopak, väčšinou si pridávajú. Musíme povedať, že to logické. Žena nechce aby jej okolie považovalo za „ľahkú“, muži naopak chcú aby ich okolie obdivovalo kvôli tomu koľko žien mali. A my vám dnes prezradíme koľko je vraj ideálne.

Chcete vedieť koľko je ideálne a nemusí sa za to hanbiť ako žena tak aj muž? Týmto sa začali zaujímať prevádzkovatelia jednej britskej zoznamky. Podľa rozsiahleho prieskumu prišli na to, že by to malo byť číslo 10.

Toto je vraj číslo, ktoré by o vás nemalo vypovedať neskúsenosť ani niečo prehnané. Keď sa pozrieme na prehnanie tak študie hovoria, že to je 20 partnerov. Je vidieť ako sa dnešná doba mení k horšiemu, keby sa tento výskum robil pred niekoľkými rokmi bolo by to podstatne nižšie číslo.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom