Hviezdy, ktoré majú len základnú školu

Zdieľať
Rihanna

Pri nohách im leží celý svet. Sú krásni, úspešní a obľúbení. Ale vedeli ste že niektoré hollywoodske hviezdy skončili len základnú školu?

Cameron Diaz

Mladá Cameron začala pracovať v modelingu. Neskôr bola úspešná na hereckom konkurze a začala hrať v romantických komédiách. Momentálne sa venuje svojej rodine a zostala na hereckom dôchodku.

Jude Law

Bol učiteľským dieťaťom. Zo strednej školy odišiel a neskôr ho obsadili do telenovely Families. A oplatilo sa mu to. O pár rokov sa preslávil vo filme Talentovaný pán Ripley a začala sa jeho úspešná herecká kariéra.

Hilary Swank

Krásna herečka svoj odchod zo školy ľutuje. Nie je na to hrdá ale povedala že Spojené štáty nemajú dobrý školský systém.

Gisele Bundchen

Ako štrnásťročné dievča ju objavili v nákupnom centre v brazílskom Sao Paule a do školy sa už potom nevrátila. Dnes je jednou z najlepších platených modeliek sveta.

Ryan Gosling

Tento fešný herec odišiel zo školy keď mal 17 rokov. Za sebou už mal vystupovanie v The Mickey Mouse Club, kde hral aj po boku Britney Spears. Hral vo viacerých filmoch a seriáloch a tak sa postupne dostal do Hollywodu.

Jennifer Lawrence

Táto oscarová herečka odišla zo školy ako 14 ročná a tak technicky nemá žiadny diplom. V rozhovore pre novinárov priznala, že je samouk.

Jim Carrey

Tento veľký komediant priznal že mal s učením veľké problémy. Keď mal 16 rokov, odišiel zo školy aby mohol finančne pomáhať svojej rodine.

Rihanna

Detstvo mala poznačené otcovou drogovou závislosťou. Keď chcela maturovať, podpísala zmluvu s hudobným vydavateľstvom a stala sa z nej celosvetová hudobná hviezda. Dokonca vlastní luxusnú módnu a kozmetickú značku.

Johny Deep

Búrlivák odišiel zo školy keď mal 15 rokov a dal sa na kariéru rockového speváka. V Los Angeles prešiel niekoľko konkurzov a jeho kariéra postúpila. Zahviezdil v známom seriály Jump Street 21. Dokonca hral v Nočnej more z Elm Street. A spoznal ho celý svet.

Nicole Kidman

Blonďavá oscarová herečka narodená na Hawaji a vyrastala v austrálskom meste Sydney. Chodila na balet, študovala divadlo. Keď mala 16 rokov začala sa venovať herectvu a na školu už vôbec nemala čas.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom