Náramky na nohu sú stále veľkým hitom.Shutterstock
StoryEditor

Sexi nohy aj vďaka šperkom? Náramky na členky sú stále veľkým hitom, takto sa nosí

05.08.2022, 06:00
Krása a móda

Leto si viac ako ktorékoľvek iné ročné obdobie žiada doplnky, ktorými môžete oživiť váš dokonalý outfit. Šperky patria k jedným z nich a okrem výrazných náušníc či náhrdelníkov nezabudnite niečo zavesiť aj na vaše nohy, pretože je to neuveriteľne sexi.

Náramky na nohu sú stále IN a ak sa pre nejaký v lete rozhodnete, určite to nebude krok vedľa, práve naopak. Takto „ošperkovaná“ noha bude tou pomyselnou čerešničkou, ktorá dodá vášmu outfitu ten správny šmrnc.

Na materiáli (ne) záleží

Pred samotným výberom náramku na nohu si ujasnite, či má byť vašou stálou súčasťou, ktorú nebudete dávať z nohy dole, alebo plánujete kúpu viacerých náramkov, ktoré, budete nosiť podľa príležitosti. Ak sa totiž chystáte k moru a budete mať náramok na nohe aj počas pobytu vo vode, musíte tomu prispôsobiť aj materiál, z ktorého bude náramok vyrobený. Zlato a striebro sú kovy, na ktorých síce more či voda ako taká zanechajú stopy, no dajú sa jednoducho vyčistiť. Otázkou však je, či sa nebojíte straty týchto kúskov pri jašení sa v mori. Predsa len ide o drahšie kúsky. S náramkom z obyčajného kovu ostaňte radšej na suchu, rovnako tak rôzne látkové či šnúrkové náramky z ktorých môže farba vyblednúť, alebo sa úplne zmeniť. Ideálnym materiálom pre náramky s ktorými sa vode nemusíte vyhýbať sú tie z chirurgickej ocele. Ich farba zostavá stála a nezhnehodnocuje sa.

Farbičky

Farebnosťou sa rozhodne najmä počas leta neobmedzujte! Leto je o farbách, vzoroch, kreativite. A takto môže pokojne vyzerať aj váš šperk na nohu. Môže byť jemný v neutrálnych farbách, čisto zlatý, alebo strieborný, ale rovnako tak sa môže hmýriť všetkými možnými farbami, môže byť bohato zdobený príveskami rôznych tvarov a veľkosti. V tomto prípade neplatia žiadne pravidlá, len to, aby sa vám náramok páčil a bol krásnou ozdobou na vašej nohe. Mimochodom, pokojne počkajte s kúpou náramku na dovolenke. Prinesiete si tak originálny suvenír a o tom, že v dovolenkových destináciách si je naozaj z čoho vybrať sa presvedčíte na vlastné oči.

Menej je viac? Ani nie…

Ak sa držíte starého známeho, že menej je niekedy viac, tak v tomto prípade to rozhodne neplatí. Sexi síce bude pôsobiť aj jeden náramok, no aj vrstvenie je v tomto prípade absolútne povolené. Nebojte sa kombinovať zlato so striebrom, ba dokonca aj materiály navzájom. Samé sa presvedčíte, ako skvele k sebe budú ladiť kovové náramky s tými šnúrkovými. A mušličky. Tie síce nie sú žiadnou novinkou, no stále sú náramky z mušlí šik doplnkom a predpokladá sa, že to tak bude ešte veľmi dlho. Znamená to, že nie sú žiadnou sezónnou záležitosťou, ale zo šperkovnice ho môžete vybrať aj o rok a stále bude trendy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:09