Tech / 28. júl 2022

Ako si vybrať vysokokvalitné pracovné rukavice pre bezpečnú a pohodlnú prácu

Dobre chránené ruky sú pri práci so strojmi, náradím, ťažkými predmetmi či dokonca chemikáliami absolútnou nevyhnutnosťou – na ruky ste predsa odkázaní každý deň. Aby zostali neporušené a chránené, oplatí sa spoľahnúť na kvalitné pracovné rukavice.

Spoločnosť ADET má pre vás pracovné rukavice v značkovej kvalite, ktorou si môžete poistiť a spríjemniť každý deň. Poďme sa spoločne o tom presvedčiť.

Kvalitné pracovné rukavice na každú príležitosť

Bez dvoch zdravých rúk v zamestnaní veľký pokrok, najmä v priemysle a obchode, zrejme nedosiahnete. Pri výbere pracovného odevu je preto vždy potrebné venovať osobitnú pozornosť dobre padnúcim kvalitným pracovným rukaviciam, ktoré sú dokonale prispôsobené danej úlohe. 

Našťastie, bez ohľadu na to, aké materiály, nástroje alebo stroje používate vo svojom každodennom pracovnom živote, existujú dokonale zladené pracovné rukavice pre každú činnosť. V ideálnom prípade chránia ruky všade naokolo a zároveň ich nijako neobmedzujú. 

Ako si vybrať správne pracovné rukavice? 

Dobrá voľba je polovica úspechu. Preto je pred výberom správnych ochranných rukavíc, určite aj rovnako dôležitých montériek, potrebné určiť príslušnú triedu nebezpečnosti činnosti a požiadavku na individuálnu ochranu. 

Samozrejme, pri kúpe pracovných rukavíc je dôležité aj to, aby dobre sedeli, boli pohodlné na nosenie, mali dobrú pohyblivosť prstov a čo najmenej narúšali hmatovú citlivosť. Preto existujú pracovné rukavice pre každú oblasť použitia vyrobené presne z materiálu a strihu, ktoré najlepšie zodpovedajú príslušným potrebám danej činnosti.

Záleží na materiáli? 

V ADET nájdete pracovné rukavice, ako sú montážne rukavice a bezpečnostné rukavice, ochranné rukavice proti porezaniu a rukavice na ochranu proti chemikáliám. Všetky rukavice sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov ako je koža, nitril, latex alebo nylon. Sortiment zahŕňa aj dokonalé pracovné rukavice pre vás a vašich zamestnancov.

Bez ohľadu na to, aké ochranné rukavice si vyberiete, určite sa o vaše pohodlie a bezpečnosť pri práci postarajú. Tieto pracovné rukavice, vďaka moderným, ergonomickým strihom a materiálovej technológii zaručujú, že je pre vás práca ešte jednoduchšia a bezpečná. Tak si ich zaobstarajte.

D/PR, Zdroj obrázka: Virrage Images/Shutterstock.com

Čítaj slovenské správy pohodlne aj v mobile. Stiahni si aplikáciu Slovak news reader