Máte zapnutý Adblock!

Prosím vypnite Adblock na stránke Svetkuriozit.sk a znovu ju načítajte (F5). Ďakujeme

Zariaďujete interiér domu a prišiel rad na obývačku? Pozrite si ako ju zariadiť tak, aby ste sa v nej cítili dobre nie len vy, ale aj vaša návšteva.

Každý človek chce, aby sa v jeho obývačke cítili hostia aj rodina dobre. Je preto potrebné zariadiť ju tak, aby ste s ňou boli spokojní na mnoho rokov. Okrem farby, podlahy a doplnkov je dôležitý nábytok. Medzi najvýraznejší prvok patrí obývacia stena. Zaberá dostatok priestoru na to, aby zaujala najviac a pritiahla pozornosť. Ak teda túžite po novej obývacej stene vyberte si ju podľa svojho vkusu a štýlu.

Pred jej výberom sa zamyslite nad tým, akú veľkú obývačku doma máte. Priestranné obývačky môžu disponovať nižším nábytkom stavaným do šírky. Menšie obývačky potrebujú nábytok skôr ťahaný do výšky. Priestor nie len opticky zväčšia, ale mu aj poskytnú dostatok úložného priestoru, ktorí ľudia v menších bytoch potrebujú.

Vyberajte si obývaciu stenu podľa toho, akú máte podlahu

Ak máte doma tmavšiu podlahu, kontrastne k nej môžete zvoliť svetlejšiu obývaciu stenu. Naopak tmavší nábytok môžete zvoliť do svetlejšej obývačky, vďaka ktorej bude pôsobiť viac usporiadane elegantne.

Obývacie steny sa vyrábajú v rôznych dizajnoch. Vďaka tomu si viete vyskladať obývačku podľa svojich snov. Ak ste milovníkom vintage, rustikálneho či minimalistického štýlu, obývacie steny nájdete aj v takýchto prevedeniach. Jednotlivé obývacie steny viete medzi štýlmi kombinovať. Vintage obývacia stena sa hodí do moderných štýlov, a minimalistická zostava zas zapadne do interiéru v každom štýle.

Hľadáte kvalitnú zostavu, za dobrý peniaz? Na drevko.sk nájdete obývacie steny z kvalitných materiálov odolných voči poškodeniu a zničeniu. Sú vyrobené z materiálov, ktoré sa ľahko kombinujú s doplnkami a farbami v miestnosti.

Pokiaľ hľadáte klasickejšie prevedenie vyberte si obývacie steny v prevedení dreva alebo imitácie dreva. Ak ste extravagantnejší, siahnite po lesklých obývacích stenách, či zostavách s výraznou štruktúrou. Na drevko nájdete rustikálne obývacie steny, jednoduché zostavy, minimalistické obývacie steny či vintage obývacie steny.

Obývacie steny sú výborným doplnkom, ktorý oceníte v malých aj veľkých bytoch. Môžete do nich odložiť dostatok vecí akými sú poháre, dekorácie, dekoračné prvky, knihy, televízne príslušenstvo a iné. Doprajte si v obývačke to najlepšie. Vyberte si obývačkové zostavy z pohodlia domova a plánujte si celý dizajn vašej obývačky.

Ako sa vám páčil tento príspevok?

Kliknite na hviezdu pre vaše hodnotenie!

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hlasov: 0

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buďte prvý, kto zahlasuje.

Komentáre

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :