Presunúť na hlavný obsah

Nádherná premena Alexandry Orviskej: Po druhom dieťati má postavičku, ktorú jej môžu závidieť aj o generáciu mladšie ročníky

Slovenské celebrity

Táto žena vyzerá neskutočne a pôsobí stále ako dievčatko. Pekná pleť, ideálna figúra a dokonalá koruna krásy. Ako to robí?

Nádherná a inšpiratívna v mnohých aspektoch

Obľúbená moderátorka a dvojnásobná mama, Alexandra Orviská vyzerá neskutočne. Táto žena je veľmi inšpiratívna. Je mimoriadne aktívna, má dobrodružnú povahu, vychutnáva si život plnými dúškami a všetky momenty prežíva absolútne naplno. Svoje deti vníma ako skvelých parťákov a všetky chvíle s nimi si úprimne užíva. Počas dňa má veľa vlastných aktivít, je nonstop v pohybe a len tak neobsedí. Azda aj to je jej recept ako sa udržiavať v top forme, čo sa jej naozaj darí.

"Môj jediný recept, ktorý funguje je pohyb. Len pohyb. Veľa pohybu. A hlavne tiež, nezakazovať si to, na čo máme chuť, lebo potom zjeme ďalších 10 iných, nezmyselných vecí. Radšej jedna tablička čokolády, ako dva balíky kukuričných chlebíkov. To je niečo, čoho sa držím a u mňa to skrátka funguje."

Podľa nás naozaj nikdy nevyzerala lepšie a nepôsobila spokojnejšie a šťastnejšie. Je sama sebou, na nič sa nehrá, miluje život a vidieť, že všetko, čo robí ju napĺňa. Celé je to skrátka o vnútornom nastavení. Nič netreba robiť na silu a veci treba prijímať tak ako prídu. 

Neprehliadnite: Móda z Fashion LIVE! 2021: Topmodelka Barbora Brušková ako inšpirácia, Zuzana Kanisová štýlová ako vždy

Saša miluje módu, spoznávanie nových krajín, kultúr a objavovanie sveta. Aktívna a trendy žena so zmyslom pre krásno a detaily - presne tak ju my vnímame. Ono naozaj bude zrejme platiť rovnica, že to ako sa sami cítime vo vnútri, to vyžarujeme aj do okolia. Netreba sa príliš riešiť, ale základom je mať pekný vzťah s vlastným ja. Potom to už ide úplne prirodzene a rozhodne sa to odzrkadlí aj na našom výzore.

Neprehliadnite: O živote dvojmamy v New Yorku, inšpiratívnych miestach a súkromí: Alexandra Orviská prezradila, ako sa jej zmenil život