Založ si blog

Môžete sa aj biť na koaličnej rade!

Vôbec nechápem, prečo sa niekto, hocikto chce zbaviť Matoviča, keď Slovensko neožobráčil Matovič, ale Naď s nákupom, darovaním zbraní, zaťahovaním do vojny. A nie je to len Naď, ale všetci naši lokaji, čo pomáhali schvaľovať sankcie na naše ožobráčenie.

 

Ja nevidím žiadny zmysel v tom zbaviť sa Matoviča za nejaký minibalíček oproti tomu, čo míňajú na zbrane a ako ešte len idú ožobráčiť Slovensko cez sankcie voči Rusku. 

 

Pre toto chcem, aby odišla Čaputová, Korčok, Naď, Heger, Krúpa a doradu všetci lokaji, čo tomuto ožobračovaniu cez zbrane a sankcie slúžia.

Taktiež chcem, aby odišli novinári z denníkov SME a denníka N, ale tých sa ako na nás nasadených drábov zbaviť nemôžme ani voľbami a ich totalitné maniere budeme musieť znášať, pokým ich budú ich sponzori platiť.

 

Len sa tam držte ako pijavice, čas sa vám kráti.

 

Všetko je teraz len v rukách voličov, aby si nedali ukradnúť svoje hlasy Hlasom pre ich progresívnu koalíciu lokajov.

 

Keby som to mala povedať stručne, je mi celkom jedno ako sa budú zradcovia vzájomne tlačiť v takej zradnej koalícii. Či padne vláda alebo budeme čakať na voľby, čas sa vám kráti. Maximálne ešte rok a dačo.

 

Všetkých z opozície sa vám zlikvidovať nepodarí!

 

 

To si ako niekto myslí, že nejakými výmenami bude ešte niekto takých zradcov voliť? Tých maximálne 25 % zmanipulovaných voličov cez SME a Denník N.

 

To sa uchádzate len o 25 % voličov!

 

Mňa napríklad absolútne nezaujíma, či sa tam hádajú. Môžete sa aj biť, aj mlátiť v parlamente alebo na koaličnej rade. Mne je to jedno, lebo už ste nás ožobráčili!

 

A Smer to tak výdatne nedokázal! A za Smeru cenzúra nebola! A Smer nezavádzal totalitu!

 

 

Len sa dobre vzájomne pourážajte, tak sa vzájomne nedokážete, ako by ste to zažili od občanov.

 

 

 

 

Chmelar 6.7.:

 

„No čo je najdôležitejšie, odchod Matoviča z postu ministra predsa nič nerieši. Naďalej bude predsedom koaličnej strany a neviazaný vládnou zodpovednosťou bude ešte nepríjemnejší. Takže čo má celé to divadlo vlastne znamenať?

 

Som presvedčený, že odpoveď na tento problém treba hľadať v reakcii šéfa diplomacie Ivana Korčoka na jednu servilnú novinársku otázku, či sa neobáva, že nová vláda môže obrátiť kurz ich „hodnotovej“ zahraničnej politiky. Odpoveď ministra bola jednoznačná: určite to vraj urobia, a preto tomu treba zabrániť. A ako sa tomu dá zabrániť? Tomu má slúžiť tá veľkorysá lehota do 31. augusta. Dovtedy môžeme čakať, že jedna ambasáda, jeden prezidentský palác a jedna digitálna firma budú vyvíjať obrovský nátlak na Eduarda Hegera, aby sa zbavil Matoviča a prevzal opraty v OĽaNO, teda aby garantoval kontinuitu zahraničných záujmov na Slovensku. Heger sa bude musieť rozhodnúť. Doteraz sa správal skôr ako predseda JRD Kalina z filmu Vesničko má středisková, ktorý sa pokúšal oddeliť od seba dvoch bijúcich sa chlapov slovami: „No tak, chlapci, prosím vás, nechte toho, neperte se. To nemá za mák smyslu, co tady děláte. No to jste družstevníci??“ … No tak takto to asi nepôjde.

 

Nech sa na to pozerám z akejkoľvek strany, zámery všetkých aktérov sú falošné. Matovič je síce neriadená strela, ale robiť z neho „jediný problém tejto vlády“, ako to formuloval Sulík, je buď nepochopením situácie alebo zámerným zavádzaním. Ak ministrovi financií vyčítajú, že chcel dať stámilióny eur na pomoc rodinám, ktoré nemal finančne kryté v štátnom rozpočte, tak čo povedať o ministrovi obrany Naďovi, ktorý robí škandalózne netransparentné obchody za miliardy eur, pričom ako bývalý zbrojársky lobista kupuje od svojich bývalých partnerov a dnešných sponzorov zbraňové systémy za štátne peniaze. A všetci koaliční partneri sa tvária, že je to v poriadku.
Problémom tejto vlády nie je (len) Matovič…“
(krátené)
https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/5563911426974037/
.
.
.
.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540422x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie