Maska na hĺbkové čistenie pleti

18:44

V prvom rade by som sa rada ospravedlnila za moju nečinnosť na blogu v posledných dňoch. Mám trochu zdravotné problémy a snažím sa spracovať informácie od lekára, ktoré som minulý týždeň dostala. Napriek tomu, že písanie je mojou terapiou, radosťou, relaxom i najväčším koníčkom, potrebovala som trochu času na spamätanie sa. Aby toho nebolo dosť, operovali aj môjho Richarda a on zasa potreboval starostlivosť a pozornosť. Verím však, že všetko už je na dobrej ceste a ja si svoj blog zasa užijem :) Júl začínam recenziou na pleťovú masku, ktorú musíte mať. Pleť je po nej ako vymenená a keďže som svoje prvé balenie minula, potrebujem na nákup :)


Kiehl´s Rare Earth Deep Pore Cleansing maska zloženie

Kiehl´s Rare Earth Deep Pore Cleansing maska ingrediencie

Kiehl´s Rare Earth Deep Pore Cleansing mask

Kiehl´s Rare Earth Deep Pore Cleansing maska

O značke Kiehl´s som dlho snívala a čakala som, kedy príde čas na nákup. A tiež kedy miniem čo to zo svojich zásob, lebo ak je niečo, čoho mám doma naozaj dosť, tak sú to práve čistiace pleťové masky :) Ako majiteľka zmiešanej pleti so sklonom k akné ich potrebujem ako soľ a odkedy ich používam pravidelne, pleť naozaj opeknela. Ale teraz sa poďme trochu lepšie pozrieť na poklad menom  Kiehl´s Rare Earth Deep Pore Cleansing maska, ktorá pomáha pleť vyčistiť a úplne rozžiariť.

Moja najlepšia kamarátka mi o tej maske básnila celé týždne. Mala ju ako vzorku, lebo v eshope pravidelne nakupuje a dáva mi cenné rady, čo sa naozaj oplatí skúsiť. A úprimne, ja si veľmi rada nechám poradiť, lebo čím som staršia, tým radšej investujem len do toho najlepšieho :) Hĺbkovo čistiaca ílová pleťová maska je balená v bielom plastovom obale, pôsobí veľmi nenápadne. Vybrať si môžete menšie balenie, ktoré má 28 ml (a je ideálne na vyskúšanie, pokiaľ je vaša pleť citlivá) alebo väčšie balenie má 125 ml. Hneď som si vzala to väčšie a rozhodne to pri jednej maske neskončí. Naopak, rada si ju kúpim zasa a ešte si k nej prihodím aj nejakú inú.

Čo sa vône týka, ani neviem, aké slová by ju najlepšie vystihli. Asi taká zemitá, ale príjemná vôňa nie je rušivá ani umelá, pri aplikácii vonia len jemne a potom ju ani necítiť. Konzistencia mi vyhovuje, lebo čistiaca maska je hustá a so štetcom ju nanesiete v tenučkej vrstve, takže maska sa len pomaličky míňa a dlho vydrží (aj keď sa cena môže javiť vyššia, dlho vydrží, takže nakoniec to peňaženku nezruinuje). Občas ma jemne štípala na pleti, najmä vtedy, ak som mala nejakú vyrážku. Inak však pleť nedráždila a nespôsobila ani začervenanie. 

Ako som už nie raz spomínala, na nose ma dosť trápia čierne bodky. Odkedy však používam čistiacu špachtľu a kvalitné čistiace masky, ich počet klesá a nos vyzerá omnoho krajšie (na čele a na brade už čierne bodky nemám). Kiehl´s Rare Earth Deep Pore Cleansing maska vynikajúco čistí pleť a ostáva tak žiarivá a krásna. Okrem toho je hodvábne jemná na dotyk. Po umytí vidieť, že ubudlo čiernych bodiek, pleť je matná a póry zjemnené. Potom použijem nočné sérum alebo olejček a krém a ráno sa budím so sviežou pleťou bez vyrážok. Ako som spomenula o pár riadkov vyššie, maska je trošku drahšia, no výsledky vidíte po prvom použití.

Plusy:
  • šikovný plastový obal
  • v ponuke malé i veľké balenie, malé je super na cestovanie
  • jemne vonia
  • veľmi dobrá konzistencia
  • ľahko sa aplikuje v tenučkej vrstve
  • Kiehl´s Rare Earth Deep Pore Cleansing maska vynikajúco čistí pleť, ktorú zanecháva jemnú a žiarivú, odstraňuje čierne bodky a viditeľne zjemňuje póry
Mínusy:
  • občas môže jemne štípať 
Nájdete ju v eshope Kiehl´s, kde to väčšie balenie stojí 36 eur.


Aké sú vaše skúsenosti s maskami tejto značky? Ktorú by ste mi ešte odporučili skúsiť? :)










You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe