Aktualizované han Krimi

Nečakaný ZVRAT po zadržaní Ďurianovej expartnera v Albánsku: Polícia zrušila ZATYKAČ!

Nakoniec je všetko inak! Polícia Slovenskej Republiky uviedla, že v Albánsku bol v utorok (5.7.) zadržaný Roman Doležaj. Na 46-ročného muža bol totiž vydaný zatykač.

Ilustračný obrázok k článku Nečakaný ZVRAT po zadržaní Ďurianovej expartnera v Albánsku: Polícia zrušila ZATYKAČ!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Zadržaný Slovák má spojitosť so známou moderátorkou Mariannou Ďurianovou, s ktorou tvorili pár takmer desať rokov. Po jeho zadržaní, ktoré sa udialo neďaleko mesta Durres, táto správa obletela Slovensko.

Polícia o tom informovala na sociálnej sieti. Podvečer sa to však zmenilo, o čom muži zákona tiež informovali na Facebooku.

Čo sa stalo?

„Ako sme informovali, včera (05.07.2022) v Albánsku zadržala polícia hľadaného Romana D. (46). Dôvodom jeho zadržania bolo, že išlo o medzinárodne hľadanú osobu na základe červeného obežníka. Ten vydal Interpol na základe medzinárodného zatýkacieho rozkazu vydaného Špecializovaným trestným súdom v Pezinku dňa 28.04.2022,“ píše polícia.

„Dnes (06.07.2022) bolo Interpolu doručené opatrenie Špecializovaného trestného súdu v Pezinku, ktorým dňa 30.06.2022 zrušil európsky zatýkací rozkaz, medzinárodný zatýkací rozkaz a príkaz na zatknutie,“ dodali príslušníci polície.

„Nakoľko sme viazaní rozhodnutiami justičných orgánov, bolo medzinárodné pátranie po osobe dnešného dňa odvolané a o uvedenej skutočnosti sme informovali aj Interpol Tirana,“ ukončila polícia.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM