ZhengHao „DANK1NG" Lv hral dnes výborne.

IEM Kolín: TYLOO otočili zápas proti MIBR a vyradili ich z turnaja. Imperial zdolali ORDER

Poznáme mená ďalších tímov, ktoré vypadli.

Turnaj v hre Counter-Strike: Global Offensive, ktorý sa koná v nemeckej metropole IEM Kolín, je v plnom prúde. Dnešné série na obed boli eliminačné, a tak sa mnohé tímy potrebovali zobudiť.

Čakal nás duel medzi MIBR a TYLOO, v rovnakom čase sme tiež sledovali súboj ORDER proti Imperial.

MIBR 1:2 TYLOO (Inferno 16:5, Overpass 3:16, Dust2 10:16)

MIBR prekvapivo končia na IEM Kolín! Brazílčania síce vyhrali úvodné Inferno, ktoré si vybral ich súper 16:5, no TYLOO zobudil výborne hrajúci ZhengHao „DANK1NG" Lv. Na Overpasse 16:3 a záverečnom Duste 16:10 Číňan kraľoval. Vďaka nemu sa TYLOO postarali o prekvapenie a vyradenie MIBR z turnaja.

Čínsky celok TYLOO sa tak stretne s MOUZ a naším krajanom frozenom o postup do skupinovej časti. Zápas sa začne o 19.30.

ORDER 1:2 Imperial (Inferno 16:8, Mirage 8:16, Nuke 11:16)

Austrálski hráči ORDER začali sľubne, no nakoniec Imperial otočili priebeh zápasu. Inferno išlo ORDERU, kde brazílsky celok Imperial vyškolili 16:8. Mirage bol takmer dokonalým zrkadlom prvej mapy, no tentoraz to boli Imperial, ktorí mali navrch a vyhrali 16:8.

Záverečný Nuke bol v réžii Brazílčanov, pričom ORDER koniec mapy zdramatizovali na konečných 11:16. ORDER aj napriek výbornému Infernu na turnaji končia a Imperial si zmerajú sily s 00NATION vo večernej sérii.