Kataríne Koščovej nepomohli v chudnutí drastické diéty ani odopieranie.instagram/katarina.koscova
StoryEditor

Po rokoch trápenia má postavu ako lusk! Katka Koščová prezradila, ako schudla bez drastických diét

06.07.2022, 15:00
Celebrity

Speváčka Katarína Koščová sa preslávila v roku 2005 najmä vďaka víťazstvu v súťaži Slovensko hľadá Superstar. Kedysi ju mnohí kritizovali za plnšiu postavu, no jej kilá navyše sú dnes už len minulosťou. Pozrite sa, ako sa jej podarilo sa jej schudnúť bez drastických diét či odopierania.

Katarína Koščová odštartovala svoju kariéru najmä vďaka víťazstvu v slovenskej speváckej súťaži pred necelými dvadsiatimi rokmi. Po Superstar sa síce dala dokopy s Mirom Jarošom, no jej osudovým mužom sa stal úplne niekto iný. Dnes už s manželom Michalom Pivovarom má speváčka dve krásne deti a je vidieť, že žiari šťastím. Bohužiaľ, nebolo to tak vždy. Katarínu v minulosti často kritizovali za plnšiu postavu. Kilá navyše nabrala najmä po dvoch pôrodoch a namiesto hodín strávených v posilňovni sa vždy radšej venovala rodine a hudbe. Síce dnes stále nepatrí k ženám, ktoré si rátajú každý gram, podarilo sa jej schudnúť aj bez drastických diét. Vďaka tomu sa rozhodla Katarína priznať fanúšikom na sociálnych sieťach, že za nemiestne poznámky na jej postavu často trpela.

Pre kritiku často trpela

Slovenská speváčka, ktorá je na hudobnej scéne aktívna už niekoľko rokov, bola v minulosti často kritizovaná za plnšiu postavu. Aj keď to nedávala najavo, kvôli takýmto nemiestnym narážkam veľmi trpela. Fanúšikom na sociálnych sieťach sa zdôverila, aké pocity v nej už lomcujú dlhý čas. „Kamaráti, neberte to v zlom. Teším sa vašej podpore, ale váha nikdy nebola témou, ktorej som sa chcela verejne venovať. Vždy to odvádzalo pozornosť od toho, čo som reálne chcela povedať, či urobiť. Nakoniec zostávala tá Koščová, ktorá sa príšerne oblieka a k tomu ešte aj príšerne vyzerá. Ja sa o tom nechcem baviť. Chápete. Roky som sa tvárila, že mi bodyshaming nevadí, lebo sú predsa dôležitejšie veci, ale pravdou je, že som tým veľmi trpela,“ priznala speváčka. Dnes sú však jej kilá už minulosťou, a preto mnohých zaujíma, ako sa jej to podarilo. Síce sa na tému postava a chudnutie nezvykne vyjadrovať verejne, napokon sa rozhodla, že sa so svojimi skúsenosťami a výsledkom podelí aj s ostatnými.

Žiadne diéty, ale vyvážená strava

Katarína priznala fanúšikom, že schudnúť sa jej podarilo bez drastických diét a odopierania. Jediné, čo jej pomohlo, bol správny jedálniček. "Neverím, že vylúčenie celej skupiny potravín je dlhodobom udržateľné (pokiaľ nemá človek nejakú intoleranciu) a príliš ľúbim pečivo. Ja som len naozaj začala poriadne jesť. Poriadne v zmysle nutrične vyvážene. Žiadne skratky nefungujú a ak, len krátkodobo," priznala speváčka, ktorá sa zamerala predovšetkým na nutrične vyváženú stravu a riadila sa rovnicou vyšší výdaj - nižší príjem. Pri chudnutí jej veľmi pomohli aj kalorické tabuľky, vďaka ktorým mala pod kontrolou to, koľko čoho za deň zjedla. Dopĺňa, že dôležitý jej aj pohyb, u nej to bola napríklad obyčajná chôdza. Speváčka zo svojich skúseností vie, že nič také ako rýchly zázrak na chudnutie neexistuje, a to sa snaží ukázať aj svojim fanúšikom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 07:38