Sledovanosť nespravodajských programov v cieľovej skupine 12+ opäť neprekročila v hlavnom vysielacom čase hranicu 300-tisíc sledujúcich, ako tomu bolo pred letnými prázdninami.

Český seriál zožal úspech

Najvyšší počet divákov získal komediálny seriál Hranica. TV Joj takto k obrazovkám prilákala 290-tisíc ľudí. Značný skok v sledovanosti ukázalo jojkárske Inkognito. Sledovalo ho o takmer 90-tisíc divákov menej. Televízia si vysielaním programu udržala 202-tisíc ľudí.

Top trojku uzatvára český komediálny seriál Co ste hasiči. Novinka na Markíze pri televíznych obrazovkách udržala 195-tisíc divákov. Medzi najsledovanejšími nespravodajskými reláciami nesmeli chýbať markizácke relácie Na love a Reflex, ktoré sa v rebríčku umiestňujú už pravidelne.

Súťažno-zábavná vedomostná šou bola úspešnejšou, získala si 188-tisíc ľudí. Reláciu o ľudských príbehoch, občianskych kauzách či investigatívnych reportážach si pozrelo 185-tisíc divákov.

Najobľúbenejšou reláciou vo vekovej skupine 12 až 54 sa stal slovenský seriál Hranica. Pondelkovú epizódu sledovalo 128-tisíc ľudí s trhovým podielom 16,7 percenta. Divákov zaujal aj český seriál Co ste hasiči, ktorý videlo 117-tisíc ľudí. Vyslúžil si tak 15,1 percenta trhového podielu.

Na love s vysokým trhovým podielom

Úspech u divákov zožala aj ďalšia časť Hornej Dolnej. Večernú epizódu sledovalo 97-tisíc ľudí, patrí jej 14,2 percenta z trhového podielu. Iba o 6-tisíc divákov menej zaujalo jojkárske Inkognito. Celebritné hádanie si pozrelo 91-tisíc ľudí.

Do prvej päťky sa dostala aj relácia Na love. V spomínanej skupine získala najvyšší trhový podiel – 17,8 percenta so sledovanosťou 86-tisíc divákov.