Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fenomenálny Zlatan sa musí uskromniť. V AC Miláno mu zrazili plat

Podľa Gazetta dello Sport predĺžil útočník Zlatan Ibrahimovič zmluvu s AC Miláno o ďalší rok. No musel sa vzdať veľkého finančného balíku.

06.07.2022 13:03
Zlatan Ibrahimovič Foto: ,
Zlatan Ibrahimovič.
debata (1)

Podľa talianskeho denníka bude podľa nového kontraktu zarábať „len“ 100 000 eur mesačne. Je to takmer osemkrát menej, ako mal v poslednej sezóne. V ročníku 2021/22 mal deväť miliónov eur za rok.

Dôvodom rapídneho zníženia je Ibrahimovičove zranenie. Po nedávnej operácii kolena sa švédsky reprezentant vráti na trávnik najskôr v januári 2023.

Vladimír Weiss Ivan Kmotrík Čítajte viac Kmotrík otcovsky zakročil voči malému Ivovi. A Weiss má tím, aký chcel

Navyše, nová zmluva bude závisieť aj od jeho výkonov – čím viac minút odohrá v drese milánskeho AC, tým viac peňazí nájde na výplatnej páske.

„Posledných šesť mesiacov som hral bez krížneho väzu v kolene, ktoré bolo neustále opuchnuté. S tímom som trénoval len desaťkrát,“ uviedol ešte pred operáciou Ibrahimovič.

Francesco Calzona Čítajte viac Kováčik dostal zelenú, môže rokovať s talianskym kandidátom

Aby sa mohol vôbec ukázať na trávniku, dostával pravidelne injekcie a lieky proti bolesti. „Šesť mesiacov som takmer nespal kvôli bolesti,“ skonštatoval.

Preto už musel svoje problémové koleno riešiť, čo si vynúti veľmi dlhú pauzu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Zlatan Ibrahimovič