Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Redaktorka RTVS ju urazila. Teraz má hokejová trénerka nový flek

Bývalá kanadská hokejistka Jessica Campbellová sa stala asistentkou trénera Dana Bylsmu v tíme AHL Coachella Valley Firebirds.

06.07.2022 10:30
Jessica Campbellová na lavičke nemeckej... Foto: ,
Jessica Campbellová na lavičke nemeckej hokejovej reprezentácie.
debata (4)

Hokejový tím z Coachelly bude vo svojej prvej sezóne farmou klubu NHL Seattle Kraken. Campbellová strávila uplynulý rok v rozvojovom programe najvyššej juniorskej hokejovej ligy v USA (USHL) a bola asistentkou trénera nemeckej reprezentácie Toniho Söderholma na majstrovstvách sveta mužov v Helsinkách.

Do povedomia slovenských fanúšikov sa dostala vďaka rozruchu, ktorý vyvolala otázka redaktorky RTVS Barbory Žiačikovej. „Aké je to byť v tíme ako atraktívna žena, keď je okolo vás toľko príťažlivých mužov? Možno máte niektorých radšej ako ostatných…“ mala sa opýtať.

31-ročný Miks Indrašis hral za Lotyšsko na deviatich majstrovstvách sveta. Čítajte viac Upísal sa Rusom, bol za vyvrheľa. Za chyby sa platí, odkázal mu tím KHL

Následne sa Campbellová stiahla a nekomunikovala s médiami. Teraz bude odovzdávať svoje trénerské schopnosti v AHL. „Uplynulé tri roky som trávila viac času svojím rozvojom a snažila som sa vytvoriť si príležitosti pre svoj rast. Načerpala som znalosti, aby som sa dostala do tejto pozície,“ povedala Campbellová.

Trénerom tímu bude Dan Bylsma, ktorý na adresu svojej asistentky povedal: „Všetko, čo som hľadal pre to, aby som mal dobrého asistenta, ma priviedlo k Jessice.“

Čo treba vedieť o drafte do NHL Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Priamo na ploche arény má každý z 32 klubov NHL...

Campbellová bola súčasťou kanadského reprezentačného programu a tri sezóny odohrala za Calgary Inferno v Kanadskej ženskej hokejovej lige.

„Prináša na túto pozíciu veľa dobrých vlastností a myslíme si, že dokáže pracovať s našimi mladými hráčmi a zlepšovať ich. Nebrali by sme ju, keby sme si nemysleli, že je toho schopná,“ povedal pre zámorské médiá Ron Francis, generálny manažér Seattlu Kraken.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #AHL #Seattle Kraken #Jessica Campbellová