Presunúť na hlavný obsah

Krásna po mame! Dcéra Karin Haydu má v 18-rokoch postavu bohyne, v plavkách by strčila do vrecka aj modelky

Slovenské celebrity

Karin Haydu je žena, ktorá zreje do krásy! A niečo podobné sa dá povedať aj o jej osemnásťročnej dcére. Z Vanesy rastie bohyňa so zvodnými ženskými krivkami, ktoré na jej sociálnej sieti spôsobili rozruch… veď posúďte sami!

Herečka Karin Haydu je hrdou mamou dcéry Vanesy, ktorá ide v jej šľapajách nielen z hľadiska krásy, ale aj v rámci hereckej kariéry. Pôvabná dievčina sa už ukázala v niekoľkých seriáloch a niet žiadnych pochýb, že má pred sebou sľubnú kariéru na televíznej obrazovke. 

NeprehliadniteKarin Haydu vyzerá úžasne: Aj po štyridsiatke má postavu bohyne, toto je jej tajomstvo krásy

Osemnásťročná Vanesa prednedávnom odcestovala do exotického Turecka. A práve v tamojšom Beleku vznikla séria fotografií, ktoré mnohým vyrazili dych. "Čo sa krásy týka, tak sa jablko nezakotúľalo ďaleko od stromu. Krásne dievča po maminke Karinke," znie jeden komentár od Vanesinho sledovateľa na Instagrame. "To nie je možné, aby bol niekto tak prirodzene krásny," napísala ďalšia fanúšička.

Vanesa skutočne vyzerá ako prototyp ženskej krásy. Súmerné a vyvážené črty tváre, štíhle telo, zvodné krivky, husté vlasy… Na fotkách v bielych bikinách a čiernom čipkovanom župane skutočne vyzerá tak, že by strčila do vrecka aj mnohé modelky. 

Prečítajte siTieto Slovenky majú aj po 40-tke TOP formu: Dara Rolins im kraľuje, no všetky vyzerajú neskutočne dobre

Vanesa je tak svojej mame podobá čoraz viac. Moderátorka dokonca vlani vo februári ukázala na Instagrame svoju a dcérinu podobu z časov, keď boli malé dievčatká. Už vtedy bolo zrejmé, že Vanesa akoby mame z oka vypadla.