Myslia si, že je jeho babka, v skutočnosti je manželka. Ich vekový rozdiel je obrovský, teraz plánujú dieťa

Hyriaková Kristína

Reprofoto: Youtube (truly)

Manželský pár má 37-ročný vekový rozdiel. Teraz plánujú spoločné dieťa a sú ochotní zaplatiť 120-tisíc libier za náhradnú matku.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako uvádza portál Tyla, 61-ročná Cheryl a 24-ročný Quran momentálne žijú v Ríme, zobrali sa v septembri 2021 a teraz pracujú na tom, aby mali prvé spoločné dieťa. Pár si zároveň vybral náhradnú matku a svoje dieťa by mali privítať na jar budúceho roka. Cheryl má zároveň už 7 detí a 17 vnúčat.

Našli si náhradnú matku

„Máme šťastie, že sme našli náhradnú matku, ktorú sme si vybrali. Bábätko príde na svet koncom jari 2023. Aj keď Cheryl deti má, toto bude naše prvé spoločné. Som nesmierne nadšený, toto je niečo, čo som vždy chcel, keďže zatiaľ nemám žiadne deti,“ povedal Quran.

Cheryl zároveň povedala, že pre ňu aj celú rodinu bude úžasné, keď znova privítajú nové dieťatko. „Už mám naplánované nákupy a veľmi sa teším,“ povedala. Mnohí z ich sledovateľov im fandia a hovoria im, že vek je len číslo, ale nájde sa aj množstvo takých, ktorí to nepovažujú za normálne. „Myslím, že by ste ich mali nechať na pokoji a neriešiť ich,“ napísal jeden človek na sociálnych sieťach.

Všetci si ju mýlia s babičkou

Ako uvádza portál Ladbible, hoci si Cheryl všetci mýlia s jeho babičkou, dvojica tvrdí, že sa šialene milujú a že majú úžasný sexuálny život. Cheryl si dokonca obliekla svadobné šaty. Na svadbe boli len ich blízki priatelia, s ktorými si potom dali dobré jedlo.

@kingqurannewpage61 aint stopping nothing 😋♬ Bleeding Love – Leona Lewis

Obaja nešetrili na podrobnostiach a podrobne opísali aj svadobnú noc. Stretli sa v roku 2012, keď mal Quran iba 15 rokov. Pracoval v reštaurácii s rýchlym občerstvením, ktorú spravoval Chris, syn Cheryl, no príťažlivosť začala až oveľa neskôr. Začali sa stretávať v novembri 2020 a v apríli 2021 si povedali svoje áno.

Rodina ich podporuje

Quran prezradil, že plakal, keď Cheryl, sedemnásobnú matku, požiadal o ruku. „Existuje veľa dôvodov, prečo som sa rozhodol, že to urobím. Je krásna, elegantná, silná, ušľachtilá, úprimná a súcitná. Bola v šoku, keď som ju požiadal o ruku, ale cítila sa výnimočne,“ povedal.

@kingqurannewpage You’re a queen @oliver6060 produced by @Remix god Suede #healthadepopit #theMcCains #queencheryl ♬ You’re a Queen Cheryl – KingQuran

Ich nový vzťah, samozrejme, nepodporujú všetci. Zo siedmich detí sú s tým v pohode iba tri, hoci Quranova rodina ich netradičný zväzok schvaľuje. Problém im robia ľudia na internete. Od nich čelia nepríjemným otázkam a nevhodným poznámkam.

Najnovšie články