Andrea VerešováProfimedia
StoryEditor

FOTOGALÉRIA: Najkrajšie róby z filmového festivalu v Karlových Varoch. Kto zažiaril na červenom koberci?

04.07.2022, 18:00
Celebrity

V Karlových Varoch sa začal dlho očakávaný filmový festival. Tento ročník odštartoval naozaj s gráciou, okrem hudby, filmu a zábavy vám prinášame možnosť pokochať sa róbami známych hviezd. Pozrite sa, kto na červenom koberci zažiarli najviac.

56. ročník filmového festivalu v Karlových Varoch odštartoval tento víkend. Tradične ho otvoril jeho prezident Jiří Bartoška, ktorý si uctil aj pamiatku Evy Zaoralovej, filmovej publicistky, ktorá bola s festivalom úzko spätá dlhé roky. Okrem filmového, hudobného a zábavného programu nemohlo chýbať ani slávnostné otvorenie na červenom koberci, ktorý sa len tak hemžil známymi slovenskými či svetovými hviezdami. Pozrite sa, ktoré garderóby celebrít najviac zažiarili.

Na tieto róby nezabudnete

Ku každej takejto veľkej slávnosti nepochybne patrí aj červený koberec, po ktorom sa tento rok prešli mnohé známe tváre zo slovenského i svetového šoubiznisu. V pamäti mnohých po tomto víkende určite zostanú róby Jany Plodkovej, Zuzany Kubíčkovej, Terezy Ramby ale aj Jitky Schneiderovej, ktorá zvolila nádherný nariasený top s vlečkou a široké nohavice. Počas rôznych akcií sa na festivale ukázali aj iné známe hviezdy. Tieto outfity zažiarili v Karlových Varoch najviac.

image

Jitka Schneiderová

Profimedia

Tatiana Žideková spôsobila rozruch

K najlepšie oblečeným hviezdam festivalu nepochybne patrí slovenská influencerka Tatiana Žideková, ktorá vďaka bielym trblietavým šatám s padnutými ramenami a pierkami spôsobila rozruch. Pozornosť však na seba strhla aj na druhý deň, kedy sa ukázala v koktailových šatách. Tatiana k svojej róbe zvolila dokonalý mejkap a vlasy, ktoré pôsobili neuveriteľne žensky a zvýraznili jej celkový vzhľad.

Andrea Verešová to dala na odvážnu

Červený koberec neminul ani modelku Andreu Verešovú, ktorá v Karlových varoch predviedla niekoľko zaujímavých outfitov. Na móle sa ukázala v krátkych strieborných šatách, no na párty zvolila o čosi odvážnejší outfit. Stredobodom pozornosti sa stala vďaka hodvábnym šatám, ktoré mali odhalený chrbát, ledva jej zakryli pozadie a spredu bolo jasne vidieť, že nemá podprsenku. Tak či tak, Andrea sa rozhodne nemá za čo hanbiť a takýto extravagantný kúsok jej dokonalé krivky len zvýraznil.

image

Andrea Verešová

Profimedia

Daniela Peštová prekvapila novým účesom

Modelka Daniela Peštová sa tento rok na karlovarskom festivale predviedla v saténových krémových šatách a v bielom saku, v ktorom vyzerala oslnivo. Outfit doplnila čiernymi sandálmi a kabelkou. Mnohých prekvapil aj jej nový zostrih, ktorý jej ubral niekoľko rokov. Bohužiaľ, Daniela sa po červenom koberci prechádzala sama. Jej životný partner Pavol Habera sa totiž festivalu nemohol zúčastniť kvôli vystúpeniu.

Hana Vagnerová ako princezná

Česká herečka Hana Vagnerová to tento rok stavila na staroružové šaty, ktoré mali na dekolte perličkový lem a odhaľovali ramená. Najzaujímavejším detailom bol priesvitný závoj, v ktorom vyzerala ako princezná. K outfitu zvolila rozpustené zvlnené vlasy a jednoduchý mejkap. Herečka priznáva, že filmový festival pre ňu veľa znamená a vždy sa naň teší. „Keď som bola na gympli, tak som tu spala v spacáku a čakala som na lístky, snažila som sa dostať na akýkoľvek film, takže to, že sa tu dnes môžem prejsť po červenom koberci a ešte mám aj film v hlavnej súťaži, je pre mňa úplne neuveriteľný zážitok, zaspomínala si Hana.

Na festivale nechýbal ani známy americký herec

V nedeľu privítali organizátori aj dlho očakávaného amerického herca a scenáristu Lieva Schreibera, ktorý sa na festival vrátil po osemnástich rokoch. Poznať ho môžete napríklad z filmov Vreskot, X-Men alebo Don´T Look Up. V najbližších dňoch by sa do Karlových Varov mali dostaviť aj ďalšie známe tváre, ako napríklad herec Geoffrey Rush či Benico del Toro.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:46