Hulu pripravuje nový seriál z prostredia Formuly 1 s Danielom Ricciardom

Nenechajte si ujsť

David Zahradníček
David Zahradníček
Volám sa David, mám 23 rokov a aktuálne študujem žurnalistiku v Bratislave. Obľubujem šport a kultúru v akejkoľvek podobe.

Najčítanejšie za 7 dní

Daniel Ricciardo spája sily s Hulu

Osemnásobný víťaz pretekov F1, Daniel Ricciardo, spája sily so streamovacou platformou Hulu. Podľa informácií od The Hollywood Reporter by sa malo jednať o seriál s 30-minútovými epizódami. Rola exekutívneho producenta pripadne austrálskemu pretekárovi, no nie je potvrdené, že si v seriáli aj zahrá. Pri producentskej stoličke ho doplnia spoločnosti ABC Signature, Lionsgate Television a Temple Hill. Názov, dátum vydania a ani počet častí pripravovanej série z prostredia Formuly 1 zatiaľ nepoznáme. Projekt je v skorej fáze riešenia a momentálne zháňa scenáristu.

Daniel Ricciardo
Zdroj: skysports.com

Po úspechu F1: Túžba po víťazstve od platformy Netflix začínajú aj ostatné streamovacie spoločnosti nazerať do kolotoča kráľovnej motoršportu. Len pred pár týždňami sme sa dozvedeli, že Apple získal práva na natočenie pretekárskeho filmu. V ňom by si mal hlavnej úlohy zhostiť Brad Pitt, a pred kamerami by sa debutovo mal predstaviť aj sedemnásobný majster sveta F1 Lewis Hamilton. Britský rýchlik chystá okrem filmu aj dokument, ktorý by sme mali taktiež vidieť na platforme Apple.

Zdroj: hollywoodreporter.com

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -