Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nový singel Nely Pociskovej je niečo, čo musíš počuť a vidieť!

  • AH

Nelu a Yaela k sebe pritiahol Magnet

Nela Pocisková neúnavne pracuje na nových skladbách. Z pripravovaného albumu už postupne predstavila viaceré. Ich žánrovú pestrosť dopĺňa novinkou „Magnet“, ktorú naspievala spolu s hosťujúcim spevákom Yaelom. Letná tanečná nálada skladby dokonale dokresľuje text, ktorý sa zaoberá možným vzťahom staršej ženy a mladšieho muža: “To, že sa staršia baba zamiluje do “zajačika” sa deje už bežne a všade okolo nás. Aj nám pribúdajú roky, tak sme skúsili zistiť, čo to spôsobuje.“

Letný a tanečný nádych pesničky chceli dostať aj do videa: „Preto sme hneď od začiatku vedeli, že tam musí byť tanec. Oslovili sme Miňa Kereša, ktorý okamžite súhlasil, že do toho ide s nami. S tanečníkmi z KRS Movement sme dali zopár tréningov s choreografkou Luckou Vašíkovou. Dosť vecí sa nám na poslednú chvíľu pomenilo, Lucka ochorela a udialo sa všeličo, ale napriek tomu sa nám nakoniec všetko podarilo podľa našich predstáv,” povedala o novom videoklipe speváčka.

Odporúčame