Teraz budú najdôležitejšie eurovoľby v histórii. Určite choďte voliť a zabráňte progresívnym fašistom navoziť tu státisíce migrantov, zaviesť povinné očkovanie, zakázať autá na benzín, zdražiť energie a potraviny, zaviesť digitálnu totalitu, zatiahnuť nás do vojny a inak vám zničiť život!

EÚ schválila nový emisný zákon, ktorým odsúdila stámilióny Európanov do večnej chudoby


Print Friendly, PDF & Email

EÚ schválila nový emisný zákon, ktorým odsúdila stámilióny Európanov do večnej chudoby

(Ethan Huff, Natural News) Napriek tomu, že šialení liberáli veria, že všetci ľudia, ktorí chcú žiť moderný život, ničia planétu, realita je taká, že naša spoločnosť nemôže existovať na súčasnej životnej úrovni bez fosílnych palív.

Tam, kde existuje možnosť rozšíriť výrobu energie o veternú a solárnu energiu, by sme to mali urobiť, ale nemôžu sa stať našimi primárnymi zdrojmi výroby energie.

Prečo? Po a) pretože nie je dostatok miesta pre toľko solárnych panelov a veterných fariem; a po b) aj keby existovalo, tieto zdroje energie nie sú 100-percentne spoľahlivé.

Čo sa stane pri bezvetrí? Veterné turbíny sa netočia. A čo ak zapadne slnko? Solárne panely nezhromažďujú lúče a neukladajú energiu.

Európska únia pácha na svojich obyvateľoch ekonomickú vraždu

Fosílne palivá sú 100-percentne spoľahlivé a úprimne povedané, s použitím dnešných technológií ich dokážeme spaľovať veľmi čisto. Dnes dokážeme vyrábať viac energie na báze uhlíka pri klesajúcich emisiách.

Teraz, aj keď má Európska únia v dôsledku sankcií proti ruskej rope a zemnému plynu ťažkosti s poháňaním svojho hospodárstva, hlasovala za odsúdenie svojich občanov do trvalej chudoby.

Stránka Breitbart News píše:

„Po tom, čo pred dvoma týždňami pôvodne neprešla Európskym parlamentom, čiastočne vďaka hlasovaniu konzervatívnych a populistických politikov proti tomuto opatreniu, sa EÚ napokon podarilo presadiť ďalšie šialené klimatické obmedzenie emisií uhlíka.

Tento krok, ktorý sa realizuje napriek skutočnosti, že mnohé národy v rámci únie zažívajú ochromujúcu energetickú krízu, označil jeden poslanec EP za odsúdenie Európy na generácie chudoby.“

Plán EÚ „Fit for 55“ zahŕňa zníženie emisií v celej únii o 55 percent. Hoci boli pôvodne zamietnuté, koncom minulého týždňa ich Europarlament schválil.

Plán obsahuje opatrenia, ktoré výrazne rozširujú systém obchodovania s uhlíkom vrámci Európskej únie, čo je niečo, čo podľa kritikov povedie k oveľa vyšším nákladom pre jednotlivcov aj podniky.

Zbohom vysoký krvný tlak

„Prijatím legislatívy „Fit for 55“ Európsky parlament odsúdil Európsku úniu na pochmúrnu budúcnosť, a budúce generácie svojich občanov uvrhol do chudoby,“ povedal europoslanec Cristian Terhes pre Breitbart Europe krátko po tom, ako Europarlament odhlasoval implementáciu kedysi zamietnutého návrhu opatrenia.

„Táto legislatíva je súčasťou ‚ambiciózneho‘ plánu Ursuly von der Leyenovej, predsedkyňe Európskej komisie, zmeniť správanie Európanov prostredníctvom vyšších daní a cien, ako aj ďalších obmedzení,“ poznamenal ďalej rumunský konzervatívny politik.

„Táto legislatíva nielenže zníži atraktívnosť Európskej únie pre firmy, ale zároveň prinúti súčasné firmy, aby z EÚ odišli.“

Vyhýbanie sa fosílnym palivám povedie ku katastrofe

Europoslanec Cristian Terhes nie je jediný, kto verí, že vyhýbanie sa fosílnym palivám povedie k ekonomickej katastrofe.

Larry Kudlow, jeden z najvyšších ekonomických poradcov vtedajšieho prezidenta Donalda Trumpa, v nedávnom rozhovore varoval, že zanechanie fosílnych palív povedie k takým úrovniam nezamestnanosti, ktoré zničia štáty.

Kudlow počas rozhovoru začiatkom tohto mesiaca so Sandrou Smithovou z Fox News sa cez víkend vyjadril k častým Bidenovým poznámkam počas jeho cesty do Ázie, v ktorých často používal termín „prechod“ na označenie svojich plánov pre americkú ekonomiku.

„Biden bráni vysoké ceny benzínu. Ako viete, ropa je dnes na úrovni 120 dolárov za barel. Chcem vám len povedať, že akýkoľvek takzvaný prechod na zelenú ekonomiku, ktorý ukončí využívanie fosílnych palív, by bol ekonomickou katastrofou,“ začal Kudlow.

„Bola by to trvalá recesia. Nemôžme to v žiadnom prípade urobiť ani si to dovoliť. Strata pracovných miest by sa pohybovala v desiatkach miliónov. Nepreháňam. Mnoho prvotriednych ekonómov zaujalo rovnaký názor. Preto som znepokojený týmto prechodom,“ pokračoval.

„A vo svojom vyjadrení 1. júna pre The Wall Street Journal začína Biden hovoriť o ďalších investičných kreditoch a väčších daňových kreditoch pre zelenú ekonomiku. Je to „Nový zelený údel“, viete, je to ovca v ovčom rúchu, je to „Nový zelený údel“ maskovaný ako „Nový zelený údel“,“ dodal.

„Ten sen, to šialenstvo, tá liberálna progresívnosť zničí našu ekonomiku. Ak toto myslia pod pojmom „prechod“, a ja si myslím, že áno, potom sme na ceste do pekla,“ zakončil svoje vyjadrenie Kudlow.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Kazdy zakon sa da zrusit, zmenit a aj nedodrziavat! Vystupenie z EU je vzdy mozne. Nasrat im, primitivom ! Podnikatelia, vam to vyhovuje???

    • 🤣 🤣 🤣 Viete pobaviť.
      1. Ako chcete vystúpiť z EU? Dajte sem Vašu reálnu predstavu? Teda ako môže Slovensko vystúpiť z EÚ, keď je to podľa Vás možné. 🤣🤣🤣
      2. Áno, každý zákon sa dá zrušiť. Povedzte, kto teda ten zákon v europarlamente zruší? Chcete naznačiť že tí, čo za ten zákon hlasovali a ho schválili? 😁 😁 😁
      Takže, smelo to ukážte.

      • Každý., kto nemá v hlave nasrané., už dávno vie, že vetšina predstaviteľov zvolených do EU., na čele s psychopatkou Lejnovou., pracuje neustále na ožobračovaní európskych národov a Európy.., také dostali noty podľa ktorých idú. keď budeme sedieť doma u PC., a kecať o tom, nič nevyriešime., to je pravda. Je najvyšší čas nabrúsiť kosy, sekery, kropáče.., a vyjsť do ulíc.. Všetkých, ktorý majú čo do činenia s dnešnou situáciou.., a to počnúc Covidom., končiac bezodnným rokrádaním republiky a bezdôvodným zdražovaním., to jest obohacovaním sa na úkor nás všetkých je treba poslať tam kam patria…, či už na nekonečno do basy.., alebo na priamu spoveď k ich stvoriteľovi.., nech už to je ktokoľvek…

      • Milanko, prečo do nej tak tvrdo, veď je to jednoduché a pritom komplikované ako vždy na Slovensku. Najprv treba novú vládu-samozrejme proruskú , potom urobiť referendum a zmanipulovať ho tak ako v UK a sme z EÚ . Samozrejme so všetkými dôsledkami čo to obnáša. Základným predpokladom takejto zmeny, je uvedomelý občan- takže si musíme počkať až to tu vakcíny dokončia čo mali a potom tie voľby možno dopadnú ako by sme chceli, to tu globalisti medzitým neprevalcujú.

      • Posratych mudrlantov mam najradsej. 🤣
        Treba niekde zacat, napr. tymto https://www.dostojneslovensko.eu/sk/ . To po prve. Po druhe, ludia musia pochopit, ze EU nam uz nic dobreho nemoze ponuknut, lebo to ani nechce. Treba spustit kampane o nevyhodnosti zotrvania v eu, zacat mozno napr. bilboardami…
        Pokial ide o zakony, Polsko a Madarsko nam ukazali cestu, pokial by sme mali pronarodnu vladu. Neakceptovat, nedodrziavat ich chore pravne normy, ak pridu z eu sankcie nezaplatit a pozastavit platby do eu rozpoctu atd. Ale co to budem vysvetlovat nejakemu cucakovi…

      • Galaxie Andromeda

        Uplne jednducho tak ako anglicko.Comu ešte nerozumiete?

        • …no, v politike sa neraz dejú – pre väčšinu z nás – aj úplne nepochopiteľné veci. Viaceré z nich môžu byť už vopred naplánované, na oklamanie a zblbnutie oviec. Však ako hladko za hlbokej totality Havel preletel na Západ! Ostatní by mali za takýto (hoci iba pokus) tvrdú basu.
          A ako (opäť jednoducho) sa mu po rokoch podarilo vrátiť sa späť na naše komunistické Slovensko a zblbnúť takmer všetky ovce, aby mu znova uverili… Preto ten môj vnútorný pocit, že dejiny sú vopred dané a po celý čas riadené bohom Sionu. My pešiaci teda asi veľký zázrak neurobíme. Už sa len na posledný veľký zápas Dobra a Zla aspoň ako-tak pripraviť.
          Ľudstvo zrejme nebude mať rozum dovtedy, kým sa nenasýti svojich ciest. Tu pomôže hádam už len zásah zhora.

    • …. nikomu to nevyhovuje a je jedno či je zamestnanec, zamestnávateľ okrem tzv „elít/kabale“ ktoré potrebujú apokalypsu (ktorú plánujú desiatky rokov) pretože tak sa lepšie odštartuje „Veľký reset“ ako keby sa mal presadzovať počas ekonomického rastu a spoločenskej harmónie!
      Z EÚ netreba vystupovať, eú je tesne pred rozpadom.

      • Nesúhlasím, čím skôr preč, tým lepšie. Ak sa nedostaneme k ruskému plynu, tak pre nás účasť v EU bude bezpredmetná-budeme otrokmi global systému tzn. zadĺžení až po uši a tým pádom nesvojprávni. Jediná možnosť pre Slovensko je dostať sa pod Ruský vplyv a mať tým pádom záruku, že dhy splatíme -inak otroctvo dlžníkov. Čo sme si navarili, tak si aj zjedzme, ale pod dohľadom silného partnera, ktorý nám môže pomôcť v biede. Už sme si predali všetko a rozdali aj obranu štátu, to je na zaplakanie nad takým národom. Iba veľké súženie a odopieranie ,so schopnými ľuďmi, ktorí nás vyvedú z marasmu nás môže oslobodiť. Otázka je : Sme schopní takej obrody?

        • Prečo vystupovať ? Stačí nedodržiavať ich šialené rozhodnutia,neplatit členské,rozhodovat sa sami a vyhodia nás oni,aj s dôsledkami.

      • Veríte predpovediam? Ste veľmi naivní. Ku katastrofe nedôjde, to je iba zbožné prianie niektorých zadubenych pesimistov. Prečo nesledujete priam búrlivý technický vývoj a rozvoj nových technológií, nových zdrojov energií (vodík, geotermálna energia, fúzne reaktory, energia z vesmíru a i.). Vedci na tom pracovali už roky, ale dostatok pomerne lacnej ropy a plynu pôsobil ako brzda. Teraz sa situácia rapídne zmenila a výsledky sa ukazujú. To, čo sa dosiahlo v oblasti alternatívnych zdrojov energie za pár mesiacov, je ohromujúce. Kto sleduje vývoj v odborných časopisoch a na webových stránkach firiem, zaoberajúcich sa touto problematikou, tmôže byť opatrným optimistom. Už o rok, dva sa toho zmení toľko, že sa nebudete stačiť čudovať. To, že v prechodnom období nastanú určite problémy, je logické a prirodzené. Ale dôležitá je blízka budúcnosť a tá nevyzerá zle (ak určití ľudia/diktátori úplne nezblbnú a nezačnú bojovať s atómovými zbraňami).
        Súčasný stav treba brať ako výzvu a nie katastrofickú hrozbu. Ja to vidím z môjho pohľadu a mojich informácií takto. Svet patrí rozumným optimistom. Ustráchani pesimisti sú iba pasivnymi divákmi…

        • Wilo, dobrý príspevok, tiež ma udivuje, že celý svet sa sústreďuje na plyn a ropu a pritom nové energetické zdroje určite existujú a fungujú. Súčasný stav iba potvrdzuje – žial to čo spomína Navi, takže je na mieste otázka, kto s týmito technológiami príde prvý a bude diktovať smer. EÚ to určite nebude.

          • Tieto energetické technológie (a mnohé ďalšie, ešte exotickejšie, aj mimozemského pôvodu) sú dostupné už desaťročia. Nepríde s nimi žiadna vláda, lebo by to znamenalo kompletný mocenský kolaps na planéte. S týmito technológiami mohlo ľudstvo už dávno lietať ku hviezdam. A to doslova. Lenže to nie je žiaduce. Mocným svetopánom by sa ovečky rozutekali po vesmíre. Oni majú radšej všetky ovečky pod kontrolou v jednom košiari tu na Zemi. Jediný spôsob, ak s týmito technológiami vyjsť von je, že to začnú ľuda robiť sami, aj proti tlakom svojich vlád, ktoré budú extrémne silné.

        • Súhlasím – dobrý koment!

    • EU riadi zopár Sorošovskoliberálných multimiliardárou , a 500 europoslancou ktorý mesačne zarábajú 20 tisíc euro z celej populácie v EUROPE si urobili otrokou nás ludí ktorý drieme na ich Bohémske platy, ich osobných konzultantou ,žrádlo, lietadla, dovolenky, a ničnerobenie !? A na SLOVENSKU žije 1,5 milióna dôchodcov so 450 eurami na mesiac z ruky do huby . A Diktátorsko-plagiátorská vláda sa žerie medzi sebou a toto je rozklad štátu…

    • Všetky štáty v EU hlásia problémy s energiami. Pritom Európa sa podiela iba asi 8% na emisiách. Kto je teda tá EU, koho predstavuje, komu hrá do karát? Obnoviteľné zdroje sú pekná vec ale čo s nimi, keď doslúžia? Napríklad taká lopatka z veternej turbíny, atd? Najlepšie by bolo celú Úniu zrušiť. Aj by sa ušetrilo. Toľko byrokratov s nadštandardnými platmi.

  2. Tak ako padol Rím, zakrátko padne aj EU a dejiny si budú veľmi dlho pamätať tieto jej predsmrtné excesy a ukazovať ju žiakom v školách ako idiociu najvyššieho kalibru.

  3. Treba zrušiť ich leteckú dopravu, hlavne vojenskú. Treba zrušiť všetky vojenské operácie. Treba zrušiť neproduktívny kozmický výskum. Treba zrušiť plytvanie palivami u bohatých ľudí, v bohatých krajinách, a hneď bude dosť palív pre všetkých a bude aj čistejšia atmosféra, bez chemického rozprašovania.

  4. EU sa coskoro rozpadne. Snad si nemyslite, ze tieto zvysene ceny najmov, energii, potravin, … budu ludia zrat do nekonecna. Prid jesen a zima a ked konecne ludom zacne tiect do topanok, tak az potom vyjdu do ulic lyncovat tu haved. Teraz este nie. Je teplo, slniecko, dovolenky, ludia maju stale uspory. Ale ono to pride. A spusti to lavinu, ktoru uz EU nezastavi. A najskor to prdne v Taliansku, ktore je zadlzene po usi. A to bude prva kocka domina, ktora povali celu EU. Anglicku sa to nepodarilo, ale Taliansko visi na vlasku (vid ich cenne papiere) a Nemecko taktiez, kvoli energiam, respektive absencii. A to este nevieme co urobi Rusky. Idealne zablokuje komplet plyn aj ropu a urychli to cele. K tomu budu rast umrtia po tych chemickych srackach, co do seba ludia napchali, lebo ich bude kolit aj bezna jesenna chripka. A to sa potom pekne roztoci vsetko.

    • Toť spůsob náš. 👍

    • Na Slovensku je Vaša predstava masívnych protestov iba sci fi. Slovensko má veľmi veľa hypo otrokov. A nosati banksteri majú heslo : „Keď chceš ovládať ľudí, musíš vlastniť ich dlhy.“
      Vy si myslíte, že títo pôjdu aktívne a hlavne „bez rukaviciek“ manifestovat? Dovoľte aby som sa zasmial. 😁 😁 😁 Tí ohnú ešte viac chrbát. Radšej si nechajú srať na hlavy. Veď skúste sa rozpamatat na ruskove a ffp2 šialenstvo. Ešte dnes (4.7.2022) vidno na uliciach v meste mentalov s ffp2 na papuliach. Naozaj si myslíte že tie protesty sú na Slovensku reálne? 😁

    • To si nemyslím. Mám na teba otázku: Ako môže krajina zadĺžená ako Taliansko robiť nejakú revolúciu ? Dlh ovláda a vyrába otrokov, kým Taliani nepochopia že na dlh sa žiť nedá-budú kričať ako cigáni donekonečna, ale len kričať.

  5. A mezitím.. Rusáci jedou.. Lisičansk osvobozen!!

    Nejprve:
    Jak Ruské jednotky postupují na Lisičansk: https://rumble.com/v1avx8t-rusk-jednotky-postupuj-na-lisiansk.html
    Ruské výsadkové jednotky postupují na Lisičansk: https://rumble.com/v1avxj4-rusk-vsadkov-jednotky-postupuj-na-lisiansk.html
    Lisičansk byl zcela obklíčen spojeneckými vojsky Ruska, DLR A LLR: https://rumble.com/v1avwot-lisiansk-byl-zcela-obklen-spojeneckmi-vojsky-ruska-dlr-a-llr.html

    A je to tady!! Nad osvobozeným Lisičanskem zavlála vlajka vítězství na nacismem!! Hned tři videa z místa dění:
    https://rumble.com/v1avwwm-prapor-vtzstv-byl-vztyen-nad-volejarovkou-m-byl-uzaven-kruh-kolem-lisianska.html
    https://rumble.com/v1aw5r7-nad-osvobozenm-lisianskem-zavlla-vlajka-vtzstv-na-nacismem.html
    https://rumble.com/v1aw699-v-lisiansku-rusk-armda-vztyila-prapor-vtzstv-u-pamtnku-padlch-na-td-vtzstv.html

    +
    Ruská armáda osvobodila Lisičansk od ukrajinských nacistů!! https://rumble.com/v1aw62v-rusk-armda-osvobodila-lisiansk-od-ukrajinskch-nacist.html
    Obyvatelé Lisičansku vítají ruskou armádu a vyprávějí o zločinech nacistů a ukrajinců: https://rumble.com/v1aw5g3-obyvatel-lisiansku-se-raduj-z-osvobozen-msta-ruskou-armdou.html
    A ustupujícím nacistům ve směru na Slavjansk uspořádala ruská armáda ohňostroj :lol:: https://rumble.com/v1avy52-ustupujcm-nacistm-ve-smru-na-slavjansk-uspodala-rusk-armda-ohostroj.html

    Ukrajinci se pokoušejí pod ruskou palbou dostat z obklíčeného Lisičanska .. :
    https://rumble.com/v1avxll-ukrajinci-se-pokouej-pod-ruskou-palbou-dostat-z-obklenho-lisianska.html
    https://rumble.com/v1avxr5-ukrajint-nacist-byli-vyhnni-ruskou-armdou-z-rafinerie-v-lisiansku.html
    Ukrajinští nacisté pod ruskou dělostřeleckou palbou u Lisičansku: https://rumble.com/v1avxyx-ukrajint-nacist-pod-ruskou-dlosteleckou-palbou-u-lisiansku.html

    +
    Ukrajinští bojovníci ustupující ze Severodoněcka zanechali velké množství západních zbraní a munice: https://rumble.com/v1avp87-ukrajint-bojovnci-ustupujc-ze-severodoncka-zanechali-velk-mnostv-zpadnch-zb.html
    Jednotky LLR v Lisičansku našli mateřskou školu, ve které se dříve ukrývali nacisté: https://rumble.com/v1aw56d-jednotky-llr-v-lisiansku-nali-mateskou-kolu-ve-kter-se-dve-ukrvali-nacist.html

    +
    Ukrajinští nacisté ostřelovali centrální nemocnici v obci Krasnyj Liman: https://rumble.com/v1avxur-ukrajint-nacist-ostelovali-centrln-nemocnici-v-obci-krasnyj-liman..html
    V Mariupolu se rozjela stavební obnova města na plné obrátky: https://rumble.com/v1avyav-v-mariupolu-se-rozjela-stavebn-obnova-msta-na-pln-obrtky.html

    Fialo, utíkej !!! Než se “ti” celá ukrajina zhroutí..

    + BONUS!! Ruské ministerstvo obrany oznámilo, že došlo k úplnému osvobození celé Luhanské lidové republiky. Poslední ukrajinští vojáci byli zachyceni kamerou z dronu, jak v panice prchají z Lysyčansku: https://rumble.com/v1aze55-exkluzivn-zbry-poslednch-prchajcch-ukrajinskch-vojk-z-lysyansku.html

    • muž s mačetou

      presne tak, bratia Rusi-bravo. A tú zapredanú fialovú kurvu obeste.

      • Aj tu našu papuču aj s opicakom.

      • VIVAT RUSI! VIVAT SLOBODA! SMRŤ SATANISTOM! SMRŤ EU! SMRŤ ANGLOSASOM!

        • Nad oslobodenými územiami vztyčovať červenú vlajku – tak je to správne. Ak niekde vlaje trikolóra tak je to vôľa a aktivita zradcov (pracujúcich pre západ) v radoch ruských jednotiek.

      • To sa mi páči akí sú tu bojovníci, machettemann, chalúpka, vox populi, no čakám vás na námestí a aj s pracovným náradím- dobre sa to počúva, ale nič to tu nerieši. Zaujímajte sa o radšej o to , čím budete v zime kúriť a čo budete jesť, alebo budete morhovať vlastných /Slovákov/ aby ste prežili?

  6. hľadač pravdy

    Druhý jezdec apokalypsy se blíži? Slobodomurári to ukazujú svetu!
    ————————————————————————————————————-
    Toto je nová obálka dámskeho módneho časopisu Vogue. História časopisu se začala písať už v devätnástom storočí a po mnoho desaťročí bol časopisom číslo jedna. Americká speváčka Beyoncé Knowles-Carter bola vyfotografovaná pre obálku časopisu Vogue.
    Beyoncé, 22-násobná držiteľka ceny Grammy, ktorá je známa aj častým ukazovaním slobodomurárskych symbolov, je najnovšie prezlečená za červeného jazdca na obálke najznámejšieho ženského časopisu na svete. Náhoda?

    Obálka časopisu Vogue, júl 2022:
    https://content.assets.pressassociation.io/2022/06/16143255/9547b60b-92c3-47af-8f8f-3afc5cd46355.jpg?w=1023

    Zj 6,3-4
    ,,Keď otvoril druhú pečať, počul som druhú bytosť volať: ,,Poď!“ A vyšiel iný
    ohnivočervený kôň a ten, čo sedel na ňom, dostal moc vziať pokoj zo zeme, aby sa ľudia navzájom zabíjali, a dostal veľký meč.“
    ————————————————————————————————————-
    Zaujímavé úkazy na nebi:

    a.) Kyjev, 28.6.2022
    ,,Včera večer celý Kyjev videl a počul ten zvláštny mrak, ktorý visel nad mestom. Hromy a blesky bez búrky.”
    https://tinyurl.com/bdctzxk8

    b.) Florida, pravdepodobne taktiež 28.6.2022
    ,,zvláštne blesky”
    https://www.youtube.com/watch?v=7PDWWcn7S8E&t=83s

    • Nečudujem sa veď museli odmeniť túto entitu za služby zlu, keďže toľko už toho vykonala v prospech zlá.

  7. Slovensko – už ako americká gubernia – dostala v Madride na summite NATO – odpoveď na otázku od Bidena:
    „ Dokedy budú občania môcť znášať predražené ceny PHM?“
    Odpoveď Bidena: „Tak dlho, až kým Rusko nebude porazené!!“ (Pozn.: Vízia Slovenska – by bola podľa tohto naprogramovaného biorobota – fakt – na veľkú Riť! – vzhľadom na to, že Rusko na UA porazené – NEBUDE! )
    Doplnenie Bidena:. „Ale skutočným dôvodom rastu cien PHM, je len Rusko, Rusko, Rusko, Rusko! (zrejme mal na svojom ťaháku napísané – 4 x Rusko a to sa mu – zázrakom – podarilo vysloviť z jeho úst, z ktorých celý čas padali len – jedovaté nenávistné sliny).

    P.S. Neverím, že takéto bio-kreatúry, fungujúce na „baterky“, budú môcť takto dlhšie – fungovať! Ich Čas – sa jednoznačne kráti!
    https://cz24.news/biden-nasi-obcania-budu-mat-predrazeny-benzin-tak-dlho-ako-to-bude-potrebne/

    • Podľa mňa – vynikajúca posledná prednáška prof. Staněka na ZVTV. Dnes som – totiž – necítila u neho toľko depresívnych (nicotných) vízií, ako v minulosti. Naopak! Kladie otázky tak, aby sa počúvajúci zamyslel nad ich odpoveďami – sám.
      Úplne Nový Svet – ekonomicky, geo-politicky, vojensky. Otázka – Ako bude Žiť a pôsobiť v tomto novom svete Človek, ktorý sa ocitne v nových podmienkach – po týchto radikálnych Zmenách? Je to Výzva pre každého z nás – aby hľadal odpoveď!
      Nič nenahradí to, aby si vnímavý a pravdu-hľadajúci Človek našiel ½ hodinku Času zo svojho Bytia – vypočul si ho a – niečo si zas – uvedomil.
      P.S. Viem, že nie tak dávno bol profesor Staněk hospitalizovaný, tak mu chcem i touto cestou popriať Veľa Zdravia a Pokoja v Duši – a tešiť sa na jeho ďalšie hodnotné slová.. Vďaka!
      https://www.youtube.com/watch?v=2xZrBJK0KV0

      • hľadač pravdy

        Staněk je okrem iného okultista! Sám seba zdiskreditoval a priznal sa k okultným praktikám ešte v čase, keď natáčal videá s pánom Chelemendikom.

        • to je jedno kto

          daj prosim ta odkaz na jedno take video.. vdaka.

        • „priznal sa k okultným praktikám ešte v čase, keď natáčal videá s pánom Chelemendikom.“ = PODSUNUL SI „kontext“, že by sme sa mali domnievať, že aj už nebohý pán Chelemendik – slovakofil – patril k okultistom! A teraz! Podsúvaš, že okultný, čo rovná sa tajný všeobecne – ako pre koho – má byť akože automaticky démonický?!

          hladač pravdy – pri tvojej mentálnej výbave je pre teba toho ešte veľa okultného – čím nevylučujem, že k tomu neprídeš ako slepé kura k zrnu, ale z tvojich tu prezentovaných „rovníc“ – skús tu prestať pobehovať ako sliepka s odrezanou hlavou! Pre generácie vychované k materializmu židokomunistami-ateistami je všetko nemateriálne okultné! Ale samotný komunizmus je okultizmus! Okultné-„tajné“ je aj keď stratíš ožratý kľúče od bytu – a ku.va kde sú! Hľadač pravdy pravdu nikdy nenájde, lebo komu není zhúru dáno – v apatece nekoupí!

          VIDEO: Profesor Staněk a fakty dokazujúce prebiehajúcu dramatickú a radikálnu spoločensko-politicko-ekonomickú zmenu na planéte „Ruka v ruke s tým ide aj potreba poznávať Pravdu a s ňou prichádza aj spirituálny posun /= „okultizmus“ pozn./ ľudstva na jeho ceste hľadania zmyslu života“
          https://www.informacnavojna.tk/article/video-profesor-stanek-a-fakty-dokazujuce-prebiehajucu-dramaticku-a-radikalnu-spolocensko-politicko-ekonomicku-zmenu-na-planete-ruka-v-ruke-s-tym-ide-aj-potreba-poznavat-pravdu-a-s-nou-prichadza-aj-spiritualny-posun-ludstva-na-jeho-ceste-hladania-zmys

        • Staněk si ide vlastnou cestou, skúša, skúma a snaží sa SÁM porozumieť svetu ako funguje. A tak to má byť. Zaujímajú ho samozrejme aj oblasti bioenergetiky ale ak má človek dostatočnú mravnosť a chuť poznávať pravdu – a to on má – tak nikdy svoje vyššie znalosti nezneužije proti ľuďom narozdiel od vyšších okultných kruhov na Západe (degenáratov).

        • Aké jednoduché a rýchle je dnes zaradiť človeka do nejakej tej Tvojej škatuľky. On môže 30 rokov dokazovať, že tam nepatrí, ale žiaľ, škatuľka je už neodomykateľná. Už tam musí zostať navždy! Vieš prečo? Lebo Teba nezaujíma Obsah, ale len tá Tvoja – povrchná a plytká – „formička“.
          Hľadaj ďalej, Cesta – ďaleká..

    • Magdalena

      Rusko už poražené je .Začal to Gorbačov /Khon, dokončil Jelcin rozprodejem majetku a cenných zdrojů Ruska a pokračuje jeho nástupce Putin. Noty dostává od „Rady tří set “ které kraluje Alžběta II. Všechno mají pod kontrolou už jen tahnou figurkami po šachovnici tak jak jim to vyhovuje ,zdražují energie, upravují a schvalují zákony přes nastrčené figurky dokud nebudou mít lidi tam kde chtějí.Odložte brýle a přestaňte velebit Putina ,Rusko by to mělo udělat taky ,jinak se ruský lid z té bídy nevyhrabe dokud tam bude mít v zrádce v čele země.

      • muž s mačetou

        Magda,nechaj Putina na pokoji, ty piča, redšej sa staraj o zradcu Fialu atd,…

        • trafil si úplne vedľa, to čo píše Magda, je viacmenej realita, čiže pravdivé
          Putin je súčasť NWO, čiastočne ovládaná, čiastočne poslušná a naplno spolupracujúca figúrka
          strelil si capa, ospravedlň sa magde

          • Jasné, lebo ty máš info z centra,m že? zrejme z tadesca, ktoré však ako si zdochýňa na úbytě a npomáha ani popkorn.

          • Veru niečo hovoríš. Keď sa Putin ospravedlnil za výroky Lavrova o židoch ako ich vlastní sa podieľali na genocíde , židom. To čo Lavrov povedal, však bola pravda a nebol dôvod na omluvy.

      • Rusko sa z biedy nevyhrabe? Rusko sa z biedy 90-ych rokov vyhrabalo už dávno a to práve vďake Putinovej politike, takže blbečkovia trolíčkovia ako ty penia od zúrivosti. A keď chceš vidieť biedu, tak sa obzri okolo seba, ty chudera.

      • Aj Rusko musí dozrieť, no to čo Putin dokázal, je obdivuhodné ! Inak by už Rusko dnes nebolo, takže v tomto zmysle je možné vysloviť chválu ruskému židokongresu, každý politik /človek/ si so sebou nesie svoju minulosť a Gorbačovovi nie je čo závidieť, žije len preto, aby si užil to čo spáchal-tú potupu.
        Veľké Rusko nás ešte len čaká, ak nepríde atómový armagedon.

        • S tou Glasnosťou a Pereztrojkou nemal Gorbačov radšej nikdy začínať. Vymklo sa mu to z rúk.

          • Problém nebol Gorbi, ale Raisa, myslím že nejaký čas šéfovala Sorošovskej nadácii, takže odtiaľ vietor fúka. ..

          • „Vymklo“? Ale veď to bol plánovaný prevrat – tak aké vymknutie?! Si to pletiete s vymknutým členkom!

            Od takýchto „uzáverov“ ma ide jebnúť – poznám to 50 rokov vo verzii, že „komunisti to mysleli dobre, len sa im to vymklo z rúk“!

            Akože sme tu pre vás-redakciu dementní – MY? A budete to skúšať, pokiaľ sa my – nejebnutí starí – konečne pominieme?

            Akože Gorbačov bol subjektom globálneho riadenia? – alebo bol len nástrojom globálneho riadenia! Si toto konečne už ujasnite! „Čo myslel Lenin“ – pašovaný židmi v zaplombovanom vagóne z Nemecka do Ruska doboha!

          • Mysleli sme to tak, že Gorbačov to možno nemyslel zle, lenže dal povolenie na rozbehnutie procesov, nad ktorými už potom nemal kontrolu. Ak to aj bolo plánované, on to mohol zastaviť, keďže mal formálnu moc. Rovnako ako dala kabala odstrániť Kennedyho, nakoľko aj on so svojou formálnou mocou im mohol plány prekaziť.

          • redakcia
            Gorbačov to určite myslel tak ako to dopadlo, čiže zle pre ZSSR
            zas lietate na oblakoch fantázie, a nechcete vidieť a priznať realitu
            Gorbačov plne spolupracoval a podporoval rozbitie ZSSR
            vlastizradca

      • No! Tu vidíme priamo – koľko ľudí – toľko „právd“ – toľko virtuálnych realít, ev. bublín.
        A kto to tu teraz „rozsúdi“, Magdaléna, či je Putin – Gosudar, alebo zradca, dokonca – vlastizradca? To je dosť relevantná otázka tejto doby, či?
        To potom Čapútová, Heger, Naď, v ČR – Fiala, Černochová, Lipavskí – to máme asi národných hrdinov, ktorí chcú pre svoj ľud len blahobyt a najvyššie dobro..

    • muž s mačetou

      ten amicky smrad čoskoro zdochne

  8. Paní Magdaléno, koho propagujete ? Dejte do placu zdroje vašeho tvrzení. Rekl bych to jednoduše, asi se vám líbí sloužit neoliberalistům a té anglosasko- eurounijní klice globalistických plutokratů. Nu, proti gustu žádný dišputát.

    • Magda nepíše nič o tom, že sa jej páčia neoliberalisti
      ona píše o tom, že P-rezident Ruska je vlastizradca Ruska, ničiaci ruský národ
      asi ešte nechápeš čo sa okolo teba robí, lebo realita je iná, ako ju ty vnímaš

      • A ako ho ničí, ty trúba? Zrejme veľmi, keď má už dlhé roky podporu obyvateľstv a, o ktorej iní len snívajú, že?

  9. A naši vedci, konečne môžu „začať“ prezentovať „skutočné“ prínosy pre spoločnosť. Už nie viac žiadne milióny bezcenných a planých rešerší.. Za tie sme dosť draho zaplatili.

  10. Holandští farmáři se už bouří proti likvidaci farem a dobytka, a tady – klídek. My se probereme, až nám budou vázat oprátku na krk nebo až bude prázdná lednice i peněženka, ale to už bude pozdě. I kdyby byly předčasné volby, tak větší část lidí si vybere něco podobného, co tu bylo dosud. A přitom je tolik kvalitních lidí, odborníků, ale u moci jsou poskokové.

    • Treba si o tých holandských farmároch trochu viac zistiť a najmä o ich praktikách. V ošiali mamonu chovajú tak obrovské počty hospodárskych zvierat, že si ich trusom a močovkou otrávili všetku pôdu. Ani jeden sa nechce vzdať ziskov z vývozu mäsa a na ostatné serú. Takže najprv si zistiť, prečo chcú v Holandsku pribrzdiť hamižných farmárov, a potom to prezentovať ako odboj voči vláde.

      • Trochu preháňaš, voľakedy sa hovnami hnojilo a fungovalo to a teraz zrazu nie? Ak otrávili, tak amoniakom a dusičnanmi a to nie je až taká katastrofa, skôr neschopnosť v plánovaní s hnojením bioodpadom. Čo by dnes dali naši poľnohospodári za tie hovná , ktoré nahrádzajú umelým hnojením a momentálne už aj nedostupným .

  11. Israismael

    Hlad a bieda príde tak ci tak na tento svet, zopakuje sa kolobeh udalosti spred sto rokov, keď v roku 1929 vypukla veľká hospodárska kríza a hladomor a následne potom 2 svetová vojna o 10 rokov neskôr a s tým súvisiaca smrť miliónov ľudí… Už vtedy cvalali svetom 4 apokalypticky jazdci.. A teraz sa to zopakuje znovu.. Tentokrát to ale bude súvisieť s poslednými udalosťami sveta či sa to bude páčiť ľuďom ci nie.. Prídu také udalosti ktoré pohnú ľuďmi až do krajnosti… Každý spozná to, ze začal,, posledný súd ľudstva „… A že to bude sedemročna jazda,, horskou dráhou“ to bude musieť spoznat každý jeden človek…. A začne to už tento rok a to vo veľmi krátkom čase… Sedemročne suzenie sveta aké nikdy nebolo a ani už nikdy viac nebude… Zem sa očistí od všetkého temna a keď bude očistená bude čistým kryštálom pre radosť všetkým, ktorí budú môcť prežiť udalosti,, obrovskej burky“ počas siedmych rokov Veľkej Očisty…
    Vsetko bolo prorokovane a hlásené dopredu,.. Každý múdry človek to spoznáva a prebúdza sa na základe udalosti ktoré prebiehajú na tejto časovej osi v ktorej sa nachádza dnešný svet a svetové dianie… Tento súd nad ľudstvom je posledným.. Pre každého musí prísť v jeden presný okamih, pre každého jednotlivca, štát, krajinu … A Svetlo Vám to dá vedieť… prelaknu sa ľudia až to spoznajú a spozorujú… Dlhé tisícročia ovplyvnovalo temno túto maličkú Zem vo svetovej časti Efezus, v ktorej sa nachádzame… Na Bozi zásah bude musieť byt vypudene z tejto Zemi na večné veky a s ním aj ľudia jemu slúžiaci… Taka je pravda aká sa chystá v krátkej dobe… Prebud sa kto ešte môžeš!

    • O Pravdě / rok 1977 /

      Rakev.
      Jaká? Černá nebo bílá?
      Ach jó.
      Taková je pravda. Sice naruby, ale pravda.
      Jó, máti se zlostí, proč, vždyť jsou tu hosti.
      Nemá smyslu říkat, co jiní už vyřkli.
      Nemá smyslu napsat, co jiní už napsali.
      Rakev.
      Co se Ti pod tím slovem vyjeví?
      Ty to víš?
      Ne?
      A Ty? A Ty?
      Nevíš?!
      Všichni jste srabi, račte prominout.
      Upřímnost ceňte si.
      Je jako anděl a něco v hrsti.
      Je to pravda? Ne?
      Je to lež? Ne?
      A Ty nevím kdo jsi, co jsi, ale běž.
      Ptáš se kam?
      Utíkej někde tam, kde najdeš pravdu
      a ne co tu, tu sviňárnu .
      Za upřímnost dostaneš odměnu.
      Dvacet pět let a zblázněnou ženu.

      • Israismael

        Myslená bola Univerzálna vyššia Pravda ,ktorú terajším pozemským mozgom nezískas, …lebo predný mozog,ktorý funguje ako rozum má obmedzené možnosti smerom k vláknami duši(ducha).. ..a keďže zadný malý mozog je zakrpatený u ľudí vplyvom prepestovaneho predného mozgu(učením,trénovaním v pozemských školách) tak nie je možné prijímať vyššie božie Pravdy,ktoré sa neučia v školách ..zadný mozog slúži ako anténa pre dušu a ducha na príjem z vysokých sfér duchovna a každý človek sa vie dostať keď len chce k Slovu Pravdy a Vo Svetle k Pravde(v katechyzme či katolíckej či inej cirkvy či iných spolkoch cirkvy ,či sektach a pod to nenájdeš) ..predný veľký mozog tvorí teda rozum a ten pôsobí len na činnosť ľudí v pozemskom a získava len pozemské pravdy alebo nepravdy ,klady alebo zápory,ješitnosti a pod…Z predného mozgu a myšlienok vznikajú vraždy,vojny ..zadný mozog také niečo nevyrobí…Telo je obal ,šaty“ pre živé,, jadro „v tele pre ducha ..duch,dusa po smrti putuje ..nekončí ..konci len hmotné pozemské telo ..každý jeden človek sa vedome musí naučiť cestu ,,hore“ do Raja ..ale je aj iná cesta ,,peklo“ a oblasti temna,kam žiaľ smeruje príliš mnoho ľudí tejto planéty…

    • Že je posledný súd je jasné,satan a jeho prisluhovači budú zlikvidovaný,ako ? neviem. Ale to už predsa beží a aké bude časové obdobie nie je jasné,pretože klúčovú úlohu tu hraje najmenší národ v srdci Europy,ktorý bude tak pokorený až povstane a založí oheň na celom svetadiely a postupne na celom svete.To povstanie je už za rohom.

  12. …koľko ľudí, toľko názorov, vďaka …myslím si, že sme tu dosť ,,uvedomelí“ na to, aby sme sa vedeli vyjadriť v našej peknej slovenčine aj vhodnejš.slovami…

  13. p.s. …nakoniec, je to každ.vec, ako sa potrebuje vyjadriť, o.k. ….

  14. Nepotrebujeme fosílne palivá, ptrebujeme odborníkov na zostavenie výroby zariadení ne elektromagnetickú energiu to jest využiť nepretržitý tok energie zo Slnka. Tiež sa to nazýva voľná energia alebo Teslova energia. Fungujúce návody na výrobu takých zariadení, ale v malom merítku sú aj na internete!

    • Nicola Tesla mi pošle občas telepaticku správu z mozgu do mozgu o jeho energie ma bude infornovat telepaticky verím tomu …

  15. Fridrich Hláva

    Bruselský idiotizmus čo chcú komu dokázať tí debili?? Treba vystúpiť z EÚ- inak Euromúmie, lebo už zapácha- a pridať sa do BRIC- taM JE BUDúCNOSť!!

Pridajte komentár

*