Určite choďte voliť v eurovoľbách a pomôžte odstaviť vlastizradných progresívnych fašistov, ktorí už 6 mesiacov nerobia nič iné, len v Bruseli šíria lži a kydajú na Slovensko, aby nám zastavili eurofondy!

Nastal brutálny pokles pôrodnosti: Potvrdzuje sa vakcinačná genocída!


Print Friendly, PDF & Email

Nastal brutálny pokles pôrodnosti: Potvrdzuje sa vakcinačná genocída!

(Igor Chudov, Zdroj: igorchudov.substack.com) To, o čom sa doteraz len šuškalo, respektíve aj hlasno hovorilo, no úrady s médiami hlavného prúdu to označovali za hoaxy a konšpirácie, sa momentálne nezvratne potvrdzuje.

Nemecko aktuálne v prvom kvartáli roku 2022 (január až marec) zaznamenalo dramatický pokles pôrodnosti, ktorý je úplne nekonzistentný s trendom za posledných pár rokov.

Pozrite si nasledujúci status Stephena Homburga na Twitteri:

Divné, že?

Našťastie, vakcínami posadnutá nemecká vláda už má na to odpoveď. Hovorí, že:

„V roku 2021 bol významný nárast pôrodnosti a ľudia majú teraz toľko detí, že už nechcú žiadne ďalšie. Nemá to žiadny súvis s očkovaním proti Covid-19.“

No iste, ha-ha-ha! Dáva vám to zmysel?

Takže 1,5% nárast pôrodnosti v roku 2021 vykompenzovali Nemci 12,2% poklesom pôrodnosti v roku 2022? Ako hlúpy musí niekto byť, aby niečomu takému uveril?

Na počudovanie, nemecká vláda zatiaľ nehodila vinu na globálne otepľovanie.

Analýza pôrodnosti vzhľadom k očkovaniu proti covidu

Deti narodené v 1. kvartáli roku 2022 boli splodené v 2. kvartáli roku 2021. Nižšie je uvedený graf z Belgicka (nie z Nemecka) vytvorený z údajov v systéme Our World in Data. (Belgické dáta boli použité preto, lebo nemecké dáta nie sú v systéme dostupné, no budú zrejme veľmi podobné.)

Šípka ukazuje očkovanie vekovej kategórie 18 až 25 ročných a kategórie 25 až 49 ročných.

Skupina 19 až 49 ročných bola čiastočne očkovaná v 2. kvartáli 2021 (do 30%) a potom bola rapídne doočkovaná v 3. kvartáli 2021. Takže nemecká vláda vo svojom vyhlásení „mierne“ zavádza.

Liečba osteoporózy

Situácia v iných štátoch

Podobne na tom sú aj iné vysoko zaočkované štáty sveta.

Napríklad, štát Severná Dakota (USA) nezaznamenal v januári 2022 žiadny pokles pôrodnosti, no vo februári už bol pokles 10%, v marci 13% a v apríli 11%.

Veľká Británia od februára 2022 tiež zaznamenáva prudký pokles pôrodnosti, okolo 10%.

Na Taiwane bol v máji 2022 zaznamenaný pokles pôrodnosti až o neuveriteľných 23,24% v porovnaní s májom predošlého roka.

Podobne je na tom aj Švajčiarsko. Pozrite si graf vývoja mesačnej pôrodnosti a všimnite si ten výrazný pokles od januára až po apríl 2022 (posledné 4 červené stĺpiky):

Situácia na Slovensku

V spodnej časti článku na stránke dailysceptic.org je zverejnená tabuľka, v ktorej je zachytený pokles pôrodnosti v jednotlivých krajinách.

Podľa tejto tabuľky nastal v roku 2022 pokles pôrodnosti na Slovensku o 8,6%. Údaje za Českú republiku zverejnené nie sú, no v takom Maďarsku bol pokles o 10,7% a Poľsku o 5,7%.

Z uvedeného je zrejmé, že ku genocíde pravdepodobne došlo aj u nás. Ak sa to v najbližších mesiacoch potvrdí, potom zodpovední predstavitelia štátu, ktorí sa podieľali na očkovacej kampani, by mali byť trestne stíhaní a súdení za genocídu.

Najdôležitejšia otázka

Ak sa toto deje v Európe (a inde na svete) v 1. kvartáli roku 2022, keď bola v 2. kvartáli zaočkovaná len MENŠINA z tejto vekovej kategórie, čo sa stane v nasledujúcich kvartáloch? Zníži sa pôrodnosť ešte výraznejšie?

Vývoj budeme pozorne sledovať a informovať vás.

Máme však také silné tušenie, že čoskoro budú na celom svete prebiehať novodobé Norimberské tribunály.

Záver

Aký je náš názor na to, čo by bolo potrebné spraviť, ak sa uvedený trend potvrdí?

V prvom rade znovu obnoviť trest smrti. Následne odsúdiť a popraviť všetkých propagátorov nedostatočne otestovaných covidových vakcín. Popravy by mali byť ideálne verejné ako výstraha do budúcnosti všetkým, ktorí by znova dostali chuť na genocídu.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Auror: Igor Chudov, Zdroj: igorchudov.substack.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Podobný trend je aj v ďalších krajinách – Severnom Írsku, Hong Kongu, Japonsku či Holandsku. Tu je ďalší zdroj k téme:
    https://dailysceptic.org/2022/06/29/whats-behind-the-worldwide-drop-in-birth-rates-nine-months-after-the-vaccination-rollouts-to-younger-people/

    • Neviditelný démon znižujúci pôrodnosť je sociálne inžinierstvo, životný štýl prezentovaný „celebritami“, infantilita mladých ľudí v plodnom veku, zlé sociálne zabezpečenie rodín s malými deťmi, strašenie budúcnosťou atď.
      To by chcelo prieskum medzi tými, ktorí sa o deti pokúšajú – a relevantne k vakcínam. Taký Vinze by odpovedal, že je neplodný dávno pred opichaním.
      Iste – prudký pokles pôrodnosti je prvý signál.

      He – ono zmrdi to majú dobre vymyslené – na otázku – ste očkovaní – môžu odpovedať – čo je ťa do toho! Takže aké percento respondentov je štatisticky význané a štatisticky preukázateľné – „keď všetci, ktorí vedia – vedia, čo všetko sa dá v pôrodnosti dosiahnuť, keď štát potrebuje budúcu generáciu vojakov“ = Japonsko bolo prvý sociálny štát v roku 1921!

      Inak – v uzavretých ostrovných komunitách existuje dokonalá regulácia pôrodnosti – bez žiadneho premnožovania, či vymierania – je to vec kultúry a odvekého nastavenia správne reagovať na všetky zmeny životných podmienok! Teda – samotné „premnoženie“ ľudí na planéte vyvoláva parazitický exploatačný systém, ktorý žije zo zvyšujúcej sa spotreby a konzumného spôsobu života más! Preto teraz tak drastické obmedzenie spotreby až hladomor! Pretože návyky sa pestujú generačne a oni „nemajú čas“ čakať 2 generácie, až sa „inžiniersky“ populácia ustáli, či prirodzene zredukuje. Takže trávia a vysvetľovať to budú sociálnym inžinierstvom – že mladí a sobeckí a infantilní nechcú deti! Takže nechcú ani dôchodky a čaká ich brakovanie po skončení ich produktívneho veku.

      • Ako vravíte – postupný pokles pôrodnosti sa dá vysvetliť tými faktormi sociálneho inžinierstva. Tak prudký, kde je to 10% a na Taiwane už vyše 20%, to sa vysvetliť inak ako nejakým novým faktorom (vakcínami) nedá.

        Mnohí ľudia považujú za genocídu len priame zabíjanie, ale to nie je celá definícia genocídy. Násilné zníženie pôrodnosti je ďalšia plnohodnotná forma genocídy.

      • „strašenie budúcnosťou…“ Jj.

        Inak celkom hlasne sa hovorí o „neochote“ ženiť/vydávať sa v kontinentálnej Číne, po Japonsku, Kórei a iných… Už to pekne vidieť na produkcii témat v seriáloch za posledný polrok.

        • Vaše argumenty Mária sú započítané už v grafoch pôrodnosti do r. 2021. Ten prudký pokles v r. 2022 nie je spôsobený LEN Vami uvedenými dôvodmi – musí tam byť aj INÝ a veľmi relevantný, ktorý spôsobil takú extrémnu medzikvartálnu odchýlku (10-20%). Zároveň to nesedí s lokdownami, čo by sa podľa „prírodnej“ logiky malo prejaviť zvýšeným počtom počatí – my však vidíme prudký pokles. Otázka znie – čo také významné sa v uvedenom období stalo ??? Odpoveď : OČKOVANIE:

          • Ty vakcíny podle mne mění vědomí člověka, to dělá spousta chemických látek a toto je navíc genetický MRNA sajrajt. Vždyť ten nejjasnější důkaz leží před námi. Ať se sakra všichni zamyslí, proč by plutokratičtí grázlové chtěli opíchat tímto sajrajtem 7.5 miliardy lidí? To by nám potom mohli také všem naordinovat povinné vyjmutí slepého střeva, nebo užívání nějakých třeba antibiotik na věčné časy pro celé lidské plemeno. A oni chtějí opíchat 7.5 miliardy lidí, protože tím sledují změnu osobnosti lidí, vytváření zombí a pokud při jejich pokusu lidé zahynou, co jim je potom, jsou to pro ně pouze pokusné objekty a otroci. Já již ten sajrajt ani nechci probírat, je to profláknutá záležitost. Je volba každého jedince, jak se na to dívá. To, že u lidí téměř vymizel pud sebezáchovy je další příčina toho, jak lehce se dají lidé dneška zotročit. Epikuros řekl, Myslím, tedy jsem. A ten kdo mozek nepoužívá- bohužel, druhý člověk takovému pomoci nemůže. Moje vnitřní já mi ukazuje cestu a já se tím snažím řídit. Nikdo jiný člověka nemůže poznat lépe než samotný jedinec, ten musí pochopit jak žít a konat.

  2. Oni (víme, kdo) si mysleli, že jim to projde. Chyba lávky. Takže mašličky se budou mít dobře. Jinak se to ti parchanti nikdy neodnaučí si hrát s lidskou společností. Důvěřiví gojim bohužel včetně lékařů jim na to skočili, aniž by si ověřili fakta. Holt důvěřiví gojim nepočítá s takovou podlostí, ale všichni by si měli uvědomit, že svět je skutečná džungle, zvířecí a nelítostivá. Důvěřiví Slované a Árijci se do ní jaksi nehodí. Proto musí být tím více obezřetní. Tak nějak mi s tím koresponduje, že v desateru bible ani kupodivu neexistuje přikázání NEZRADÍŠ! (Zapomněl snad Jahve na něco?) Toto slovo v jiných kodexech existuje, i když mnohde implicitně. Co vy na to?

    • Krivé svedectvo?

      • To není totéž co NEZRADÍŠ. Židi měli a mají na sebe vzájemně jiná měřítka, než na gojim, které považují jen za mluvící dobytek.

        • V biblii sa aj hovorí aj že ovečky budú „spasené“. Základ slova je „pásť sa – pastva“.
          To znamená , že nasledovníci budú pastvou pre niekoho iného – v preklade: budú použití – zožratí pre záujmy niekoho. Je to tam priamo na očiach, len dobytku sa vykladá inak, aby sa nebúril. Pomôcka – čo odporúča Vatikán? 🙂

          • Pozrite si programovací film Jupiter Ascending. Tam je vysvetlený význam slova „spása“. Ale vidím že vy už viete o čo ide.

        • V tom je ten pretrvávajúci problém.
          Podobné aj nepraví chazarski židia z pôvodného náboženstva konvertovali na judaizmu s preto, lebo sami boli nebezpeční a páčilo sa im byť akokeby nadľuďmi. Najazdnici,lúpili vraždili a predávali do otroctva, prepadávali susedné roľnícke krajiny. Keď ich Mongol Tamerlan vyprášil ,išli do východnej Európy, neskôr do terajšieho Nemecka. Tam si dali nemecké mena.
          Tam má pôvod aj rodina Rorshildovco.
          Predtým mali priezvisko Bauer. Teraz vlastnia vraj takmer všetky centrálne banky, z Ruska boli vyhnaní. Aj to môže byť jedna z príčin terajších údalosti vo svete.

          • Tamerlan bol Mogol, nie Mongol. Mogoli/Moguli boli (bieli) obyvatelia Mogučej Tartarie, ktorá bola vymazaná z Iz-Torie. Iz-Tory-Ja je nosatá verzia dejín.

          • Zbraslav
            skús ešte vysvetliť rozdiel mogol-mogul
            ja si to nepamätám, ľudí to mýli

            Michael, Tamerlán bol biely Slovan, z filmu o Tartárii.
            tento film skončil, my sme nový film
            film – krátky časový úsek dejín, 250-300-500 rokov, počas ktorého sa na tejto „planéte“ odohrá určitý scenár s určitou civilizáciou
            následne je civilizácia zlikvidovaná, začína nový film s novým obyvateľstvom a novým scenárom

  3. A Inflace na Srí Lance dosáhla 40 %. Jak byste přežili, kdyby inflace dosáhla 40 %?..
    A podzim letos přichází brzy. Viním z toho chemtrails a konspirátory, kteří si zahrávají s počasím. Obloha nad námi není nikdy bez chemtrails. Co to sakra rozprašují?

  4. Trest smrti za kovidovú a vakcinačnú genocídu je dobrý nápad, len nerealizovateľný v súčasných podmienkach.
    Fuellmichova Veľká porota dala dokopy dôkazy aj obžalobu, len neexistuje súd alebo sudca, ktorý by sa tým začal zaoberať. Tí diabli majú ten systém v hrsti. Všetky západné ževrajdemokracie sú v skutočnosti zastupiteľské systémy, v ktorých sa moc občanov voľbami odovzdáva celá a bezpocmienečne voleným zástupcom. Bez podmienok, bez definovaných cieľov.
    Myslím, že väčšina hlavných protagonistov genocídy ľudstva je v USA. Tam by sa mala vytvoriť nejaká skupina “vykonávateľov prirodzenej spravodlivosti” ktorá by v súlade s všeobecnou vôľou väčšiny ľudstva sveta vykonala očistnú operáciu trestu smrti BEZ SÚDU, pretože je technicky nerealizovateľný. Trest síce nebude legálny, ale bude legitímny. Nie my sme postavili fungovanie sveta, práva, zákonov… na hlavu.
    Ak niekto vie ako vrátiť soli chuť keď ju stratila, je povinný to urobiť.
    Ani králi nemali zákon ktorý by dovoľoval ich stínanie gilotínou. Ale muselo sa to stať.

    • Veď práve to, že v prípade revolúcie padá starý právny systém a nastolí sa nový, prípadne v medziobdobí rozhodujú „ľudové súdy“. No a tie sa starým právnym poriadkom určite riadiť nebudú. Vtedy nastupuje takzvané „prirodzené právo“.

      Toto by si mali uvedomiť všetci negativisti, ktorí vyhlasujú, že „zločincom sa nič im nestane, oni si odhlasovali beztrestnosť“. Neuvedomujú si pritom, že tá „beztrestnosť“ sa viaže len k aktuálnemu systému, ten však nemá zaručenú kontinuitu „na väčné veky“.

    • Francúzsky odboj sa tiež nepýtal, či môže likvidovať smrteľného nepriateľa!

      • Chceli ste povedať, že aj taký Ľudovít XVI. a Maria Antoinetta si tiež mysleli, že sú v bezpečí, lebo právo Francúzskeho kráľovstva neumožňovalo ich popravu na gilotíne? A že potom boli šokovaní, keď revolucionárov, ktorí nastolili Francúzsku republiku, to absolútne netrápilo a popravili ich? 🙂

        • „keď židomurárov, ktorí nastolili Francúzsku republiku, to absolútne netrápilo a popravili ich“

          https://www.royalartsociety.com › 2018 › 04 › 02 › the-original-1776-bavarian-illuminatenordes-the-order-of-the-illuminati-part-ii
          The Original 1776 Bavarian Illuminatenordes: The Order of the …
          Former Illuminati formed the Mainz Jacobin Club in 1792 called the Friends of Liberty and Equality, who used the Liberty Tree topped with the red Jacobin Cap as an emblem. The cap was memorialized in watercolor by the Illuminatus Johann Wolfgang von Goethe, creator of the tragic play Faust. … with an elite cabal that exists as a threat to the …

    • Nuž keď sa nenájde súd, musí to spraviť samotné ľudstvo. A raz k tomu príde. Otázka znie, nie či to bude ale kedy to bude. Vraždenie 7.5 miliardy ľudí nejde robiť nenapadne, potichu….

    • muž s mačetou

      presne, nadišiel čas skracovania nosov

  5. ..V australském Novém Jižním Walesu (NSW) se v posledních týdnech téměř desetinásobně zvýšil počet tzv. „pandemických dětí“, které musejí být převezeny do nemocnice na jednotku intenzivní péče:
    https://archive.ph/rchSx
    ..u těchto malých dětí objevuje záhadné respirační onemocnění, které vyžaduje kritický lékařský zásah. Média tuto nemoc označují jako respirační syncytiální virus neboli RSV. Každý rok prý na RSV zemře přibližně 120 000 malých dětí. A v Novém Jižním Walesu jeho výskyt explodoval z pouhých 355 případů týdně před pouhými třemi týdny na 3 775 případů týdně v současnosti. Děti onemocní a umírají, protože nemají „žádnou imunitu“. To poukazuje na to, že rodiče dětí, a hlavně jejich „plně očkované“ matky, jim neposkytují náležitou imunitu.

  6. Hm, to by bolo potrebné dôkladnejšie vytestovať všetky ostatné faktory. Po roku uzavretej spoločnosti má minimálne 30% rodín hlbšie do vrecka. Ak by som mala dieťa alebo dve a vek do 35 rokov, s ďalším by som sa neponáhľala. No a predstava, že budem nútená rodiť v tomto zdravotníckom systéme, kde sú schopní novonarodenému dieťatku robiť testy na kovid a matku počas tehotenstva povinne odtestujú minimálne 10 x …… Tento druhý dôvod by bol ešte závažnejší ako nižší finančný rozpočet rodiny.
    V našej rodine sa v roku 2022 narodilo viac detí, ako kedykoľvek predtým. Pokiaľ viem, väčšina rodičov boli zaočkovaní, dokonca jedna mladá sa nechala očkovať s vedomím, že je tehotná. Nuž všetky deti sa narodili, ako sa im darí, neviem, taký blízky kontakt nemáme. Až na jednu rodinu, ktorá vzhľadom k veku už nemohla tehotenstvo odkladať, všetky ostatné rodinky sú finančne dobre situované. Väčšina z týchto detičiek bola prvým potomkom páru.

    • Lockdowny už boli rok predtým a žiadny pokles pôrodnosti nenastal. A že nastal presne načasovaný s nástupom očkovania? Na takú náhodu neveríme.

    • 🤣 🤣 🤣 Ale no tak. Väčšina ľudí neverí tomu, že opichavanie je za účelom depopulacie. Toto považujú za hoax, konšpiraciu a výmysel. Neveria tomu. Takýto riešia dovolenky, spotrebné úvery, nové práčky, autá. Tých zaujíma iba konzum. Takže táto skupina sa netrápi či mať alebo nemať deti. Väčšina byva v hypo byte, má dnes slušný plat, tak si myslia že to bude tak navždy. Sú ako cigáni, žijú dnes. Co bude zajtra majú na saláme…

  7. Neplodnosť – diabolská agenda (článok krátený)
    Áno. Vyšiel nedávno článok k tejto téme. V tomto prípade je to o ženách a dievčatách z východnej Afriky (Keňa), keď im WHO (Bill Gates) aplikovalo špeciálne vyvinutú vakcínu proti plodnosti s tým, že sa jedná o liek proti novorodeneckému tetanu. „Liek“ im bol pichaný i mimo tehotenstva.

    „Lidé na celém světě jsou stále méně plodní. Celosvětová míra plodnosti klesla téměř o 60 %. Nejnižší počet porodů za 30 let. Míra plodnosti dosáhla rekordně nízké úrovně. Klesající porodnost. Proč jsou míry nižší? Co se tady děje? Vaše tělo je navrženo k tomu, aby něco dělalo. Když se vám říká, že nemůžete… Kdybych někdy musela říct své dceři, že nebude moci mít děti, bylo by to zničující. Od té doby, co ženy přestaly být schopné mít děti, jaká naděje zbývá?

    Všechny testy ukázaly, že vakcína použitá v Keni v březnu a říjnu 2014 obsahovala sérum bhCG. Beta hCG. Lidský choriový gonadotropin.
    Výsledná vakcína proti plodnosti byla úspěšně testována v rozvojových zemích. Podle WHO se mohla týkat až 63 zemí.

    Až skončí s Afrikou, přijdou si i pro vás. Připravte své děti, přijdou si pro ně.

    Covid vakcíny aplikujeme do ramenního svalu, přičemž se předpokládalo, že se nedostanou nikam jinam než do místa vpichu. Je to bezpečný předpoklad? Rozhodně ne. Spike protein se dostává do krve. Hromadí se ve vysokých koncentracích ve vaječnících. Spike protein je patogenní protein, je to toxin, může způsobit poškození v našem těle.
    Když člověka očkujete, může si vytvořit protilátky, které by mohly vést k napadení placenty. Neříkám, že když si vezmete tyto covid vakcíny, způsobí to neplodnost. Ale řeknu, že žádný z výrobců by vám neměl dávat jakoukoli záruku, že se tak nestane, protože se neobtěžovali změřit, zda je podobnost dostatečná na to, aby se při jakékoliv příležitosti vytvořila vůbec nějaká protilátka, která by se mohla vázat na váš vlastní syncytin hormon. A pokud ano, mohlo by to zabránit vašemu otěhotnění nebo zabránit správnému fungování vaší placenty. To je veliká obava.“
    „Historie je plná vizí těch, kteří uvěřili, že jejich osudem je změnit svět, samotný proces evoluce, psát dějiny a rozhodovat o tom, kdo bude žít… a kdo ne.“
    Video a jeho prepis s českými titulkami – viď zdroj nižšie:
    https://zemavek.sk/neplodnost-diabolska-agenda-2022/
    P.S. A áno, tiež ma napadla myšlienka, keď sa napokon narodí dieťa oboch rodičov opichaných, aký zdravotný stav má dieťa pred sebou.. Čas všetkému napovie!

  8. No je to zvláštne, ale aj tak by to chcelo nejakú väčšiu analýzu lebo napr. v totálne opichanom Portugalsku ani Izraeli táto situácia nenastala ako som si pozrela tabuľku v jednom komente a tam by som zníženie očakávala najviac

    • Máte zdroj na dáta z Izraela a Portugalska?

      • https://dailysceptic.org/2022/06/29/whats-behind-the-worldwide-drop-in-birth-rates-nine-months-after-the-vaccination-rollouts-to-younger-people/

        Tu v tom článku tak nižšie sú v tabuľke krajiny s pôrodnosti , treba to zrolovat nizsie

        • V tom tweete od bird…

        • Izrael bol prvý v očkovaní, ale napokon nemá až takú vysokú zaočkovanosť ako napríklad Portugalsko. Faktorom môže ešte byť, či sa dávali tehotné ženy očkovať v rovnakom pomere ako zvyšok populácie. Zasa také Bulharsko a Rumunsko, ktoré majú nízku zaočkovanosť, tak pokles pôrodnosti je tam minimálny. Uvidíme, bude treba počkať ešte tak 2-3 mesiace na ďalšie dáta. Každopádne zatiaľ to vyzerá tak, že je omnoho viac krajín s poklesom ako s nárastom pôrodnosti. Aj Slovensko má pokles okolo 8%.

          • Nielen v Izraeli sa podľa všetkého „vakcinovanie“ geneticky zameranými „vakcínami“ systematicky vyhýba Chazarom a Fínom! ???

            https://www.facebook.com › OSMCR › videos › dr-lee-merrittová-o-otázce-neplodnosti-z-covid-vakcín-a-geneticky-zaměřených-lát › 1019212485324797
            Dr. Lee Merrittová: O otázce neplodnosti z covid vakcín a geneticky …
            Dr. Lee Merrittová mluví o otázce možné neplodnosti způsobenou covid vakcínami a o realitě geneticky a rasově zaměřených látek (biologických zbraní),… 337 views, 14 likes, 1 loves, 0 comments, 13 shares, Facebook Watch Videos from OSM: Dr. Lee Merrittová mluví o otázce možné neplodnosti způsobenou covid…

          • https://www.stat.fi › til › vrm_en.html
            Statistics Finland – Population
            The statistics on adoptions contain data about children adopted from Finland or abroad by a person or persons permanently resident in Finland. Births The statistics on births contain all the children whose mother was permanently resident in Finland at the time of their birth. Changes in marital status

            https://www.macrotrends.net › countries › FIN › finland › birth-rate
            Finland Birth Rate 1950-2022 | MacroTrends
            Chart and table of the Finland birth rate from 1950 to 2022. United Nations projections are also included through the year 2100. The current birth rate for Finland in 2022 is 8.736 births per 1000 people, a 1.73% decline from 2021.; The birth rate for Finland in 2021 was 8.890 births per 1000 people, a 1.69% decline from 2020.; The birth rate for Finland in 2020 was 9.043 births per 1000 …

          • K tomu Fínsku – treba ísť na Global Metrics
            https://www.macrotrends.net/countries/topic-overview
            ——————
            Rozkliknú sa Population Health Economy

            Population
            Population
            Population Growth Rate
            Population Density
            Urban Population
            Rural Population
            Birth Rate
            Death Rate

            Health
            Life Expectancy
            Infant Mortality Rate
            Fertility Rate
            Healthcare Spending
            Maternal Mortality Rate
            Smoking Rate
            ———————————
            Fínsko je typická biela rasa a počet obyvateľov cca ako Slovensko.

          • Tá stránka ponúka len Birth Ratio na 1000 obyv. v zemiach do roku 2018 – čo sú pomerne ustálené čísla – a určitý etalón na porovnanie neskôr.
            Crude birth rate indicates the number of live births occurring during the year, per 1,000 population estimated at midyear. Subtracting the crude death rate from the crude birth rate provides the rate of natural increase, which is equal to the rate of population change in the absence of migration.

            https://www.worldometers.info/world-population/finland-population/

            Migráciu majú od 2015 „priemerne“ – ku.va presne! 14 tisíc ročne! To je jednoznačne dohodnutý riadený proces výmeny obyvateľstva!

            https://populationstat.com/slovakia/

            https://www.macrotrends.net/countries/rou/slovakia/population

    • rozdielne šarže a rozdielna omáčka v nich. Na zámerné sledovanie, he…

  9. Ander Kixa

    Pravdou ke, že tento parameter slabo odráža volyv vakcín. Jediný parameter ktorý by to mohol dokázať je nárast počtu narodených postihnutých či mŕtvych detí a neúmyselných potratov a ich podiel u očkovaných matiek.

    • Ak by sa to dialo iba v jednej krajine, potom by to bolo otázne. Ak sa to deje v mnohých vysoko zaočkovaných krajinách súčasne, potom je vplyv vakcín takmer istý.

    • Mnozia sa aj spravy o masivnom naraste porodov postihnutych a poskodenych deti u ockovanych.

      • Áno, hlavne z Austrálie, kde sa rodia deti bez imunity a vážne chorejú na bežné infekcie. Možno aj u nás je to tak, len sa to nedostáva von.

        Napriek všetkým nevýhodám globalizácie má aj jednu výhodu – že ťažko sa utajujú veci vo všetkých vyše 190 krajinách sveta naraz. Niekde vždy niečo unikne a tá informácia sa okamžite rozšíri do sveta. Takže aj keď sa naše úrady budú akokoľvek snažiť veci ututlávať, nebude im to nič platné.

  10. Len pridam vlastnu skusenost…TRi deti…otehotniet sa nedari ani jednemu paru. 1 vnuca pocate darovanymi vajickami ma 4 roky. U tej istej dvojice dalsie tehotenstvo… mala zdrava , vyvinuta, isli sme rodit a mala sa narodila mrtva… Infarkt placenty…. dcerka neockovana, ale cele najblizsie okolie fanaticky verilo a bolo, zaockovane -odporucanie lekara v rodine …Dlho som bola persona non grata a nezodpovedna babka…
    Infarkt placenty nikto nevysvetlil, …. odpoved jedneho z lekarov bola… mala si to rozmyslela -prist na tento svet….

    • Bez cynizmu – zaujímavá téma – len vyberám pár viet…
      1/ „Placenta nemá receptory bolesti, preto sa infarkt placenty neprejavuje subjektívnymi pocitmi.“
      „Pre zdravie nastávajúcej matky nevykazuje placentárny infarkt žiadne nebezpečenstvo.“ – sociálne zdravie – strata dieťaťa – nič?! = korporátne zdravotníctvo – kde niet zalobcu – niet sudcu!
      „Z toho vyplýva záver: placentárny infarkt je skôr závažná komplikácia tehotenstva, ktorá si vyžaduje okamžitú liečbu. “ = po slovensky – „jebať na to!“
      „Prevencia výskytu závažných abnormalít plodu je pravidelným vyšetrením žien. To je potrebné najmä pre budúce matky, ktoré majú v minulosti chronické ochorenia alebo prešli akútnym infekčným procesom.“ – čo je ku.va akútny infekčný proces?! Toto!

      2/ „Existuje niekoľko patologických faktorov, ktoré vedú k vzniku rozsiahlych placentárnych infarktov. Najčastejšie sú spojené s určitými poruchami v tele budúcej matky“ :
      Diabetes mellitus typu 1 a 2. Prebytočná glukóza v krvi riedenie cievnej steny, v dôsledku ktorého sa stanú krehké a krehké. V dôsledku toho sa môže vyskytnúť krvácanie a poškodenie krvného zásobenia placentou.
      Autoimunitné procesy. Patologickým mechanizmom tohto druhu ochorenia je, že namiesto patogénnych mikroorganizmov bunky imunitného systému začínajú ničiť organické štruktúry vlastného organizmu. Cievne steny môžu byť tiež poškodené autoprotilátkami.
      arteriálnej hypertenzie – pretrvávajúce zvýšenie krvného tlaku. Tenké cievy placenty sú poškodené vysokým krvným tlakom.
      Infekčný proces. Akonáhle sa v tele budúcej matky, vírus alebo baktérie začnú vylučovať toxické látky, ktoré majú deštruktívny účinok na cievnu stenu.
      trombofília, V tomto prípade sa v cievach placenty tvoria krvné zrazeniny, ktoré môžu čiastočne alebo úplne blokovať ich lúmen a spôsobiť poruchu v krvnom zásobení orgánu.
      Tuková alebo plynová embólia. Vaskulárna oklúzia sa vyskytuje s časticami tukového tkaniva (napríklad v rozpore s integritou veľkých tubulárnych kostí) alebo vzduchovou bublinou (zvyčajne sa vyskytuje v dôsledku nesprávnych klinických činností).
      Toxikosa. Procesy charakteristické pre tehotenstvo, môžu tiež nepriaznivo ovplyvniť obehový systém dieťaťa.
      —————————————–
      Zhrniem – ignirancia a zanedbaná zdravotná starostlivosť, vedomá nedbalosť – v kombinácii s mňamkou! a všetko je nastavené tak, že ide o „anonymné“, bez zodpovednosti, bez postihu konkrétnych osôb – zabíjanie pomocou „systému“ zdravotnej „starostlivosti“! OKO ZA OKO – ZUB ZA ZUB!
      Zabili ste mi dieťa systémovo – ja systematicky pozabíjam vás!
      —————————–
      K tomu ešte poznámka – článok nespomína zlú polohu maternice, ktorá môže spôsobiť tlak na vnútrobrušnú cievu a ovplyvniť tak nielen prekrvenie placenty, ale aj dolných končatín, čo si vyžaduje ešte pred otehotnením plastickú operáciu.

      https://sk2.htgetrid.com/placenta/chto-takoe-infarkt/

      • Vdaka Maros, zda sa ze je to ten autoimunitny system… Hashimotova choroba…
        fakt je ze ta psychika je velmi narusena… a brat niekoho na zodpovednost? Koho… system? ved kazdy clovek je dnes predsa sucastou nejakeho systemu. Vsetko az do porodu bolo ok…ale diky este raz.

    • Ja sám som svojmu synovi – ešte pred jeho zaočkovaním (nedal si naliať rozum do hlavy) – prízvukoval, či deti mu budem ja robiť? Možno je to však nepodstatné, lebo aj jeho partnerka je napichaná, tak si o svojom osude rozhodli dobrovoľne.

  11. Len znovu pripomínam – predikcia ako PLÁN!
    „v roku 2100 tu podľa modelu“… Koho modelu?!

    https://www.markiza.sk › spravy › zahranicne › 2002835_kolko-obyvatelov-bude-mat-slovensko-v-roku-2100-studia-vyvolava-obavy
    Koľko obyvateľov bude mať Slovensko v roku 2100? Štúdia vyvoláva obavy
    21. 7. 2020Populačné maximum u nás podľa štúdie nastalo už pred dvomi rokmi (5,42 milióna), v roku 2100 tu podľa modelu bude žiť len 2,56 milióna obyvateľov. V rámci susedných krajín sa napríklad v Poľsku počet obyvateľov zmenší o viac ako polovicu. Kým v roku 2017 tam žilo 38 miliónov ľudí, v roku 2100 to bude len 15,5 milióna.

  12. Môže sa hodiť…

    TeleMed XX (21) Když se strach promění v nemoc – boj s úzkostnými poruchami (2020) (1080p_25fps_H264-128kbit_AAC).mkv
    https://ulozto.net/file/AkGAAfeNBdit/telemed-xx-21-kdyz-se-strach-promeni-v-nemoc-boj-s-uzkostnymi-poruchami-2020-1080p-25fps-h264-128kbit-aac-mkv#!ZGH1AwR2AJLjBGN3AQN5L2MyMGVmAKEcMRW2qQMmD2EQrzVmMt==

  13. Uz su vysledky z jedneho z ceskych krajov za 1 qartal 2022 a tiez vyse 11% pokles.

  14. …toto je ozaj vážna vec tá vakcinačná genocída, ďakujem aj za prínos.príspevky nielen k tomu….

  15. Už to má kluk bohužel za sebou. Ve věku 48 let zemřel doktor Zelenko. Doktorka Carri Madej zas měla nehodu ,leží v nemocnici. Lov na nepohodlné? https://necenzurovanapravda.cz/2022/07/zemrel-doktor-zelenko-jeden-z-nejvetsich-svetovych-kritiku-genovych-vakcin-video/

  16. provokater

    za všetko zlé predsa môžu Rusi, nie.? To im majú ísť trtkať Nemky?

  17. Oľga Gašparíková

    Covid 19 a vakcinácia. To je téma, na ktorej sa priživil už kdekto. Ja som za očkovanie, akékoľvek a kedykoľvek a proti čomukoľvek, pretože ľudstvo si už odskúšalo túto úžasnú formu zastavenia šírenia rôznych hrôzostrašných chorôb. Áno, niektoré vakcíny boli vyrobené „za pochodu“,niektoré sa neskôr vylepšovali, ale sú tu. A je to najúžasnejšia forma spojenia medicíny s človekom. A táto cesta nie je na konci a verím, že sa bude naďalej vyvíjať. Ale iné som chcela povedať. Možno to bude znieť zjednodušene, ale vzhľadom, že reagujem na nepravdu, tak sa ani nebudem ospravedlňovať: Ak by vedľajším sprievodným javom vakcinácie proti covidu bolo zníženie pôrodnosti na niekoľko rokov, prípadne na nejaké dlhšie obdobie, tak by to bol najúžasnejší vedľajší účinok pri výrobe týchto vakcín, aký sa v medicíne nechtiac podaril Iste, nebol to úmysel, ale výsledok by bol veľmi žiadúci. Keď sa už ľudstvo samotné z vlastného rozumu nevie spamätať a rozvíjať humánnu reguláciu obyvateľstva na Zemi, tak čo už na to povedať. Človek je vo svoje podstate technicky vzdelaný, ale vlastnými pudmi a atavizmom ovládaný – väčšinou. Nie každý. Mnohí to vedia spojiť – rozum aj emócie. A už prestaňte s tými bludmi a svoje sily venujte užitočným veciam, napr. začnite sa zaoberať odpadovými skládkami v krajinách „tretieho sveta“. Tam je práce nadostač. Alebo prácou detí na plantážach vo vypálených dažďových pralesoch.

    • Po 1. „Vakcíny“ proti covidu nie sú vakcíny, ale experimentálne génové manipulácie.

      Po 2. Práve ste vyjadrili podporu genocíde. Pozor na to, na to existujú paragrafy. Na vašom mieste by sme to príliš nahlas verejne nehovorili.

    • Takí ako je táto osoba napomohli vytvoriť systém v ktorom sa nachádzame. Možno jedna z bielych plášťov, ktorým sa už nedá veriť.

    • Eva Schmidtová

      Milá pani! A vy máte deti? Pravdepodobne nie, keď neplodnosť považujete za ,, úžasný vedľajší účinok!“ Veď je to choré! A celé to bolo plánované!
      Robím v zdravotníctve, tak vidím tie následky, aj úmrtia!

  18. Nie som za obnovenie trestu smrti (nezabiješ), ale je aj pravda, že po odsúdení na doživotie sa nájde vždy niekto korumpovateľný, ktorý pomôže z chládku von.

  19. Redakcia mate nejake nove cisla? Napr. za Q2 v nejakych krajinach, pripadne aspon april-maj?

  20. I v Čechách z oficiálních statistik vyplývá pokles porodnosti kolem 10% (v prvním čtvrtletí 2022).

Pridajte komentár

*