Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Anita Soul sa v Galante postará o funky night. Buďte pri tom!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Bonbonnière Event Agency)

Už máte plány na budúcu sobotu? Nádvorie národnej kultúrnej pamiatky Kaštieľa Esterházy v Galante bude totiž opäť žiť, tentokrát v spoločnosti neodolateľného hlasu Anity Soul za sprievodu obľúbených DJ-ov a jedinečného eventu FUNKY NIGHT!

9.7.2022 sa v Kaštieli Esterházy koná podujatie Funky night, kde si prídu na svoje všetci milovníci poriadnej muziky. DJ Hajtkovič, David zo Senca a Rudolf Kosa sú totiž zárukou kvalitných funky setov a tej najlepšej hudby, akú si na skvelej párty môžete želať. Spolu s umelcami z hudobnej skupiny Eugen Vizváry Band budú práve oni tými, ktorí vás roztancujú a vy sa nebudete chcieť prestať baviť. 

Ružou medzi tŕňmi a zároveň zástupkyňou nežného pohlavia hudobných hviezd je populárna speváčka Anita Soul, ktorú okrem jej vlastnej tvorby môžete poznať aj zo spoluprác s producentom, spevákom a skladateľom Tomim Popovičom alebo s raperom Patrikom Rytmusom Vrbovským či Majkom Spiritom. Anita pôsobí na slovenskej hudobnej scéne už takmer 15 rokov.

Okrem hlavných hviezd večera a kvalitnej hudby vám dobrú náladu zabezpečia aj miešané drinky, ktorých neodmysliteľnou súčasťou bude tajná prísada menom prosecco. Vybrať si budete môcť z viac ako desať druhov cocktailov, ale chýbať nebudú ani čerstvé a chutné dobroty z grilu, pripravené chef-majstrom priamo pred vašimi očami. Čo viac si priať?

Anita Soul sa v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Bonbonnière Event Agency)

Podujatie je organizované v spolupráci s eventovou agentúrou Bonbonniere, pre ktorú je usporiadať akýkoľvek event hračkou. Tí, ktorí s nimi v minulosti spolupracovali, vedia, že hudobné vystúpenie, firemná akcia či svadba alebo iná oslava nie je pre nich žiadny problém a keďže disponujú vycibreným zmyslom pre detail, o všetko je vždy na 100% postarané.

Sobotu 9.7.2022 si teda nezabudnite zapísať do diára, na tejto párty na nádvorí kaštieľa Esterházy nesmiete za žiadnych okolností chýbať. Anita Soul, DJ Hajtkovič a ďalší účinkujúci sa tešia na vašu účasť. Lístky sú dostupné na predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu