MojAndroid

Náramok Xiaomi Smart Band 7 Pro bol oficiálne predstavený. Kompletné informácie nájdete tu.

O tom, že náramok Xiaomi Mi Band 7 Pro je v procese príprav, vieme už dlhšie. Najnovšia informácia určite poteší všetkých fanúšikov a najmä tých, ktorí si na túto novinku brúsia zuby. Inteligentný náramok bude predstavený už onedlho, konkrétne 4. júla, informoval portál news.abplive.com.

Spoločne s radom Xiaomi 12S

V tento deň budú predstavené aj ďalšie významné novinky z radu Xiaomi 12S, vrátane očakávaného maximálne vybaveného modelu “Ultra.” Náramok by mal byť k dispozícii v dvoch farbách – čierna a zlatá. Čo sa týka funkcií navyše oproti základnému modelu, informácie sú len vo forme dohadov. Aké parametre novinka ponúkne, úplne nevieme. Budeme si musieť počkať až na oficiálne odhalenie.

Xiaomi Smart Band 7
Xiaomi Mi Band 7 | Zdroj: Xiaomi

Hovorí sa napríklad o displeji s rozlíšením 368 x 194 pixelov či batérii s kapacitou 233 mAh. Chýbať by nemal GPS modul a k dispozícii by malo byť aj platenie prostredníctvom NFC. 

xiaomi smart band 7 pro
Aplikácia už ponúka možnosť pridať nový náramok | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Aktualizovaná bola aj aplikácia Mi Fitness, prostredníctvom ktorej sa bude náramok pripájať k smartfónu. Xiaomiui uvádza, že v zozname zariadení sa už nachádza aj Xiaomi Smart Band 7 Pro. To môžeme potvrdiť, prítomnosť tohto modelu hlásia aj aplikácia, ktorú máme nainštalovanú my.

Xiaomi Mi Band 7 Pro: Vylepšený smart náramok príde spoločne so Xiaomi 12 Ultra

Predchádzajúci článok

Smart náramok Xiaomi Band 7 bol odhalený minulý týždeň a podľa portálu GSMArena by mala trh prísť aj jeho Pro verzia. Tá bude pravdepodobne predstavená už v júli spoločne s vlajkovým smartfónom Xiaomi 12 Ultra.

Smart náramok prezradila mobilná aplikácia Xiaomi

Xiaomi Mi Band 7 priniesol oproti predchodcovi o 25 % väčší displej a podporu funkcie Always-on. Bohužiaľ sa nepotvrdili špekulácie o prítomnosti GPS čipu, čo by mohla napraviť práve jeho Pro verzia. GPS mal napríklad nedávno predstavený smart náramok Redmi Smart Band Pro, ktorý taktiež vyrába spoločnosť Xiaomi.

Pro verzia náramku Xiaomi Band 7 v aplikácii Mi Door Lock | Zdroj: GSMArena.com

Zmienka o smart náramku sa objavila v aplikácii Mi Door Lock. Smart náramok sa tam nachádzal medzi podporovanými zariadeniami hneď vedľa základnej verzie Xiaomi Band 7. Podľa nemenovaného leakera by mal byť predstavený v júli spoločne so smartfónom Xiaomi 12 Ultra, ktorý bude prvým výsledkom spolupráce Xiaomi a výrobcu fototechniky Leica.

Parametre Xiaomi Band 7 Pro sú zahalené tajomstvom

Zatiaľ žiadny z únikov podrobne neuviedol, čo by verzia „Pro“ mohla priniesť oproti základnej verzii náramku. Podľa portálu GSMArena je pravdepodobný o niečo väčší displej, aj keď samotné zariadenie zobrazené v aplikácii Mi Door Lock vyzerá rovnako ako základný model. Spomínané GPS by si však mohlo vyžiadať väčšiu batériu.

Základný model má batériu s kapacitou len 180 mAh, takže by kapacita Pro verzia mohla kvôli GPS presiahnuť 200 mAh a viac. S podporou mobilných sietí sa v prípade smart náramku nedá počítať. Otázne je tiež, či sa Pro verzia objaví na globálnom trhu a nebude určená exkluzívne len pre Čínu.

Náš tip
Heureka: Toto sú najpredávanejšie smartfóny na Slovensku
2.7.2022

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+