Dobré noviny
Predavač sa 20 rokov nedokázal vzdať milovanej pepsikoly. Denne vypil 30 plechoviek, takto dnes vyzerá
Romana Mináriková
Romana Mináriková

Predavač sa 20 rokov nedokázal vzdať milovanej pepsikoly. Denne vypil 30 plechoviek, takto dnes vyzerá

— Foto: Youtube SWNS

Na netradičnú závislosť neváhal minúť viac ako osemtisíc eur ročne.

Dať si v horúčavách pohár vychladenej koly? Znie to ako dobrý nápad, ak to nepreháňate. To si však nemôže povedať 41-ročný Andy Currie, ktorý dokázal skonzumovať 30 plechoviek tohto sladeného nápoja denne počas 20 rokov. Za život tak vypil približne 219-tisíc plechoviek.

Stálo ho to tisícky eur ročne

Netradičná závislosť muža, ktorý pracoval ako predavač, ho podľa odhadov stála takmer 8 200 eur ročneVždy som miloval chuť studenej Pepsi. Nič to nedokázalo prekonať a jednoducho ma to pohltilo,“ povedal a dodal, že ho cukor počas nočných služieb dokázal udržať na nohách.

Všetko má však svoj koniec. Keď Andy navštívil lekára, upozornil ho, že ak bude aj naďalej holdovať svojej závislosti, vystaví svoje telo veľkému nebezpečenstvu. Okrem nábehu na cukrovku či problémov so srdcom ho lekár varoval aj pred potenciálnou rakovinou pankreasu.

Vložený príspevok z Facebooku: https://www.facebook.com/adcavepk/photos/a.113398410181260/577760950411668/

Mesiac som sa Pepsi nedotkol

Andy sa preto rozhodol podstúpiť prísnu diétu a nastavil si cvičebný plán, ktorý mu pomohol schudnúť 28 kíl. Jeho závislosť na Pepsi však nevyprchala a tak sa rozhodol, že osloví hypnotizéra. 

„Neviem čo spravil, ale už mesiac som sa plechoviek nedotkol a ani to neplánujem. Teraz mám radšej vodu. Moja žena Sarah hovorí, že moja pleť vyzerá lepšie a mám oveľa viac energie,“ tvrdí Andy, ktorému sa z netradičnej závislosti podarilo dostať za pomoci hypnózy. Dnes pije prevažne vodu.

„Tento druh závislosti je veľmi nebezpečný a vyvíja obrovský tlak na vaše životne dôležité orgány,“ povedal lekár. „Stalo sa to pre neho jedom a barlou. Odkedy s ním spolupracujem, som rád, že ho vidím piť vodu a zdravé nápoje.“

Už ste čítali?