Úvod Výrobcovia Samsung Nikdy som neveril, že takýto telefón naozaj uvidím. Špeciálne funkcie z neho...

Nikdy som neveril, že takýto telefón naozaj uvidím. Špeciálne funkcie z neho robia špičku na trhu!

Ako spraviť z najlepšieho Androidu ešte lepší? Pozrite sa na tie najlepšie tipy v najnovšom videu!

4

Ak vás omrzeli bežné telefóny alebo ste si povedali, že neponúkajú dosť na to, aby uspokojili vaše technologické potreby, určite ste rozmýšľali aj nad skladacími telefónmi s ohybným displejom. Absolútnou špičkou v tomto segmente je Samsung Galaxy Z Fold3 (recenzia TU).

V poslednej časti sme sa pozreli, čo dokáže jeho menší súrodenec, Z Flip3, teraz vám ukážeme, v čom je unikátny telefón, ktorý sa otvorením displeja zmení na tablet. A tam to ani zďaleka nekončí.

4 aplikácie naraz?

Tým, že Samsung Galaxy Z Fold3 ponúka v otvorenom stave až 7,6-palcový displej sa prirodzene otvára otázka, ako túto plochu využiť čo najefektívnejšie.

Práve v tomto je Z Fold3 špecialista. Ak si potrebujete niečo zapisovať a zároveň pozerať video, z ktorého si dané poznámky robíte, nie je to problém. Túto latku posúva ešte ďalej, naraz môžete mať otvorené 3 aplikácie vedľa seba a štvrtú si pohodlne môžete otvoriť v plávajúcom okne.

Prenosná herná konzola

Je fajn, že skladací telefón s ohybným displejom patrí medzi najlepšie voľby pre ľudí, ktorí musia pracovať. O tom sme písali veľakrát. Čo ak si však chcete oddýchnuť a napríklad si zahrať svoju obľúbenú hru? Stačí, ak si stiahnete a predplatíte Xbox Game Pass alebo GeForce Now a razom máte z telefónu „prenosnú konzolu“.

Po pripojení ovládača k telefóne môžete hrať nové tituly, ktoré budete do telefónu streamovať cez internet. To, ako to vyzerá si môžete pozrieť vo videu vyššie. Verte mi, je to naozaj skvelý zážitok, hlavne pre milovníkov hier, ktorí už na hranie nemajú až toľko času.

Poznámkový špecialista

Čo sa stane ak skombinujete veľký displej a pero, ktoré prešlo extrémne významnou a užitočnou zmenou? Dostanete zariadenie, ktoré bolo priam stvorené pre ľudí, ktorí si na behu musia zapísať dôležité poznámky.

Tým, že S Pen Fold Edition ponúka bleskovo rýchlu odozvu len 2,8 ms (predtým 9 ms) máte pocit, ako by ste písali po papieri. Opäť, ukázal som to aj na videu, pozrite sa, ako rýchlo pero reaguje.

Pozor, iné S Pen na Z Fold3 nefungujú. Nemajú totiž mechanizmus reagujúci na silu zatlačenia na displej, ktorý ho chráni pred príliš stlačením a tým pádom aj poškodením.

Ak chcete vedieť viac podobným tipov a trikov, pozrite si naše najnovšie video. Nájdete ho vyššie alebo na tomto odkaze. Ak vás viac zaujíma menší Z Flip3, tomu sme sa venovali v samostatnom článkuvideu.