Xiaomi Band 7 Pro s veľkým displejom príde 4. júla

Onedlho spoznáme bohatú nádielku noviniek od Xiaomi. Okrem trojice smartfónov série 12S uvedie výrobca aj elegantný smart náramok, ktorý sa dizajnom podobá na hodinky a predstaví aj nový model notebooku.

Nie je žiadnym tajomstvom, že 4. júla bude mať premiéru nový rad smartfónov Xiaomi 12S. Bude ho tvoriť trojica modelov 12, 12S a 12 Ultra.  Najvyšší model prinesie podľa výrobcu novú éru mobilného zobrazovania, 1'' snímač Sony IMX989 a na pomoc si Xiaomi opäť pozvalo známu spoločnosť Leica. 

Na čínskej sociálnej sieti Weibo zverejnila firma ďalšie informácie o nových produktoch, ktoré budú uvedené v rovnaký deň. Spoznáme náramok Xiaomi Band 7 Pro a notebook Xiaomi Book Pro 2022. Náramok ponúkne veľký AMOLED displej v dvoch farbách konštrukcie, pričom vzhľadom pripomína skôr smart hodinky než bežný fitnes náramok.

Pravdepodobne prinesie rovnaké zdravotné funkcie, na aké sme pri podobných zariadeniach zvyknutí. Nový notebook sa bude pýšiť 14'' 4K OLED displejom, kovovou konštrukciou, na ktorej nebude chýbať USB-C konektor ani 3,5 mm jack. Viac detailov Xiaomi zatiaľ neprezradilo. 

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu