4 letné módne trendy pre rok 2022

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Čo sa bude tento rok v lete nosiť vo veľkom? Na čo pravdepodobne narazíte, keď zavítate do obchodu alebo e-shopu? Našli sme pre vás štyri trendy, ktoré tento rok na uliciach 100% uvidíte.

 

Žltá farba vám nesmie v šatníku chýbať

Rozjasnite svoj deň žltým odtieňom a instantne si zlepšíte náladu. Začnite s elegantnými šatami, alebo sa vrhnite na jednofarebný look zložený z topu a sukne alebo šortiek – tento rok sa veľa predávajú sety, nebojte sa ich. Nie sú nudné a krásne dohromady ladia.

Pokiaľ nie sú sýte farby vašou silnou stránkou, použite výraznú farbu len pri jednom kúsku. Môže to byť akýkoľvek módny kúsok alebo doplnok ako sú okuliare, opasok, kabelka alebo tenisky. Žltá farba sa napodiv dobre kombinuje, vyzerá nádherne k riflovine, alebo čiernej, šedej, ale aj výrazným, tlmeným a pastelovým farbám.

 

Obleky? Áno, prosím

Sofistikovanosť bez vypchávok? Áno, bez problémov. Obleky v jemných farbách a ľahkých materiáloch vás v letnej sezóne už nebudú desiť. Všetci vieme, že šaty sú v lete voľbou číslo 1, ale obleky ponúkajú rovnako „uhladený“ vzhľad od hlavy až po päty, a to s „cool“ nádychom. Pokiaľ obleky od hlavy až po päty nie sú váš štýl, rozbite vzhľad elegantnými kúskami, ako je biele sako a džínsy alebo krémové skladané nohavice v kombinácii so vzdušným tričkom.

 Sako a skladané nohavice je možné v neskorých hodinách kombinovať s čipkou a odvážnejšími kúskami a získať úplne úžasný vyvážený outfit, v ktorom upútate nejeden pohľad. Pretože je investícia do kvalitného obleku, saka a nohavíc o niečo vyššia ako u iných kúskov, pozrite sa na oblečenie z outletu. Ušetríte, a to aj za tie najnovšie trendy.

módne trendy 2022 oblek

 

Športový štýl je trendy

Teplákové súpravy, voľné šortky, skladané sukne a polokošele vynosíte ako na ulici, pláži aj na dovolenke. Športové odevy kombinujte s obľúbenými teniskami alebo dodajte svojmu vzhľadu nádych ženskosti spolu so sandálmi a kabelkou. Hoci v posledných rokoch tieto uvoľnené kúsky vídame na uliciach v stále väčšom množstve, myslite na to, že pre dokonalý vzhľad potrebujete tie správne doplnky a trochu vašej starostlivosti.

Vždy skontrolujte, že je oblečenie bez žmolkov, fľakov, škvŕn – jednoducho v perfektnej kondícii. Jedine tak budete pôsobiť štýlovo, nie neupravene.

ako odstrániť škvrny od potuPrečítajte si tiež
7 tipov, ako odstrániť škvrny od potu na oblečení.

 

Prestrihy nemusia byť len vyzývavé

Koža je in a leto 2022 je v znamení trendu “ peek-a-boo “ – od šiat s výstrihom od Valentina až po zaujímavé sety od Versace. Hoci tento trend naštartovali haute couture značky, nájdete ho samozrejme aj u dostupnejších výrobcov. Prestrihy vyzerajú zaujímavo, štýlovo, a v správnej kombinácii aj elegantne. Dávajte pozor, aby ste neskombinovali hlboký výstrih, krátku sukňu a prestrihy. Zrejme by ste sa v tom necítili príliš príjemne.

Prestrihy najčastejšie nájdete na pupku alebo boku, záleží iba na vás, čo je vám príjemné odhaliť. Okrem toho, že sú štýlové, ponúkajú aj praktickú funkciu, a to že príjemne vetrajú, čo v horúcich letných dňoch určite oceníte.

— PR článok —
Foto: Unsplash.com


Zdielať

About Author

Komentáre sú uzavreté.