Zdroj: Protherm

Pozri si výsledky súťaže: Zaregistruj elektrokotol a vyhraj tepelné čerpadlo

Poznáme výhercov súťaže o tepelné čerpadlo a sto nabíjacích multikáblov pre mobilný telefón. Žrebovanie cien sa uskutočnilo zo všetkých účastníkov súťaže, ktorí splnili podmienky uvedené v štatúte súťaže. Výhercovia sa nemusia o výhru osobitne prihlásiť, sú kontaktovaní priamo vyhlasovateľom súťaže.

Hlavnou cenou bolo tepelné čerpadlo GeniaAir Mono vzduch/voda, vyhral ju Juraj P. pochádzajúci z Nových Zámkov. Srdečne blahoželáme! Kompletné výsledky žrebovania nájdete na našej stránke. Súťažiť mohol každý zákazník značky Protherm, ktorý mal vo svojom dome (alebo na adrese blízkeho rodinného príslušníka) namontovaný elektrický kotol značky Protherm a v období od 1. 4. 2022 do 10. 5. 2022 vyplnil kontaktný formulár na webovej stránke www.protherm.sk.

Tepelné čerpadlo pred domom
Zdroj: Protherm

Tepelné čerpadlá značky Protherm sú šetrné k prírode. Využívajú až 75 % energie z obnoviteľných zdrojov, teda z energie zo vzduchu. Tieto technológie šetria náklady na vykurovanie a zároveň znižujú uhlíkovú stopu.

Viac na www.protherm.sk

Zdroj: Protherm

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje