GTA VI: aktuálny únik prezrádza viaceré neoficiálne detaily

Nové nepotvrdené informácie hovoria o hlavných postavách, medzi ktorými by to po stránke príbehu malo pekne eskalovať. K tomu sa pridávajú detaily k zasadeniu či novým možnostiam.

Vo februári sme vás informovali o tom, že Rockstar oficiálne potvrdil aktívny vývoj nového GTA VI. Po veľkom oznámení to však okolo novinky veľmi rýchlo stíchlo a herný svet stále v napätí očakáva prvé oficiálne detaily. Kým prídu máme tu aspoň neoficiálny únik, ktorý vie o GTA VI údajne viac. 

Za doteraz nepotvrdenými informáciami stojí známy leaker Xfire, ktorý sa odvoláva na človeka z prostredia Rockstar Games s prezývkou Matheusvictorbr-. Tvrdí, že Grand Theft Auto VI bude mať dve hlavné postavy, konkrétne muža a ženu. Údajne pôjde o súrodencov, ktorých rozdelila vražda rodičov spáchaná drogovým kartelom. Muž má stáť na strane zákona, zatiaľ čo žena je spomínaná v súvislosti s prominentným členstvom v karteli.

Prostredím GTA VI vraj bude známe Vice City, ale isté časti hry sa majú odohrávať na Kube či v Kolumbii. Zatiaľ nepotvrdené detaily uzatvára zmienka o zničiteľných budovách či armáde vybavenej najmodernejšími technológiami. Samotný Rockstar však správy nekomentoval a na oficiálne oznámenia si zrejme ešte počkáme. 

Zdroj: Twitter

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu