Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŽIAĽ internetovej hviezdy: Syna (†18) jej chladnokrvne ZASTRELILI... Netušila, že predáva DROGY!

Ophelia Nichols neskrývala svoj žiaľ.
Ophelia Nichols neskrývala svoj žiaľ. (Zdroj: TikTok)

PRICHARD - Ophelia Nichols (40) je známa hlavne vďaka sociálnej sieti TikTok, kde ju sleduje viac ako 7,6 miliónov používateľov. V týchto dňoch však vôbec nemá dôvod na úsmev. Prežíva totiž najhoršie chvíle svojho života. Jej syna Randona (†18) totiž chladnokrvne zastrelili pritom, ako mal dvom mužom predávať marihuanu.

Spomínaná tragédia sa stala len deň pred jeho 19. narodeninami. Randon mal na benzínovej stanici predávať marihuanu dvom podozrivým. Za zatiaľ nejasných okolností si jeden z mužov k nemu sadol do auta, kde došlo k tragickej udalosti. Následne presadol do svojho vozidla a z miesta činu odišiel. Postrelený mladík ešte dokázal prejsť k inej čerpacej stanici, kde však svojim zraneniam podľahol. 

Jeho matka po tragédii zverejnila na TikToku srdcervúce video, kde vysvetľuje, čo sa stalo. Zároveň svojich followerov poprosila o pomoc alebo informácie, ktoré by viedli k dolapeniu páchateľov. Tých sa polícii podarilo identifikovať, ale nie zatknúť.

@shoelover99

You will be found! You will reap what you sow in this world. You may not be caught now but its coming. I hope you see my sons face eveyday of your life

♬ original sound - ophelia 🦋

O Randonovom predaji drog namala polícia žiadne záznamy. Nič netušila ani jeho slávna matka. „Počas tohto procesu sme sa dozvedeli veľa nových vecí. Vecí, o ktorých sme netušili. Keď vaše dieťa začne žiť samostatne, nájde si dobrú prácu a samé si platí svoje účty... Proste vám nenapadne, že by robilo čokoľvek, čím by sa mohlo dostať do problémov," dodala Ophelia v ďalšom videu.

„Po tom, ako mu zomrel otec, bojoval s depresiami a mal veľa problémov. Avšak, ja aj jeho blízke okolie sme si mysleli, že bol na dobrej ceste. Posledný rok bol na tom oveľa lepšie," povedala ešte nešťastná matka, ktorá sa pred kamerou pochopiteľne neubránila slzám. 

Na Instagrame potom zverejnila fotky so svojím milovaným synom. „Prosím, nepozerajte sa na môjho syna zle kvôli okolnostiam jeho odchodu. Nikdy sme sa za neho nehanbili a nikdy sa ani nebudeme. Keď som mala 18, tiež som spravila veľa zlých rozhodnutí," napísala Ophelia v rozsiahlom opise dojemných záberov.

Viac o téme: Ophelia Nichols
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu