Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna herečka (47) outfitom VYRAZILA DYCH: Eva, veď si do pol pása HOLÁ!

Eva Longoria Zobraziť galériu (10)
Eva Longoria (Zdroj: profimedia.sk)

TAORMINA - Čím staršia, tým viac odvážnejšia?! Americká herečka Eva Longoria (37) sa objavila na Taormina Film Fest v Taliansku a všetky oči ostali na nej. Krásna tmavovláska sa totiž predviedla v odvážne strihaných šatách. Aha, vyzerala neuveriteľne dobre!

Filmové festivaly patria medzi podujatia, na ktorých nechýbajú známe tváre. Výnimkou nie je ani ten v talianskom meste Taormina. Svojou prítomnosťou ho skrášlila napríklad herečka Eva Longoria, ktorá sa po celom svete preslávila najmä účinkovaním v seriáli Zúfalé manželky. 

Eva Longoria
Zobraziť galériu (10)
Eva Longoria  (Zdroj: profimedia.sk)

Určite nám dáte ale za pravdu, že tmavovláska rozhodne nevyzerala zúfalo. Na podujatí sa predviedla v elegantnej róbe po zem, ktorá zvýraznila jej krivky. Človek by si pri pohľade na Evu povedal, že je vlastne do pol pása nahá. Vrch šiat totiž tvoril len priesvitný kúsok látky zdobený kamienkami. Tie boli umiestnené tak, aby nositeľke zakryli bradavky. 

Herečka svoj odvážny outfit doplnila dokonalým mejkapom a bola rozhodne hviezdou večera. Zdá sa, že Eva sa aj dobre cítila. Rozdávala totiž široké úsmevy na všetky strany.

Eva Longoria
Zobraziť galériu (10)
Eva Longoria  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu