Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spevák (59) z Wham! má novú MILENKU: Wau! Sexi MILIONÁRKA s dlhými nohami

Andrew Ridgeley a George Michael tvorili legendárnu formáciu Wham! Zobraziť galériu (2)
Andrew Ridgeley a George Michael tvorili legendárnu formáciu Wham! (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nový párik v šoubiznise! Spevák Andrew Ridgeley (59), ktorý spolu s Georgeom Michaelom († 53) tvoril legendárne duo Wham!, má novú lásku. Pozrite sa, nejde o žiadnu nevýraznú šedú myšku!

Dvojica sa bok po boku ukázala na Wimbledone. Ako pre Daily Mail prezradil zdroj z ich okolia, zaľúbenci sa celkom našli. „Majú za sebou už niekoľko schôdzok. Svoj vzťah berú celkom vážne a má to medzi nimi rýchly spád,” uviedol.    

Amanda Cronin je bývalá modelka, ktorá bola v minulosti manželkou monackého podnikateľa Marka Daeche. Po šiestich rokoch manželstva si vraj z tohto vzťahu po rozvode odniesla slušný balík peňazí. Avšak to nie je jedinou blondínkinou prednosťou. Hovorí sa totiž, že v londýnskej štvrti, kde žije, je majiteľkou tých najdlhších nôh.

Zhruba pred pol rokom sa kráska sťažovala, že si nedokáže nájsť lásku. „Nikdy ma nikto neosloví. Chcem muža, ktorý je láskavý, vášnivý, úprimný a autentitcký. O zoznamovacie aplikácie nestojím. Verím, že mi ten správny človek nejakým spôsobom vstúpi do života,” povedala vtedy na margo toho Amanda. 

Andrew Ridgeley má za sebou tiež obdobie, keď bol dlhšie bez oficiálnej partnerky. V roku 2017 mu totiž stroskotal 27-ročný vzťah so speváčkou Keren Woodward. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či bude pre sexi Amandu tým pravým...

Takto v súčasnosti vyzerá Andrew Ridgeley.
Zobraziť galériu (2)
Takto v súčasnosti vyzerá Andrew Ridgeley.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Andrew RidgeleyAmanda Cronin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu