Kamera v detskej izbe zachytáva nočnú hrôzu. Dávajte pozor na dvere

Zdieľať
duch
duch youtube.com

Toto je video niečoho neznámeho, vďaka čomu nás napadá mnoho otázok. Čo je to? Je to reálne? A čo to tam robí? Rodina z Highland Michigan v USA si myslí, že v ich dome straší, a ešte znepokojivejšie je, že to, čo straší doma, škodí ich malej dcére. Heather Brough a Joshua Higgins hovoria, že nemohli uveriť tomu, čo videli na nahrávke ich domácej kamery.

„Je to skoro, akoby videla niečo, čo my nie,“ povedala Heather Broughová. „Bolo to desivé,“ povedal Joshua. Zdá sa, že to, čo zachytí kamera, je niečo, čo sa pohybuje pred postieľkou. Pár si myslí, že je to duch. „Vydesil som sa,“ povedal Brough. „Prestal som s tým, čo som robil, vybehol som hore a schmatol svoju dcéru.“ Heather hovorí, že tento takzvaný duch poškriabal jej dcéru Lily.

„Desí nás, že to môže urobiť niečo také. Jedného rána som sa prebudila a cítila som, ako ma niekto objal okolo krku,“ hovorí Heather, podľa ktorej to bol duch. Pri ďalšom vyšetrovaní im pomohol tím paranormálnych vyšetrovateľov, ktorí by sa mohli pokúsiť odpovedať na niektoré otázky a obavy páru.

„Muž, ktorý tu žil, pôvodne spáchal samovraždu skokom z tohto okna,“ povedal Joshuov otec Jim Higgins, keď si spomenul na príbeh, ktorý mu rozprávali z domu. Manželia hovoria, že nevedia, prečo je tento takzvaný duch v ich dome a prečo im škodí. Josh a Heather hovoria, že teraz žijú v izbe s Lily, než budú mať dosť peňazí na sťahovanie.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom