Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa moderátorka je NA SMIECH: Preboha! PREHLTLA slúchadlo... Ako sa toto mohlo stať?

Kirstie Allsopp Zobraziť galériu (3)
Kirstie Allsopp (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Toto mohlo dopadnúť oveľa horšie! Moderátorka Kirstie Allsopp (50) zrejme nemala svoj deň. Fanúšikom sa pochválila tým, že prehltla slúchadlo po tom, čo si ho pomýlila s gigantickou vitamínovou tabletou.

Britská televízna moderátorka Kirstie Allsopp si slúchadlo pomýlila s liekmi a vitamínmi. A to ju takmer priviedlo do nemocnice. O bizarnej situácii brunetka informovala na svojom Twitteri. „Pokiaľ ide o novinky, práve som prehltla AirPod, keď som si vypila vitamíny. Neodporúčam to. Podarilo sa mi to vyvrátiť späť bez toho, aby som musela ísť do nemocnice. Ale hrdlo ma naozaj dosť bolí," priznala. 

Odpovede fanúšikov boli zmesou smiechu a nedôvery. Zväčša boli zmätení z toho, ako je možné, že Kirstie omylom zjedla slúchadlá. Najmä preto, že sú dosť veľké. Niektorí ju obvinili, že klame. Som zmätený. Ako sa toto mohlo stať?“ napísal jeden z nich. Iný komentár tiež neznel príliš podporne. Sakra, aké veľké sú tabletky, ktoré beriete, že ste si ich pomýlili s AirPodmi? Neviem si ani predstaviť, že by som si ich dal do úst vzhľadom na ich veľkosť, nieto ešte prehltnúť ich," pridal sa ďalší. 

Kirstie takmer okamžite reagovala. „Bolo by to veľmi bizarné klamstvo... Páči sa mi, že si niekto myslí, že mám dosť fantázie na to, aby som o tom klamala,“ reagovala moderátorka a pridala aj fotografiu liekov a vitamínov, ktoré berie. 

Kirstie Allsopp
Zobraziť galériu (3)
Kirstie Allsopp

Viac o téme: Kirstie Allsopp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu