Každý deň spala so svojím pytónom v posteli. Za 5 minút 12 zistila ale niečo zásadné

Zdieľať
had

Príbeh, ktorý je aj trochu varovaním. Domáci miláčikovia sú súčasťou rodiny a chceme, aby boli nablízku cez deň aj v noci. Mnoho ľudí umožňuje svojim maznáčikom spať s nimi v posteli. Niekto to samozrejme môže mať rád, ale napriek tomu by niektoré domáce zvieratá nemali mať dovolené ísť tam, kde človek spí. A to je presne dnešný príbeh.  Domáci „maznáčik“ a posteľ jednoducho nejde dohromady.

Každú noc žena spala so svojím maznáčikom, pytónom. Nie je to prekvapivé ale ukázalo sa že to nebol dobrá voľba. V noci sa jej milovaný pytón doslova okolo nej omotal. Keď spala ma bruchu, natiahol sa aj pytón od jej hlavy k päte. Boli to pre nich príjemné chvíle, dokým si nevšimla, že pytón prestal jesť. Žena sa o neho dobre starala a aby našla dôvod odmietania jedla, navštívili veterinára.

Veterinár sa opýtal na životný štýl hada, a hovoril o zvláštnostiach hadieho spánku, ktorý ženu šokoval. Fakt, že žena a had spolu spali, bol pre doktora znepokojujúci. Keď sa opýtal, že ak to bolo tak, že sa natiahol had alebo sa okolo nej obtočil a ona to potvrdila, začal jej vysvetľovať. Had ju neobjímal, ale meral si ju. Ukázalo sa, že had skúšal budúce jedlo a preto prestal jesť, pretože sa pripravoval na hostinu a čakal na ten vhodný okamih.

Samozrejme je zaujímavé mať doma exotické zviera, ako je plaz alebo hmyz, ale pred zhasnutím svetiel je dobré dať zviera do akvária alebo terária.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom