So Slovenskou sporiteľňou začína Pohoda už 2. júla

So Slovenskou sporiteľňou začína Pohoda už 2. júla Foto: Slovenská sporiteľňa

Tak ako sa po dvojročnej prestávke tento rok vracajú ľudia na Pohodu, vracia sa Pohoda aj do pobočiek Slovenskej sporiteľne. Okrem toho, že už tradične sa Slovenská sporiteľňa stará o pohodu pri platení na najväčšom slovenskom festivale, aj tento rok si môžete zameniť vstupenku za festivalový náramok v predstihu, 2. až 4. júla, vo vybraných pobočkách najväčšej slovenskej banky. Okrem toho sa v zóne Slovenskej sporiteľne môžete tešiť na rôzne aktivity, vrátane letov teplovzdušného balóna či na záhadnú Časulu z budúcnosti.

Slovenská sporiteľňa je súčasťou Pohody už trinásty rok po sebe, od roku 2010. Ako hlavný partner opäť prináša na letisko platobnú pohodu. Na celom festivale sa bude dať platiť bezkontaktne mobilom, hodinkami či kartou. Chýbať nebudú ani bankomaty. Všetky gastro prevádzky, vrátane nápojových centier, vybaví Slovenská sporiteľňa platobnými terminálmi a eKasami. O pohodu sa však postará už pred samotným festivalom, keďže jeho návštevníci sa môžu vyhnúť čakaniu pred bránami a získať festivalový náramok už skôr v pobočkách banky.

„S týmto nápadom sme prišli pred poslednou predkoronovou Pohodou a keďže spokojní s ním neboli len ľudia, ale aj my, tak si to tento rok zopakujeme. Zažívame neľahké časy, ale aj počas nich je dôležité zastaviť, baviť sa, spraviť si pohodu. Verím, že aspoň týmto málom pomôžeme ľuďom naladiť sa nielen na Pohodu, ale aj budúcnosť. A veľmi radi ich uvítame v našej zóne, aby si oddýchli a vstrebali všetky zážitky,“ dodáva Dáša Juríková, Brand HUBu Slovenskej sporiteľne.  

Všetci, ktorí prídu do pobočiek banky, sa môžu zapojiť do súťaže o odvoz a dovoz z Pohody pre seba a svoju partiu luxusnou limuzínou. Zóna Slovenskej sporiteľne na Pohode sa tento rok premení na Záhradu s tieňom, zeleňou, množstvom priestoru na chill a zábavu. V Časule, v hero atrakcii, môžu Pohoďáci nahrať svoj odkaz do budúcnosti, ku ktorému sa budú môcť vrátiť aj o niekoľko rokov. A už tradíciou je najlepší výhľad na letisko pri západe slnka, ktorý festivalovým fanúšikom zaručia kotvené lety balónom Slovenskej sporiteľne.

Viac informácií o pohodových aktivitách nájdete na www.slsp.sk/pohoda
Náramok za lístok vymieňame v týchto pobočkách:

Banská Bystrica EUROPA, Na Troskách 25
Bratislava AUPARK, Einsteinova 18
Bratislava AVION, Ivanská cesta 12
Bratislava BORY MALL, Lamač č. 6780
Bratislava EUROVEA, Pribinova 8
Bratislava CENTRAL, Metodova 6
Bratislava NIVY CENTRUM, Mlynské Nivy 3
Bratislava VIVO!, Vajnorská 100
Košice AUPARK, Námestie osloboditeľov 3377
Nitra Mlyny, Štefánikova 61
Prešov Novum, Námestie legionárov 1
Trenčín LAUGARICIO, Belá 7271
Trnava (iba v pondelok 4. júla) Vajanského 24
Žilina AUPARK, Veľká okružná 59A