Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 23. jún 2022 / PR

Pitný režim v lete: Ako správne hydratovať?

Dokonalé osvieženie počas horúcich letných dní s prírodnou vodou VOSS určenej pre tých najnáročnejších. Voda zrodená v Nórsku, krajine známej čerstvým vzduchom, nedotknutými prírodnými zdrojmi, modernou eleganciou a vysokými štandardmi kvality. VOSS sa stala rýchlo známou a obdivovanou pre svoj elegantný a krásny dizajn, čo z nej robí možno najznámejšiu a nakrajšiu fľašu na vodu vôbec. To najlepšie však skrýva jej obsah.

Pitný režim v lete: Ako správne hydratovať?

Pitný režim patrí k neoddeliteľnej súčasti horúcich letných dní. Aj keď je jeho dôležitosť skloňovaná všade navôkol, málokto dokáže počas dňa svojmu telu dodať dostatočný príjem tekutín. Obzvlášť v lete, kedy musíme dbať na hydratáciu ešte viac ako inokedy. V redakcii Top Fashion sme pre vás preto zostavili manuál, ktorý vám dopomôže k celkovej hydratácii tela a motivuje vás k pravidelnému pitnému režimu s kvalitnou vodou VOSS.

 

  • Ranný rituál

Náš organizmus bez vody jednoducho nedokáže správne fungovať, čo môžete veľmi rýchlo pocítiť napríklad vo forme únavy a vyčerpania. Pridajte preto do svojej rannej rutiny jednoduchý krok, ktorým hydratujete svoje telo, doplníte energiu a vypnete pleť. Stačí začať každé ráno pohárom alebo fľaškou kvalitnej prírodnej vody.

  • Vždy po ruke

Ranný zhon, cestovanie do práce či dôležité stretnutie? Nezabudnite so sebou všade nosiť fľašku s vodou. Pripravte si ráno do svojej kabelky či auta fľašku s vodou, ktorá bude verným pomocníkom počas vyčerpávajúceho dňa. Voda VOSS je vďaka jemnej mineralizácii vhodná ku každodennej konzumácií. Originálna dizajnová sklenená fľaša sa navyše stala doslova lifestylovým doplnkom a preto dodržiavanie pitného režimu bude aj pre vás maličkosťou.

  • Pomocník pri športe

Chystáte sa do posilňovne, na hodinu jógy, cyklistiku, plávanie či večerný beh? Športové aktivity sa nezaobídu bez vysokého príjmu kvalitnej vody. Voda VOSS obsahuje minerálne látky dôležité pre ľudský organizmus ako je vápnik, horčík a sodík. Minerálna voda plnená priamo pri artézskom zdroji z južného Nórska vám dodá nielen potrebnú hydratáciu, ale aj energiu na ďalšie športové výkony.

  • Dokonalé osvieženie

Voda Voss vo vnútri originálnej a dizajnovej sklenej fľaši od dizajnéra z Calvin Klein si získala obrovskú popularitu hlavne vďaka chuti a tiež ďalšiemu využitiu štýlovej fľaše. Vďaka širokému hrdlu si do nej môžete namixovať rôzne druhy ovocia a vytvoriť vodu podľa vlastnej chuti. Takto pripravený nápoj poskytne dokonalé osvieženie počas horúcich dní.

Udržateľný dizajn

Kupovanie balených minerálok či prírodných vôd v plastových obaloch sa môže v dnešnej dobe javiť ako prežitok a čoraz viac ľudí uprednostňuje iné alternatívy. Voda VOSS s kvalitným obsahom je považovaná za udržateľnú, o čom značí aj jej prepracovaný dizajn. Sklenenú, alebo PET fľašu nórskej značky viete po jej vypití dlhodobo využívať aj naďalej. Fantázii sa medze nekladú.

V redakcii Top Fashion vieme, že dôraz na hydrátaciu tela je rovnako dôležitý ako ten na hydrátáciu pleti. Či už sa snažíte zlepšiť celkové zdravie svojho tela, odbúrať stres a únavu, zbaviť sa toxínov alebo vypnúť pleť a zdokonaliť stav pokožky, najlepším pomocníkom vám bude práve prírodná voda s vysokým štandardom kvality. Nosiť so sebou ju môžete skutočne všade a možno tým inšpirujete aj svoje blízke okolie.

Viac o artézkej vode, ktorá si získala celý svet sa dozviete na www.vosswater.com

    901

    Súvisiace články