Agáta Hanychová má nového chlapa! Neuveríte, s kým to dala dokopy

NETKY.SK • 19 Jún 2022, 09:31 • 2 min
Agáta Hanychová má nového chlapa! Neuveríte, s kým to dala dokopy

BRATISLAVA - Českej modelke sa podaril poriadny úlovok. Na jej zoznam partnerov najnovšie pribudol 53-ročný šéf TV Barrandov Jaromír Soukup, ktorý v minulosti žil napríklad s Kateřinou Brožovou.

slovakia

left justify in out

Po mnohých špekuláciách na sociálnych sieťach a v českých médiách prišlo rozuzlenie. Agáta Hanychová pre český Blesk potvrdila, že tvorí pár so Soukupom. „Áno, máte správne informácie, ale viac sa k tomu nebudeme vyjadrovať,“ uviedla dcéra Veroniky Žilkovej. 

 

 

Jej matka, známa česká herečka, zažíva náročné obdobie, keďže ju čaká rozvod s Martinom Stropnickým, ktorý si našiel mladšiu milenku. 

 

Agáta Hanychová bola v rokoch 2013 - 2020 vydatá za herca a muzikanta Jakuba Prachařa, s ktorým má dcéru Miu. Vychováva tiež syna Kryšpína, ktorého otcom je Miroslav Dopita. Po rozchode s Prachařom boli jej partnermi napríklad Zdeněk Turek, Marek Niessner, Tomáš Sobola, Jiří Heller alebo Andrej Nikov.

 

img

Agáta Hanychová a Jakub Prachař

 

Jaromír Soukup sa oženil s Moniku Drlíkovou, s ktorou má syna a dcéru. Po jeho boku sa objavila v minulosti aj Tereza Mátlová. 

 

Prečítajte si tiež: Bidenovci oslávili výročie svadby. Prezident spadol z bicykla!

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies