Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Top Fashion Leto 2022

Načerpajte s nami inšpiráciu a prežite leto vyskladané z krásnych chvíľ, ktoré vo vás pretrvajú a budete sa k nim s láskou vracať ako k obľúbenému páru vintage džínsov.

Top Fashion Leto 2022

Veríme v nadčasovú krásu. Tú ikonickú. Letné číslo venujeme dlhotrvajúcim hodnotám a hľadaniu krásy. Reprezentujú ich naša coverstar a topmodelka Kasia Struss aj Vila Sky architekta a umelca Jána Revaja. Ich spojenie pri fotení editoriálu bolo dych vyrážajúce, presvedčte sa sami. Kasia Struss je známa z obálok svetových módnych magazínov a kampaní najväčších dizajnérov módneho priemyslu. Otvárala prehliadky ako Saint Laurent, Jil Sander alebo Balenciaga a portál Models.com ju radí do svojho rebríčku Industry Icons. Exkluzívne pre Top Fashion hovorí o skúsenostiach s modelingom, materstvom aj vlastnou značkou prírodnej kozmetiky.

Tajomstvo dielní Hermès

 

Nahliadnite do výroby najslávnejších kabeliek. Ako to vonia v Hermès ateliéri? A z koľkých kusov sa skladá Kelly? Pripájame prehľad kultových modelov s ich vlastnými príbehmi.

Osobný prístup

 

Rozhovor so zakladateľkou novej e-commerce platformy Sourcewhere Ericou Wright, ktorá chce demokratizovať priestor získavania luxusnej módy. Predtým ako rozbehla vlastný projekt pracovala pre Farfetch, Net-a-porter aj Mytheresa. Za krátky čas okolo Sourcewhere vytvorila komunitu podobne esteticky orientovyných ľudí s mottom „menej je viac“.

Self care is the new skincare

 

Ako sa starostlivosťou o pleť starať o svoju myseľ. Eliška Matějková popisuje vlastné skúsenosti so self-care a jej dôležitosťou nielen v post-pandemickom svete. Vyskúšajte do rutiny zaradiť masáže, guasha alebo LED terapiu. A nezabudnite na kvalitný spánok.

If I could turn back time

 

Martin Váša zisťuje čím sú parfémy ako prvá láska. Spomína na prvý parfém, na ktorom mu záležalo - Terre d’Hermès. S najúspešnejšími „nosmi“ priemyslu skúma podľa čoho ku konkrétnym parfémom inklinujeme a prečo na sebe po určitej dobe vône necítime. Je možné prepísať spomienky?

Mallorca

 

Čo si nenechať ujsť na Mallorce. Navštívte hotel v bývalej vojenskej pevnosti z devätnásteho storočia, paellu zjedzte v odľahlom zálive a suveníry nakúpte v showroome dizajnového nábytku Dusty Deco. Turistický plán pre neturistov.

Od línie k forme

 

Architekt a umelec Ján Revaj o procese tvorby. Všetky jeho stavby začínajú líniou na plátne. Architektúra je pre ňho ako film. Nedokážeme ju pochopiť z jedného pohľadu. Má príbeh a on je jeho režisér.

Predchádzajúce čísla

Magazín / 10. marec 2023

Top Fashion SEASON_01

Najnovšie vydanie Top Fashion sme venovali minimalizmu. Season_01 vyzdvihuje skinimalism vo svete krásy a nadčasový kvalitný dizajn ako opak pominuteľnosti opakujúcich sa trendov.

Magazín / 6. december 2022

Top Fashion Season_04

V našom okolí sa často ukrýva krása, ktorú prehliadame. Odkryte ju na stránkach zimného čísla Top Fashion. Dočítate sa o vysokom šperkárstve aj čoraz viac verejnej Haute Couture a načerpáte inšpiráciu na zimné obdobie.

Magazín / 4. október 2022

Top Fashion Season_03

Nové vydanie magazínu Top Fashion sme venovali epicentru módy, Parížu. Nahliadnite s nami do rušných ateliérov najväčších módnych značiek, do tajných zákutí mesta a kaviarní, o ktorých vedia len Parížania.