Čo je prvá vec, ktorú vidíte na tomto obrázku? Odpoveď prezradí niečo o vašej osobnosti

Zdieľať
test
test youtube.com

Podľa Hermanna Rorschacha sú veci, ktoré človek na obrázku vidí ako prvé, určené jeho charakterom a osobnosťou. Abstraktné obrazy môžu poukázať na veci, ktoré sa dejú v mysliach ľudí, a tiež odhaliť niektoré skryté rysy v ich osobnosti. Možno sa o sebe vďaka tomuto testu dozviete niečo nové a zaujímavé. Stačí sa pozrieť na obrázky a povedať, čo ste videli ako prvé. Jediná vec, ktorú by ste mali mať na pamäti, je, že sa jedná o hru, čo znamená, že by ste nemali brať výsledky príliš vážne. Či tak alebo onak, dúfame, že vás zábavným spôsobom prekvapí.

test
test youtube.com

Tvár

Ak prvé, čo si všimnete je tvár, ste sebavedomí a v úlohách, do ktorých sa pustíte, často uspejete. Ste veľmi múdry a vzdelaný. A pôsobíte ako kotva pre svojich priateľov a rodinu. Ste tu jednoducho vždy pre nich a môžu sa na vás spoľahnúť.

Sediaci človek

Pokiaľ vidíte sediaceho človeka, znamená to, že ste šťastný a otvorený človek. Ste spontánni, takže plánovanie nie je práve vaša obľúbená činnosť. Radi spoznávate nových ľudí a zažívate nové veci. Kariéra pre vás nie je to najdôležitejšie, ale radi svojou kreatívnou mysľou prekonávate všetky očakávania. Medzi priateľmi ste prirodzeným stredobodom skupiny!

Jablko

Pokiaľ prvýkrát uvidíte jablko, ste pravdepodobne výrečný, dobre oblečený a veľmi starostlivý  človek. Ste dochvíľni a radi plánujete. Vaša rodina / priatelia a kolegovia si vás veľmi vážia.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom