Úvod Zariadenia MONŠTRÁ Z ČÍNY: Dojazd aj 130 km, max rýchlosť 40 km/h a...

MONŠTRÁ Z ČÍNY: Dojazd aj 130 km, max rýchlosť 40 km/h a oveľa viac!

Bicykle a kolobežky s azda najlepším pomerom cena/výkon sú dostupné z EÚ skladu.

3

Čoraz viac a viac ľudí na Slovensku pomaly ale isto objavuje krásu elektromobility. Elektromobily sú možno pre väčšinu pridrahé, elektrické bicykle preto pútajú čoraz väčšiu pozornosť. Lídrom v tomto odvetví sa v posledných rokoch stala spoločnosť BEZIOR, ktorá pripravila lákavé portfólio bicyklov pre každú príležitosť.

Elektrické bicykle sú obľúbeným a žiadaným spôsobom prepravy. Vďaka mohutnejšej konštrukcii sú bezpečnejšie než kolobežky a zároveň sú výrazne výkonnejšie. Niektoré modely dosahujú maximálnu rýchlosť 40 km/h a dojazd až 130 kilometrov. Poďme si ich predstaviť.

1. BEZIOR X1000 + darček

🛒 Cena: 1 268,01 € | 🎫 Kupón: NNNMZBZX1000 | 🚚 Poštovné: Zadarmo

Bezior X1000 má len 1000 W motor, preto očakávajte výkon, ktorý vám pomôže zdolať akýkoľvek terén. X1000-ka sa hodí pre menších ľudí s nižšou váhou, hoc bicykel zvládne odviezť osoby až do 200 kg. To je, predpokladáme, dosť pre všetkých našich čitateľov.

Bezior X1000 si môžete kúpiť za 1 268,01 €. Pri objednávke použite kupón NNNMZBZX1000. Doručenie na Slovensko je samozrejme zadarmo. Navyše, ako darček získate elektrickú pumpu na nahustenie pneumatík, vďaka čomu už nikdy neostanete v štichu.

2. BEZIOR XF200 + darček

🛒 Cena: 1 259,99 € | 🎫 Kupón: NNNDB6GOLDE4K | 🚚 Poštovné: Zadarmo

BEZIOR XF200 je na rozdiel od modelu X100 trochu iný. Ide o menšiu a spratnejšiu skladačku, ktorá však v sebe taktiež schováva poriadny výkon a ešte väčší dojazd.

Bicykel sa na čisto elektrický režim dokáže rozbehnúť na 40 km/h. Dokáže to vďaka silnému 1 000 W motoru, ktorý v kombinácii s 15 Ah batériou dokáže v ideálnych podmienkach na jedno nabitie prejsť až 130 kilometrov. Výrobca takýto dojazd testoval pri rýchlosti 20 km/h a so záťažou 55 kg.

Bicykel váži 27 kg a dokáže odviezť človeka s váhou do 200 kilogramov. Určený je tak naozaj pre širokú škálu používateľov.

Skladací BEZIOR X200 si môžete kúpiť za 1 259,99 €. Stačí len, aby ste v košíku zadali kupón NNNDB6GOLDE4K. Doručenie je z EÚ skladu bez akýchkoľvek poplatkov. Domov vám príde za 3-5 pracovných dní.

Navyše, ako darček získate elektrickú pumpu na nahustenie pneumatík, vďaka čomu už nikdy neostanete v štichu.

3. BEZIOR S2

🛒 Cena: 999,99€ | 🎫 Kupón: NNNBES2JUN | 🚚 Poštovné: Zadarmo

BEZIOR S2 poháňa 2 400 W motor (2x 1 200 W), ktorý je schopný vyšplhať sa do stúpania šialených 45 stupňov. Kolobežka zvládne aj nerovný, off-road terén, a to vďaka dvom 11-palcovým pneumatikám, ktoré schovávajú aj kotúčové brzdy.

Dopravný prostriedok váži úctyhodných 41,84 kg. Za vyššiu váhu môže hlavne jeho 21 Ah batéria, ktorá vám ponúka obrovský dojazd a dosť šťavy na nakŕmenie dvoch hladných 1 200 W motorov. Z 0 % na 100 % sa nabije za 8 až 12 hodín.

Kolobežka disponuje odolnosťou IP54, má malý displej ukazujúci aktuálnu rýchlosť a dve tlačidlá, pomocou ktorých volíte maximálny výkon. Jedným tlačidlom prepínate výkon medzi „Eco“ a „Turbo“ a druhým zas vypínate alebo zapínate druhý motor.

Vpredu aj vzadu sa nachádzajú dva silné svetlomety, ktoré dokážu jazdcovi poskytnúť dostatočný rozhľad pre čo najbezpečnejšiu jazdu. Na rozdiel od bežných kolobežiek je súčasťou konštrukcie aj odpružené sedadlo.

BEZIOR S2 za bežných okolností stojí 1 067 €, čitatelia TECHBYTE si ju však môžu kúpiť výrazne lacnejšie. Stačí ak v obchode Geekbuying zadajú kupón NNNBES2JUN a cena sa zníži na 999,99 €.

Obchod vám ju doručí z európskeho skladu, zásielku tak nemusíte preclievať a ani nič doplácať. Poštovné je totiž zadarmo.

Bezior S500 Max: Výkon, všestrannosť a kvalita

🛒 Cena: 400,42 € | Kupón: NNNBES5MJUN | 🚚 Poštovné na Slovensko: Zadarmo (kuriér)

Elektrická kolobežka Bezior S500 Max je skvelým strojom určeným pre nováčikov aj pre skúsenejších jazdcov. O skvelý zážitok z jazdy sa postará kombinácia nadštandardnej výbavy, konštrukcie a výborného dielenského spracovania.

BEZIOR S500 Max
BEZIOR S500 Max

Bezior S500 Max ponúka výkonný 500 W motor, ktorý má dosť sily na to, aby pohol aj s ťažšími pasažiermi až kým podľa noriem EÚ nedosiahne maximálnu rýchlosť 25 km/h. Vyšší výkon zaručuje, že kolobežka nebude mať poriadny výkon len na rovinkách, ale aj v stúpaniach. Podľa špecifikácie priamo od výrobcu jej nerobí problém zvládnuť stúpanie 10 až 15 stupňov. Objemný akumulátor zas ponúka dojazd až 45 až 50 kilometrov.

Výkon je jedna vec, reálne používanie zas druhá. Aj preto je skvelé, že Bezior S500 Max disponuje veľmi odolnou, no zároveň ľahkou a skladnou konštrukciou. Vďaka prémiovým materiálom ponúka nosnosť 120 kilogramov. Samotná kolobežka pritom váži len 19,5 kilogramu. Samozrejmosťou sú výkonné LED svetlá pre bezpečnú jazdu aj po zotmení.

Všetky potrebné informácie budete mať k dispozícii na veľkom LED displeji, kde sa vám bude zobrazovať aktuálny stav batérie, rýchlosť aj rýchlostný stupeň. Potešia aj kotúčové brzdy a systém E-ABS+, ktorý je akousi „virtuálnou brzdou“. Funguje totiž podobne ako rekuperácia na elektromobiloch a počas brzdenia pomaly dobíja batériu.

No a ak si myslíte, že takto bohato vybavená kolobežka bude extrémne drahá, potešíme vás. V obchode Geekbuying totiž stojí 400,42 € s tým, že kuriéra priamo domov máte zadarmo. Potom vám už neostáva nič iné, len ju za pár sekúnd poskladať a začať jazdiť.

Tam to nekončí

Aby toho nebolo málo, obchod Geekbuying, ktorý práve teraz oslavuje 10. narodeniny, v rámci čoho si pripravil zľavu na stovky produktov naprieč rôznymi kategóriami. Všetky nájdete na tomto odkaze.