Zo zápisníka mestskej polície – 25. týždeň

28. 6. 2022

V období od 20. do 26. júna 2022 preverovala a riešila Mestská polícia v Trenčíne celkom 412 udalostí. Vyberáme zopár z nich.

V pondelok 20. 6. o 17.34 hodine bola vyslaná hliadka mestskej polície do predajne potravín na Palackého ulici, kde sa mal nachádzať zákazník, ktorý sa drzo správal k personálu a oplzlo sa vyjadroval aj k ostatným zákazníkom. Muž bol zjavne pod vplyvom alkoholu. Vedúca predajne hliadke uviedla, že bol drzý a oplzlý a nakoľko už idú zatvárať, bol ňou vyzvaný, aby opustil predajňu. Policajti muža stotožnili a ten si po poučení od hliadky zobral svoj riadne zakúpený tovar a opustil predajňu.

V piatok 24. 6. krátko po poludní prijala stála služba MsP oznámenie, že na parkovisku na Mládežníckej ulici pri Kolibe malo dôjsť samovoľnému pohybu zaparkovaného motorového vozidla až do priestoru komunikácie. Hliadka Ms zistila, že auto následne narazilo do ďalšieho zaparkovaného vozidla. Telefonicky vyrozumela vodičov oboch áut a prostredníctvom stálej služby privolala dopravnú políciu PZ SR, ktorá si prípad prevzala.

V sobotu 25. 6. tesne pred polnocou oznámil na tel. č. 159 barman z prevádzky Elements, že pred prevádzkou neznámy zákazník napadol iného zákazníka. Keď prišli mestskí policajti na miesto, už sa tam nachádzala hliadka štátnej polície, stotožnili poškodeného muža i podozrivého páchateľa a asistovali štátnej polícii pri jeho predvádzaní na OO PZ Trenčín.

Pošlite tip na tento článok svojim priateľom!