Autosuv.sk

Ostatné

Honda Civic e:HEV dostala slovenskú cenovku

Nový hybridný Civic si možno objednať od 29 890 eur.
Honda Civic e:HEV dostala slovenskú cenovku

Honda potvrdila údaje o cenách pre všetky úplne nové vozidlá Civic. S cenou od 29 890 eur je Civic 11. generácie dostupný výlučne ako hybrid. Štandardne je vybavený technológiou samonabíjacieho dvojmotorového pohonu e:HEV.

Uvedenie tohto vozidla na trh predstavuje zavŕšenie stratégie Electric Vision značky, podľa ktorej majú byť všetky jej bežné osobné vozidlá v Európe elektrifikované do konca roka 2022.

Ponuka sa začína triedou Elegance, ktorá má v štandardnej výbave 17-palcové zliatinové kolesá, látkové sedadlá, predné a zadné parkovacie senzory a zadnú kameru, sedempalcový multiinformačný displej a infotainment systém s ôsmimi reproduktormi, kompatibilný s Apple CarPlay/Android Auto a navigáciou.

Všetky výbavy modelu Civic sú vybavené systémom Honda SENSING TM, komplexným systémom bezpečnostných technológií a asistentov vodiča, vrátane asistenta pre udržiavanie v jazdnom pruhu Lane a novej funkcie asistent jazdy v dopravnej zápche.

S cenou od 30 990 eur má trieda Sport navyše sedadlá v kombinácii látky a syntetickej kože, športové pedále, LED hmlovky a lesklé čierne zrkadlá kombinované s čiernymi rámami okien s nízkym leskom, ako aj 18-palcovými čiernymi kolesami z ľahkých zliatin.

Cena v triede Advance začína od 34.490 eur a zahŕňa rozšírený audio systém s 12 reproduktormi BOSE „Centrepoint TM “. Vozidlá triedy Advance sú vybavené aj panoramatickým strešným oknom, adaptívnymi diaľkovými svetlami (ADB), ako aj modernizovaným 10,2-palcovým multiinformačným displejom.

Medzi ďalšie prvky výbavy patria aj 18-palcové zliatinové kolesá s dvojfarebným čiernym a diamantovým výbrusom, kožené sedadlá a vyhrievaný volant. Jediným príplatkovým prvkom pre všetky stupne výbavy je metalický lak v hodnote 600 až 800 eur.

Tagy

Pokračovať v čítaní