Chystáte sa toto leto za dobrodružstvami? Buďte pripravení na všetky situácie!

27. júna 2022

Chcete si užiť popandemické leto naplno?

Konečne totiž môžete dohnať svoje cestovateľské resty. Základom skvelého výletu je šikovné balenie a praktická batožina, či už ide o kufor, batoh alebo cestovnú tašku. S tým vám pomôže kolekcia batožiny Thule Aion.

Dovolenka pre aktívnych ľudí

Každý človek vníma slovo oddych trochu odlišne. Pre niekoho to znamená ležať celé dni pri bazéne a opaľovať sa, pre niekoho sú to desiatky nachodených kilometrov počas turistiky, pre iných je to kombinácia aktívnej a oddychovej dovolenky.

Bez ohľadu na to, či sa chystáte stopom po Európe alebo idete s karavanom s rodinou k moru, je veľmi dôležité vybrať si správny druh batožiny. Vo všetkých prípadoch sa totiž potrebujete zbaliť kompaktne a prakticky.

Kolekcia batožiny Thule Aion bola navrhnutá s dôrazom na aktívny životný štýl.

Kolekcia batožiny Thule Aion je k dispozícii v čiernej a hnedej farbe. Ocenia ju teda nielen minimalisti, ale aj všetci fanúšikovia kompaktného balenia, pretože kombinuje všestranný dizajn. Jej interiér sa vyznačuje unikátnymi vlastnosťami – maximalizuje priestor a oddeľuje čisté oblečenie od špinavého. Môžete ho vložiť do špeciálnych priehradiek, ktoré udržia zápach a vlhkosť od čistého oblečenia. To však ani zďaleka nie je všetko.

Kolekciu Thule Aion ocenia nielen minimalisti, ale aj všetci fanúšikovia kompaktného balenia, pretože kombinuje všestranný dizajn. Foto: Thule.

Pomocník v nečakaných situáciách

Pokiaľ sa vyberáte na aktívnu dovolenku a plánujete ju stráviť v prírode a spoznávaním nových krajín, je Thule Aion správnym riešením. Nečakané a rýchle zmeny počasia môžu totiž zamávať nielen s vašimi plánmi, ale aj s vašou batožinou.

Batožina Thule však chráni vaše veci pred živlami a to vďaka vysokoodolnému a nepremokavému voskovanému plátnu. Nestane sa tak hrozivý scenár, že vás na dovolenke prekvapí silný dážď a vaše náhradné veci do nitky zmoknú.

Batožina, z ktorej sa budete tešiť dlho

Nielenže vám Thule Aion pri správnej starostlivosti vydrží dlhé roky, no aj samotné produkty sú vyrobené z recyklovaných materiálov – a to vonkajší plášť, výstelka a aj sieťovina. Okrem toho sú všetky tašky certifikované podľa štandardu Bluesign®, ktorý zaručuje ochranu pracovníkov, spotrebiteľov a životného prostredia.

Všetky tašky od Thule sú certifikované podľa štandardu Bluesign®.

K udržateľnosti prispieva aj fakt, že jednotlivé druhy batožiny sú navrhnuté s ohľadom na modularitu. Každý kus z kolekcie sa totiž vyznačuje všestranným dizajnom, ktorý vám umožní využívať jednu tašku na rôzne aktivity alebo ich navzájom kombinovať.

Viac informácií sa dozviete na webovej stránke Thule.


Text: Relax
Foto: Thule

1/1
Zavrieť reklamu